facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chef Yoga - Yoga weekenden aan zee Ameland

Chef Yoga - Yoga weekenden aan zee Ameland

Info

Yoga weekenden Ameland, met de zee om de hoek. Incl. creatieve schrijfworkshop, live muziek, massages, qi gong, een fiets, lekker eten en veel vrijheid!

Geschiedenis

Yoga & creativiteit nodig?
Chef Yoga organiseert haar eigen Yoga Weekend Retreats op Ameland en Zondag Retreats in Amstelveen, altijd gecombineerd met muziek en een workshop creatief schrijven/dichten.

Kok nodig?
Chef Yoga Helene Oudman is gediplomeerd kok die zelf yoga beoefent en weet welk eten daarbij past: vers, afwisselend, licht & vegetarisch. Helene: "naast gezond, vind ik het belangrijk dat eten lekker en leuk is, zonder zorgen. Yoga staat voor ontspanning, aanschuiven aan de eettafel ook. Ik zet sterke smaken op tafel, gecombineerd met basics. Thema's als voedselverspilling tegengaan en lokaal eten horen ook bij mijn kookvisie."

Onze taak

Chef Yoga is een initiatief van Helene Oudman.Ze wil het liefst op verschillende plekken op de wereld bij elkaar komen, om eten te serveren op yoga retreats. Zelf organiseert ze yoga weekenden in combinatie met creatief schrijven en muziek op Ameland!
Ook op Ameland is ze de kok van alle lekkere maaltijden, gericht op yoga...Chef Yoga!
Alle maaltijden zijn vegetarisch en bíjna allemaal veganistisch. Simpel, licht, fris, vers eten met hier en daar sterke smaken. Het liefst kiest ze voor lokale en fairtrade opties.

Als sinds haar babytijd komt Helene op Ameland. Hierdoor is haar band met dit eiland diep geworteld. Het was de combinatie van de liefde voor Ameland, yoga, het delen van eten, samen met de liefde voor haar partner Jorgen en zijn muziek en poëzie, wat haar op het idee bracht om dit type yoga retreat te organiseren in 2016. Zo gezegd, zo gedaan. Nu, met Chef Yoga, heeft ze unieke yoga weekenden in Nederland weten neer te zetten, in een heel informele setting, waarbij ze zelf ook graag meedoet aan de yoga. Naast yoga, is het weekend gevuld met ontspanning, inspiratie, beleving en plezier.

Label

Chef Yoga Helene Oudman organiseert yoga weekend op de Wadden. Een perfecte mix van ontspanning, inspiratie, beleving en plezier. Op een bijzondere plek op Ameland, in samenwerking met yoga professionals uit
Amsterdam en dichter/singer-songwriter Jorgen UNOM. Laat het eilandgevoel maar komen!

Adres: Duinlandsweg 95, 9163 KL Nes, Netherlands
Telefoonnummer: 310653786705
moc.liamg@agoyfehctcatnoc
Stad: Nes
Route: Duinlandsweg 95
Postcode: 9163 KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Xterra Live HD Xterra Live HD 0 meter From 2019 the Cross Triathlon on Ameland is part of the worldwide XTERRA competition....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid