facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cheung Kwong BV

Info

Al sinds 1980 dé Chinees van Franeker en omstreken.
Bekend om haar snelle afhaalservice, authentieke gerechten in restaurant en catering service!

Geschiedenis

Voor een restaurant is een Michelinster de hoogst haalbare erkenning. Voor Chinese restaurants is dat een plaats in de Top 88 van ‘Beste Chinees in
Nederland’.

Cheung Kwong in Franeker, dat al jaren een stevige positie in de bovenste regionen van de lijst inneemt, is onlangs uitgeroepen tot de nummer 5 van beste Chinese restaurants in Nederland.
Nederland kent drieduizend Chinese restaurants. Op grond van sfeer, prijs-kwaliteit en service brengt het vakblad Asian Horecavizier deze drieduizend restaurants jaarlijks terug tot een shortlist van de beste achtentachtig.

Deze Top 88 helpt gasten bij het maken van de juiste keuze.De uiteindelijke ranking wordt gedaan op basis van het aantal unieke stemmen.
Cheung Kwong uit Franeker is dit jaar het enige Chinese restaurant in Friesland dat een plaats in de top 10 heeft weten te veroveren. ‘Om hardop te mogen zeggen dat Cheung Kwong tot de vijf beste Chinese restaurants van Nederland behoort, maakt me ongelofelijk trots’, zegt de eigenaar. ‘Naar de Chinees gaan, wordt nog té vaak gezien als snel, gemakkelijk en wel oké. Voor 2014 wilde ik in alles een upgrade.
Een upgrade waardoor een avondje Chinees écht een avondje uit wordt; een beleving’.
Cheung Kwong verbouwde en investeerde in keukenapparatuur en personeel.
Social media werd een vast gegeven en thema-avonden werden georganiseerd. ‘De markt vraagt om verandering en mijn team speelt
daar goed op in.'

Openingstijden:
Ma t/m do: 16:30 - 22:00 uur
Vrij t/m zo: 12:00 - 22:00 uur



"Friesland is met Cheung Kwong een mooi restaurant rijker. Het restaurant - dat vanaf 1980 inmiddels al zes generaties in Franeker en omstreken van authentiek, Chinese gerechten voorziet - is zó grondig verbouwd dat je *bijna over een geheel nieuw restaurant spreekt.Niet alleen is het interieur vernieuwd; ook het concept. Bij Cheung Kwong kun je nu met je partner en/of goed gezelschap samen genieten van de lekkerste sushi en andere gerechten die de Aziatische keuken rijk is."
Adres: Zilverstraat 3-5, 8801 KA Franeker
Telefoonnummer: 0517-394098
Stad: Franeker
Route: Zilverstraat 3-5
Postcode: 8801 KA


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Franeker openingstijden, Chinees Harlingen, Thuisbezorgd Franeker
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bao Long Franeker Bao Long Franeker 235 meter Speciaal hiervoor naar Franeker gekomen en niet teleurgesteld; kundig personeel, uitg...
DeJe Catering & Events DeJe Catering & Events 2 km Heerlijk ,onze complimenten voor de verzorging
Recensies
Ontzettend genoten van allerlei gerechten bij dit geweldige restaurant. Alles was topkwaliteit. Het enige minpuntje is dat ze niet in Apeldoorn bezorgen maar zodra we weer in deze regio op vakantie zijn gaan we 100% hier weer naar toe. Superlieve personeelsleden ook! Al met al een van de beste ervaringen ooit! Het beste restaurant wat ons betreft in ieder geval
Half uur vantevoren gebeld om af te halen, we waren keurig op tijd. Na 5 minuten thuis, tafel dekken, uitpakken en alles koud, heel jammer! Gebeld maar werd niks mee gedaan. Mooie zaak, maar dit was een teleurstelling. Na contact met de eigenaar, netjes opgelost!
Het is een heel mooi restaurant met vriendelijk personeel, mijn lichaam kan helaas geen Chinees verdragen maar dat is prima opgelost en het toetje was verrukkelijk. Het chinese eten zag er prima uit en smaakte zeer goed volgens mijn collega's een mooie plek om met een groep te gaan eten, is een apart gedeelte voor beschikbaarEten: 5/5
Vanaf 1971 komen wij hier eten. Na 1975 namen de ouders van de huidige eigenaar dit restaurant over. Het restaurant is pas grondig verbouwd, de uitstraling is modern en tikkie chic . Het eten is altijd geweldig, de kaart is zeer uitgebreid.
Goed als je aan de lijn doet, volgende ochtend kots je alles weer uit. Waardeloos niet meer zoals het was en zonde van het geld. Ook medeeters zijn allemaal ziek geworden de volgende dag!
Ontzettend lekker gegeten en ook heel fijn gezeten. Mooie ambiance en comfortabele stoelen. Echt niet meer een Chinees restaurant zoals we dat van vroeger kennen. Vriendelijke bediening en voldoende aandacht al zijn hier nog wel wat verbeterpuntjes over hoe je eten en drinken serveert. Ook zou ik de ramen van die prachtige glazen wijnvitrine eens poetsen dan is hij nog mooier. Prima plek om lekker ontspannen van eten te genieten.
Let op. Denk niet ik ga er even heen. Dit bedrijf hanteert flexible openingstijden, die op zijn website en deur staan zijn geen garantie dat hij echt open is. Sta je fijn voor een dichte deur met een lullig 4atje dat hij dicht is. De eigenaar vind het ook niet de moeite waard om te reageren op een email, hij vind het erg latig zijn site aan te passen en een mail te typen.
Een heerlijke avond gehad in een prachtig restaurant. Het eten was erg lekker en de bediening was top. Een echte aanrader als je in Franeker bent. Wij komen er zeker nog een keer terug.
Zeer vriendelijk personeel! Chapeau! aanbod minder dan de E10 in Hardegarijp, we zijn daar vaste gast.
Vakantie: Thuisbezorgd en heerlijk gegeten. Het was alleen iets minder pittig dan wat we gewend zijn.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid