facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cherish fotografie

Cherish fotografie

Info

Photographer | Because every picture tells a story



"Wil je graag een reportage met eerlijke, spontane en pure foto’s. Sprekend, vol emotie en met aandacht voor details, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn missie is het hebben van plezier tijdens een ontspannen reportage en het maken van foto’s waar je trots op zult zijn!- Newbornfotograaf- Zwangerschapsfotografie- Gezinsfotograaf- Familiefotograaf- Kinderfotograaf- Portretfotograaf- Trouwfotograaf- Fotograaf voor koppels- Ervaring met afscheidsfotografie- Ook voor andere fotografieopdrachten mag je mij benaderen.Cadeaubonnen zijn ook verkrijgbaar. Een prachtig waardevol en blijvend cadeau, een fotoshoot!"
Adres: Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0648211087
Stad: Noord


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PBBfotografie Rijen PBBfotografie Rijen 23 km Patricia Mallens van PatriciaMallensFotografie heeft een vriendelijke omgang met klan...
Sandra fotografie Sandra fotografie 24 km 1 welverdiende ster voor de mooie foto's die gemaakt werden. De klantenservice liet e...
Fotografie & Beeldbewerking  TL Davidse Fotografie & Beeldbewerking TL Davidse 70 km Fotografie Gespecialiseerd in Bruidsfotografie ,Web-site & Product Fotografie .
Fotografiemonique Fotografiemonique 84 km Monique werkt hobbymatig aan leuke foto's van u of Uw gezin of Uw kinderen. Recepties...
Little Moments Photography Little Moments Photography 84 km Specializing in Newborn and Maternity photography
Recensies
Cherish zorgt voor een heerlijke ontspannen sfeer en dat is terug te zien aan het eind resultaat. Wij zijn enorm blij met de prachtige foto’s van onze newborn shoot. Wij zijn haar dankbaar voor de eeuwige herinnering die ze vast heeft gelegd.
Wij hebben een zwangerschapshoot gedaan bij Cherish en zijn super blij met de foto’s. De locatie was erg mooi en Cherish heeft ons super goed begeleid/op ons gemak gesteld tijdens het maken van de foto’s. Een dikke 10 van ons!
Cherish heeft in juni onze bruiloft gefotografeerd. Van te voren waren we wat gespannen, omdat we niet zo houden van op de foto gaan. Daarom hebben we nog een pre-weddingshoot vooraf gedaan en ze stelde ons meteen op ons gemak. Cherish is vrolijk en spontaan en had meteen leuke foto ideeën toen we aangaven wat voor soort vibe de bruiloft moest hebben. We hebben een prachtige dag gehad en Cherish heeft de sfeer en de liefde geweldig gevangen met haar camera!
Wij kijken terug op een leuke maar vooral ontspannen Newbornshoot. Op een natuurlijk wijze zijn er hele mooie foto's gemaakt. Niks geen poseren, maar gewoon foto's van het moment an sich. We voelden ons direct op ons gemak en zijn erg tevreden en blij hoe de ochtend verlopen is. Daarnaast kregen wij het gevoel dat Cherish alle tijd voor ons nam, we hebben veel foto's gebruikt voor familie/posters/wanddecoratie.
Cherish heeft onze bruiloft vast gelegd en oh wat was dit een feestje! Ze stelden ons en alle andere gasten op hun gemak, je hebt echt niet door dat ze er is en uiteindelijk maakt ze écht de mooiste en leukste foto's!! En om dan het eindresultaat te mogen ontvangen, genieten!! Wij raden Cherish zeker aan en als we nog weer op zoek zijn naar een fotograaf komen we zeker terug! Liefs, Jeroen en Rachelle
Cherish heeft meerdere reportages van ons gezin gemaakt, waarvan ook één rondom een emotionele gebeurtenis. We hebben de shoots als heel fijn hebben ervaren, ze heeft een hele fijne energie en ontspannen manier van werken. Het doen van de shoot alleen al heeft ons geholpen in ons verwerkingsproces en de beelden maken een prachtige blijvende herinnering. Daarnaast heeft ze ook hele vrolijke gezinsfoto’s geschoten, die absoluut een mooi plekje verdienen en krijgen. Moments2Cherish beschrijft precies wat Cherish doet: bij een volgende gelegenheid vragen we Cherish zeker weer om het moment vast te leggen.
Het was een hele relaxte newbornshoot. Das best een kunst met een pas geboren baby en een peuter, maar het is Cherish gelukt. Onze “kat-uit-de-boom-kijk dochter” staat er prachtig op, precies zoals ze is. En manlief die deze shoots normaal gesproken maar zo-zo vindt, vond het leuk en ook hij staat er goed op. Lekker thuis foto’s maken was ook fijn. We hebben prachtige foto’s! Kortom een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid