facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chateau De Neerhof Hotel Restaurant

Adres: Kasteelhof 1, 5995BX Kessel (Limburg)
Telefoonnummer: +31 77 462 84 62
Stad: Kessel
Route: Kasteelhof 1
Postcode: 5995BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Baron Frits Baron Frits 8 meter Hier lekker verrassingsmenu gegeten, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Lekkere ...
HoteBB Het Raadhuys HoteBB Het Raadhuys 56 meter De gastvrouw en - heer bezorgden ons een fantastisch weekend in hun b&b. We werde...
B&B Franssen B&B Franssen 366 meter
Recensies
Hier lekker verrassingsmenu gegeten, uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Lekkere wijn ook. Alleen kunnen ze hier geen Mojito maken eerst dacht ik dat ie alcoholvrij was; de tweede poging was echter nog steeds even lafjes van smaak, gelukkig was de rest naar volle tevredenheid. Zeer vriendelijke bediening ook.
Prima gegeten in goed gezelschap. Eten smaakte goed. Zowel de verrassingsmenus als de vaste kaart gerechten vielen in de smaak. Mooi opgediend. Goede mocktails, alcohol vrije cocktails. Jammer dat bij een gast de dieetwens vergeten werd, waardoor er voor één van ons tot tweemaal toe een nieuw gerecht moest worden klaargemaakt. Het hoofdgerecht daardoor deels na elkaar gegeten. Parkeren: Vlakbij dorpsplein
Met een groep van 14 volwassenen en 2 kinderen hier gedineerd met 2e Kerstdag. Bediening was goed en vlot. Eten was heerlijk, ambiance was prima. Mooi en sfeervol restaurant.
Leuk restaurant, maar een tafel aan het raam reserveren 6 weken vantevoren kan niet omdat ze geen tafels toewijzen. Vreemd, want we zien wel bordjes staan met ‘gereserveerd’. Vaste klanten gaan voor??????
We zijn met een gezelschap gaan eten, het was goed, een puntje van feedback, er mag meer brood komen aangezien je lang moest wachten op je eten, en meer frietjes voor zes personen dan de bakjes die we kregen. De bediening was uitstekend, erg vriendelijk personeel. Het bereiken van de toiletten is voor mensen die slecht ter been zijn wel een uitdaging.
Afgelopen dagen een heerlijk verblijf gehad bij Baron Frits. Kamer schoon en met mooi uitzicht op de rivier. Enorm lekker gegeten met lekker donker bier en een bijzonder mooie wijn die perfect bij het wildgerecht pastte. Genieten met hoofdletters.
We hadden 5 gangenmenu. Het zijn redelijk grote porties die goed smaakten. Prima personeel. Als u de sfeer van het kasteel wil ervaren dat is dit niet hier.
Ik had mijn blouse laten hangen op het terras van de Baron. Na een telefoontje werd de blouse twee dagen later opgestuurd. Prima service net zoals de vriendelijke bediening op het prachtige terras langs de Maas.
Binnen lekker even opgewarmd. Lekkere vlaai gegeten en iets gedronken. Vriendelijke bediening. Keuken gaat vanaf 12 uur open, maar voor die tijd kan je al wel wat drinken en een gebakje eten.
Eten en drinken was super. Bediening was vriendelijk alleen snapte ze niet helemaal en zijn ze niet op elkaar ingespeeld. Maar uitzicht is fantastisch
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid