facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cherry Berry Productions

Cherry Berry Productions

Info

Er was eens... Cherry Berry! Een broeinest van creativiteit, bron van films, van boeken en andere fruitige uitspattingen. Het fruit is rijp!

Geschiedenis

Cherry Berry vertelt verhalen. Dat klinkt een beetje breed, nietwaar? Nou, dat klopt, maar eigenlijk is het heel simpel: als wij een mooi idee voor een verhaal hebben, zoeken we daar de beste vorm voor en dan gaan we het vertellen. Logisch toch?

De meeste verhalen vertellen we als film. Dat kunnen korte filmpjes zijn voor op het internet of voor op filmfestivals, maar ook langere films voor in de (thuis)bioscoop. Daarnaast ontwikkelen we ook verhalen in serievorm voor op televisie of streamingdienst.

Naast het produceren van films verzorgt Cherry Berry teksten. Dat kan van alles zijn, eigenlijk, maar musicalteksten en boeken zijn de meest voorkomende. Maar ook recensies, columns en zakelijke teksten komen uit de pen rollen!

Adres: Steenmansweg 40, 4873 LB Etten-Leur
Telefoonnummer: 0628053471
Stad: Etten-Leur
Route: Steenmansweg 40
Postcode: 4873 LB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BN DeStem Oosterhout BN DeStem Oosterhout 2 km Dit is de Facebookpagina van de Oosterhoutse redactie van BN DeStem.
BN DeStem Etten-Leur BN DeStem Etten-Leur 2 km Dit is de Facebookpagina van de Etten-Leurse redactie van BN DeStem.
Universe Radio Universe Radio 3 km Universe Radio - It is all about the music !!! www.universeradio.nl
Multi Jingle Multi Jingle 4 km Professionele jingle producties
Eclips Video.nl Eclips Video.nl 8 km Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte video voor een leuke prijs en kwaliteit,...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid