facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chez Etienne

Chez Etienne

Info

Chez Etienne Bistrot

Geschiedenis

Etienne werkt altijd met verse seizoensprodukten en graag met streekprodukten. Het bereiden van een enkel hoofdgerecht tot een uitgebreid 5-gangen diner maar ook een luxe buffet behoort tot de mogelijkheden.
Een uitgebreid zes-gangen menu of alleen een hoofdgerecht. Voor één persoon of groepen tot vijftig personen, er zijn volop mogelijkheden!
Naast diners verzorgen wij tevens buffetten en feestavonden.
Zin in een lekker glas wijn met wellicht een bijpassend hapje maar geen zin om direct aan tafel plaats te nemen?
Na het eten nog even natafelen?
Alleen of met een groep tot twintig personen neemt u gemakkelijk plaats in onze moderne bar:
In onze bar serveren wij ons wisselend wijnassortiment en natuurlijk ook de wijnen van de klassieke wijnkaart. U kunt hier tevens genieten van een heerlijk glas Warsteiner tapbier maar ook mooie cognacs, whisky’s, overig gedistilleerd en/of een heerlijke koffie van speciaal gebrande Sicilliaanse koffiebonen.

Onze taak

"Wij willen de echte Franse "bistrot" stijl presenteren: lage drempel; hoge kwaliteit! Ongedwongen vakmanschap en sfeer."

Het grootste compliment voor Etienne en Eveline is dat zij hun gasten na een bezoek weer zien terugkomen.

Producten

diners van hoodgerecht tot zes-gangen menu's, feestavonden, bruiloft, receptie, buffet, lunch (op aanvraag), (wijn)bar.

Etienne: "We zitten hier dicht bij de bron. Noordzeevis uit Volendam en Urk. Snoekbaars en paling uit het IJsselmeer. Vlees van Hesseling uit de Beemster." Regionale ingrediënten komen dan ook geregeld voor op de kaart en in menu's.

Naast een klassieke kaart werkt Eveline graag met een regelmatig wisselend assortiment van arrangementswijnen welke elk per glas beschikbaar zijn.
Desgewenst kunt u bij uw diner kiezen voor een bijpassend wijnarrangement. Bij elke gang wordt er dan een bijpassende wijn geschonken, uiteraard met uitleg van de sommelier.



"Chez Etienne is een klassiek restaurant met een menukaart waarop voornamelijk traditionele Franse gerechten zoals Foie royale ganzenlever, escargot en tournedos rossini. Daarnaast ook regionale gerechten zoals de dagverse vis van de afslag in IJmuiden of gerookte paling uit Volendam. Naast de a-la-carte-kaart worden er verrassingsmenu's geserveerd. Het restaurant heeft een gemoedelijke en professionele sfeer waarbij alles draait om kwaliteit. Eveline: "Wij willen de echte Franse "bistrot" stijl presenteren: lage drempel; hoge kwaliteit! Ongedwongen vakmanschap en sfeer. ""
Adres: Dorpsstraat 40-A , Landsmeer 1121 BX, NL
Telefoonnummer: 020 482 4448
ln.enneitezehc@ofni
Stad: Landsmeer
Route: Dorpsstraat 40-A
Postcode: 1121 BX



op zoek naar gerelateerd: chez etienne landsmeer, pepermolen landsmeer, chez etienne menu, lunch landsmeer, restaurant chez etienne, tok tok landsmeer, restaurant landsmeer, restaurant den ilp
Recensies
Top ervaring heerlijk gegeten super bediening. Klasse restaurant, zeker zeer de moeite waard om te gaan eten werkelijk topEten: 5/5
Heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening! Prijs kwaliteit klopt!
Gezellig restaurant, vriendelijk personeel, heel erg lekker gegeten. 5 gangen met een wijnarrangement. We hebben weinig verstand van wijn, maar vonden de wijnen lekker en ook passen bij het eten. Leuke uitleg ook over wijn en eten. De gerechten zagen er heel goed verzorgd uit en de smaak was ook heel goed en soms verrassend. Het is niet goedkoop, maar ook niet ontzettend duur. Prijs-kwaliteitverhouding zeker in orde.
Heerlijk eten bij Chez Etienne, mooie inrichting en fantastisch personeel! Een aanrader voor een gezellige avond uit eten.
Gisteravond het Nieuwjaars diner besteld, het was heerlijk! Makkelijk thuis af te maken en duidelijke instructies. We hebben lekker van de kookkunsten van Etienne kunnen genieten, we waren echt even thuis 'uit eten'. Een aanrader dus!
Kerstdiner kon helaas niet in het restaurant, maar gelukkig hebben Etienne en Eveline het mogelijk gemaakt het diner én wijnarrangement af te halen en thuis klaar te maken. Met goede uitleg en presentatiefilmpjes voor de wijn was het mogelijk het diner perfect te serveren, veel dank voor het mogelijk maken hiervan!
Gewoon helemaal foutloos! Mooie menukaart, super bediening, geweldige wijnen. Het eten was perfect, heerlijk zacht stukje hert, en een lekker grand dessert. Echt een top avond gehad!
Gastvrij ontvangen, voldoen aan wensen , geen koemelkproducten, zonder problemen en denken mee. Relaxte, goede sfeer. Erg lekker gegeten. TOP!!!
De fantastische ervaring die we normaal in het restaurant hebben is nu thuis voor ons gecreëerd , maar nu vanuit het verrassingspakket aan huis. De fantastische menubeschrijvingen en wiinuitleg van Eveline via Whatsapp maken het geheel helemaal af. Kerstdiner aan huis, Beter wordt het dit lockdownjaar niet. Chapeau voor de Keukenbrigade. Volgend jaar gewoon wel weer in de Dorpsstraat bij ChezEtienne.
Van de week overheerlijk gegeten, fijne ambiance en zeer lekkere gerechten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid