facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Marielle

Chez Marielle

Info

Gasterij Frituur "Chez Marielle" is een gezellige plek, waar je voor de allerlekkerste verse belgische friet en stoofvlees moet zijn.

Adres: Orchideeënstraat 16, 5644NK Eindhoven
Telefoonnummer: 0624236916
Stad: Eindhoven
Route: Orchideeënstraat 16
Postcode: 5644NK


Recensies
Slechte ervaring. Ik had wat frietjes en een verse jus d'orange afgehaald. Bij thuiskomst bleek de verse jus d'orange helaas niet vers te zijn, maar te smaken naar jus d'orange uit een pak zoals je dat bij de supermarkt koopt. Mijn vriend heb ik laten proeven en ook hij vond het smaken naar jus d'orange uit een pak. Zijn eerste reactie was '100% zeker uit een pak'. Ik heb Chez Marielle gebeld om hen de kans te geven om dit recht te zetten. Helaas bleven ze bij hoog en laag beweren dat het verse jus d'orange uit een pak is, erg tegenstrijdig en erg jammer.
Helaas een grote tegenvaller.....ik had een luxe friet chyros met tzatziki....en een oosterse hamburger.....de chyros was gecremeerd , kleine stukje zwart geblakerde stukjes chyros, de luxe vlaamse frieten waten slap en koud, de "oosterse " hamburger was een broodje met een stukkie erg droog vlees, 1 hele stuk tauge, en een kladje sate saus, erg teleurstellend. De salade bij de friet was wel goed en rijkelijk aanwezig. Vrouw en kinderen hadden gewone friet, zelfde resultaat....slap koud. We wonen er 5 minuten vandaan dus echt koud heeft het onderweg niet kunnen worden. Tweede keer dat ik dit nu meemaak, voor ons daar geen frieten meer van.
Alles wat je van een goede friettent verwacht maar daarboven op nog eens veel meer! Verse jus is daarvan maar het topje van de ijsberg
Vriendelijk personeel, nette en sfeervolle locatie en veel keus aan speciaal biertjes! Ik vond de hamburgers een beetje simpel vooral het broodje, maar voor die prijs was het dan weer prima. Een keer daarna kwamen we terug en was het alles behalve goed. De wachttijd was bizar. De friet was droog en smakeloos. De snacks half gebakken en de gehaktbal juist aangebrand. De ijsjes werden gemaakt door iemand die er net werkte... ik zou ze zo niet de deur uit laten gaan.
Leuke zaak, aardige bediening en smakelijk eten. Onze frieten waren goed gesneden lees: Vlaamse friet, en goed knapperig. Groenteburger kwam uit de frituur, wat ik persoonlijk een beetje jammer vind. De pindasaus was aan de dunne kant, maar wel lekker van smaak. Zaak biedt een aantal comfortabele zitplekken voor klanten die hun gerecht daar willen nuttigen.
Prachtig mooie zaak schept hoge verwachtingen maar zakt volledig door de mand bij eerste kennismaking. Zelfgemaakte garnalenkroket voor € 3.60.is niet erg maar maar blijkt een volgezogen soort taaie oliebol van miniformaat met hier en daar een verdwaalde garnaal Dat je deze dan vervolgens serveert op een blaadje rucola kan de boel echt niet redden. Het hoogtepunt was echter de zogenaamde "zelfgemaakte " gehaktbal uit de jus. Duidelijk navraag gedaan vooraf of deze uit eigen keuken kwam om teleurstelling achteraf te voorkomen en er werd bevestigd dat deze dus inderdaad uit eigen keuken kwam...NIET DUS! Een duidelijke fabrieksbal maar dan van het goedkoopste soort welke zelfs het gemiddelde tankstation zich DIEP voor zou schamen. Bij navraag blijft de mevrouw van de cafetaria keihard ontkennen dat dit een fabrieksbal betreft...en u raad het al nooit geen klachten over gehad..JAMMER een gemiste kans wij komen hier NOOIT MEER
Heerlijke frieten en een brede selectie speciaalbieren, gin tonics en huisgemaakte snacks. Daarnaast kun je er in tegenstelling tot veel andere friettenten wél gezellig zitten binnen en buiten.
Zeer lekkere friet. Nemen de Corona maatregelen serieus en daarom kun je bij hun nogsteeds terecht als je op zoek bent naar een lekkere hap friet op stratum. Porties zijn prima.
Ze hadden niet de thee die ik wilde, ook geen mozzarella, dus iets anders moeten kiezen. Carpacciosalade genomen, was veel en wel lekker, maar niet speciaal lekker.
Zeer vriendelijke bediening, veel keuze in vegetarische zelf gemaakte schotels. Ruime keuze in lekkere biertjes en mooie inrichting. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Chez Marielle.

Eindhoven belgisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Orchideeënstraat 16 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Chez Marielle adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Chez Marielle. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Chez Marielle delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid