facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chassisparts

Chassisparts

Info

Supplier of parts for building racing chassis for auto- and motorsports.
Specialized in CRMO tubes and bending machines.



"Chassisparts is dé Europese nr. 1 leverancier van Endurotubes. Chroommolybdeen oftewel 25crmo4 is een legering die zich kenmerkt door zeer hoge sterkte en taaiheid met een extreem laag gewicht. Door deze eigenschappen zijn deze buizen uitermate geschikt voor het bouwen van rolkooien in de autosport.Door meer dan 40 jaar eigen race-ervaring weten wij als geen ander wat je nodig hebt bij de bouw van een rolkooi of chassis. Veel van onze artikelen zijn dan ook door onszelf ontwikkeld als oplossing van een zelf ondervonden probleem. Zo hebben we een zeer ruim assortiment laslippen, gussets en rolkooionderdelen voor diverse toepassingen."
Adres: Winkelerzand 3, 1731 LR Winkel (Noord-Holland)
Telefoonnummer: 0031-224-544444
Stad: Winkel
Route: Winkelerzand 3
Postcode: 1731 LR



op zoek naar gerelateerd: Chassis onderdelen
Recensies
Een mooi bedrijf voor de meeste behoeften rond om Chassis bouwen en alles wat je daar voor nodig hebt. Een bedrijf met een top klantenservice "sjors bedankt". Tevens goed te bereiken! Mooie producten en snelle levering! Chassisparts zal ik zeer zeker aanraden!
Vertaald door Google Leuk kontakt. Snelle bezorging. Origineel Netter Kontakt. Schnelle Lieferung.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid