facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chef

Chef

Info

Chef, overdag een ruime lunchroom en 's avonds een sfeervol restaurant. Chef staat garant voor goed verzorgde drankjes en heerlijke maaltijden.



"Chef in Venlo-Blerick, overdag de ruime, gezellig ingerichte lunchroom waar je kunt genieten van goed verzorgde drankjes waaronder onze koffiespecialiteiten, en een kaart waarop zoete verrassingen, broodjes, sandwiches, tosti’s, soepen en andere heerlijkheden hand in hand gaan. ’s Avonds vanaf 17.00 uur is ‘Chef’ dat sfeervolle restaurant waar ons team bijzondere gerechten voor u zal bereiden.Chef gaat ’s morgens om 11.00 uur open en hanteert de lunchkaart tot 16.00 uur. Daarna komt vanaf 17.00 uur de dinerkaart ter tafel."
Adres: Kloosterstraat 7, 5921 HA Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0777858275
ln.olnevfehc@ofni
Stad: Venlo
Route: Kloosterstraat 7
Postcode: 5921 HA


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: chef imdb, chef moviemeter, chef netflix, chef 2014 uitvoerende producenten, chef cast, chef serie, chef wiki, chef betekenis
Recensies
Ontzettend lekker gegeten, alles was met zorg en smaak bereid. Goede porties voor mij zelfs te veel , maar als je hier met honger weg gaat is het je eigen schuld. Zeker voor herhalingsvatbaar.
Vriendelijk personeel en heerlijk gegeten, kipfilet was sappig en mals......wij komen graag terug!Eten: 5/5
Kan mijn mening niet geven over het totaalplaatje als ik voor mijn brood met wat smeersels en olijven vooraf al een ruim bedrag mag neerleggen, normaliter een gratis gastvrij gebaar veelal elders. Kwalitatief scoren de gerechten best wel goed, dus het is echt een bezoekje waard! Een aanrader voor vlees liefhebbers zoals ikzelf die voor de lamsrek is gegaan, uiteraard rare!
Hele goede bediening. Kwamen netjes aan de tafel vragen of alles naar wens was. Kwamen ook op tijd met drinken bijschenken.
Heb hier nu 2 keer gegeten en allebei de keren erg lekker gegeten. De eerste keer hadden wij de varkenshaas met pepersaus en champignonsaus en de laatste keer hadden we de kip sate en de cevapcici foto. Alles smaakt goed, mals en was goed bereidt. Ook de bediening was erg vriendelijk en alert als het drinken op was. Prijs kwaliteit is erg goed. Zeker een aanrader!
Lekker gegeten bij chef. Op een zaterdagavond gereserveerd en kunnen combineren met een bezoekje aan het casino. We hadden een tafel van 5 tot kwart voor 7. Dit was gezien de snelheid waarmee de gerechten kwamen goed te doen. Naarmate de avond vorderde werd het ook drukker. We hadden als voorgerecht een lekkere tomatensoep en vitello tonnato. Lekkere voorgerechten en ook vooraf wat brood met smeersels. Hier hebben we gekozen voor kruidenboter, tapenade en olijven bij het brood. Helaas had de helft van de olijven een pit. Iets wat je niet verwacht als de 1e 3 geen pit hebben. Als hoofdgerecht hadden we gekozen voor de zeetong. Alleen te bestellen voor 2 personen. Deze wordt ook gefileerd aan de tafel door de chef. De prijs €22,50 p.p. verder krijg je rijst verse groenten en friet erbij. Zeetong was lekker met een goed sausje. Als nagerecht hadden we koffie en een crème brulee. Die werd gereserveerd met een liquor 43. Rekening die we kregen €86,- Dus een goede prijs kwaliteit verhouding. Wel leek het wat rommeliger te zijn met het personeel, want we hadden niet echt 1 persoon die aan tafel kwam maar meerdere mensen. Misschien omdat het wat drukker werd en dat we tot kwart voor 7 gereserveerd hadden. Al met al een goede ervaring rijker en lekker gegeten!
Verrassend lekker en vooral goed eten. Leuke sfeer, perfecte bediening! Echte aanrader
goed eten,voor redelijke prijs. Top service!! Vriendelijke bediening. En gezellige ambiance.Eten: 5/5
Hier hebben we al vaker gegeten. Niks hoogdravend, gewoon prima eten. Prima prijs-kwaliteitverhouding en bediening altijd zeer vriendelijk.
Heerlijk eten voor een schappelijke prijs service is ook grandioosEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid