facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cherokeeland

Cherokeeland

Info

Jeep Cherokee, een echte Legend. Cherokee Land is specialist in het kwaliteitsmerk Jeep Cherokee. De beste Cherokees vindt u dan ook bij ons

Geschiedenis

Jeep Cherokee, een echte Legend. Cherokee Land is specialist in het kwaliteitsmerk Jeep Cherokee. De beste Cherokees vindt u dan ook bij ons. Deze authentieke auto ademt nog steeds een avontuurlijke sfeer en een gevoel van vrijheid. Een Cherokee is krachtig, wendbaar, nonchalant, stoer, stijlvol, ruim, veilig en comfortabel. Niet voor niets zijn wij bij Cherokee Land liefhebbers pur sang. Dat ziet u dan ook terug in ons kwalitatieve en originele aanbod.

Adres: Zuidpolderweg 9, 1399 PM Muiderberg
Telefoonnummer: 06 - 50 50 58 59
Stad: Muiderberg
Route: Zuidpolderweg 9
Postcode: 1399 PM



op zoek naar gerelateerd: Jeep youngtimer, Youngtimer terreinwagen, Cherokee xj te koop, Jeep specialist Nederland, Jeep dealer Deventer, Jeep amersfoort, Maasbach 4x4, Chrysler dealer
Recensies
Een fijne auto moet je op een fijne manier kopen, dat gaat niet alleen over value for money. Hier kan dat. Een ruime keuze top-auto’s, aangeboden door iemand die weet waar hij het over heeft. Hele goeie ervaring, zeker aan te bevelen. Ik rijd nu een halfjaar in mijn Jeep van Cherokeeland en ben er zeer tevreden mee. De auto is 33 jaar oud maar rijdt als de brandweer. Onderweg word ik wel eens aangesproken door liefhebbers. “Zeker gekocht bij die vent in Muiderberg?” is me al meerdere keren gevraagd. Dus eigenlijk heeft Tjacko geen reclame meer nodig. Maar bij deze: Cherokeeland is goed, betrouwbaar en bijzonder.
Zeer vriendelijke eerlijke liefhebber en verkoper van Jeeps en Mini's. Ik heb een 25 jaar jonge Jeep XJ bij hem gekocht en die is werkelijk in top staat. Alles wat hij redelijkerwijs in orde kan brengen doet hij ook. Half jaar garantie en eventueel koopt hij hem terug.
Jeep Cherokee Limited uit 1998 gekocht bij Cherokeeland. Tjacko heeft de Jeep van top tot teen opgeknapt, niets was teveel gevraagd. Inclusief 6 maanden garantie en terugkoop mogelijkheid.
Ik heb een Audi TT gekocht bij Cherokeeland voor een goede prijs , de auto is geweldig.Cherokeeland is een leuke plek met prachtige auto'sJeeps en MIni.Tjacko is erg vriendelijk-Top Verkoper!
Zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen en ook heel goede service, Mini gekocht en ben zeer tevreden.
Zeer goeie plek voor tweede hands Cherokee of Mini.
Mooie collectie Jeeps
Mooie Cherokee's in een fantastische staat
Betrouwbaar bedrijf
Interessante autos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid