facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cheap Fashion

Cheap Fashion

Info

Vintage winkel in Rotterdam

Adres: Meent 25, 3011JB Rotterdam
Telefoonnummer: (010) 412 64 73
Stad: Rotterdam
Route: Meent 25
Postcode: 3011JB


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: cheap fashion den helder, cheap fashion wierden, cheap fashion webshop, cheap 4 fashion, cheap fashion rotterdam instagram, cheap fashion instagram, cheap fashion skipak, cheap fashion amsterdam
Recensies
De deur werd letterlijk om 20:00 voor m’n neus gesloten terwijl ze open zijn tot 21:00. Nog even leuk naar mij zwaaien, doeiiiii. Vervolgens gebeld met het antwoord. We hebben personeelstekort dus we gaan eerder dicht. Nergens stond aangegeven dat ze eerder gingen. Beetje jammer! Totaal niet klantvriendelijk!
Ja hoor heerlijk snuffelen in ontzettend veel mooie tweede hands kleding voor een zacht prijsje. Zeker de moeite waard, al was het alleen al voor een leuke assecoire.
Toffe winkel. Maar je pashokje uit moeten komen om in een spiegel te kunnen kijken - in een drukke winkel - is echt niet fijn. Personeel is ook niet echt hartelijk.
Een gezellige winkel om te winkelen voor ieder wat wils fijne winkel personal.
Leuke vintage winkel, veel variatie en niet te duur.
Leuke zaak. Maar best duur voor 2e handskleding
Waanzinnig , leuke winkel. Dat het Rotterdamse begrip is. Dat weet nu ook mijn kledingkast. Heerlijke mantel , leuk personeel. Ouderwets neuzen krijgt een nieuw begrip. Nog steeds profijt van mijn jas. Ik blijf komen , wat een heerlijke personeel en heerlijke kleding.
Zoeken naar bijzondere vintage kleding of schoeisel. Wel erg vol en niet echt goedkoop meer.
Leuke en bijzondere kleding, goede prijzen. Maar aan de pashokjes moeten jullie echt iets veranderen. Ze gaan niet goed dicht, en hebben geen spiegel waardoor je voor elk kledingstuk dat je past naar buiten moet om voor die ene spiegel te gaan staan waar iedereen voor wil gaan staan. Bovendien staat daar ook de rij wachtenden. Dat werkt echt niet.
De winkel zelf is heel leuk en ze verkopen er leuke dingen zolang je de baas maar niet tegenkomt, ontzettend onvriendelijk en het personeel praat achter je rug om.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid