facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chase Fashion

Info

Kidz, Beachfactory en Outlet winkels in Kijkduin

Geschiedenis

Chase Fashion richtte zich van origine alleen op jeans. Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid en vind je hier de laatste trends in mode voor een jong en hip publiek. Naast stoere jeans, vind je hier ook allerlei andere trendy kleding van merken als G-Star, SuperTrash, Follie di Garbo, O'Neill, Vingino en Superdry voor een aantrekkelijk prijsje!



"In de Haagse badplaats Kijkduin vind je Chase Concept Store met maar liefst 1400 m² aan winkelruimte. Bij Chase vindt iedereen waar hij of zij naar zoekt. Van fashion tot lifestyle tot een drankje in ons Chase Café. Bovendien kun je off- én online 52 weken per jaar profiteren van interessante aanbiedingen en hebben we wekelijks nieuwe leveringen. Met een lucratief spaarsysteem spaar je punten die je vervolgens in zowel de winkel of online kunt besteden bij je volgende aankoop. Wij zijn 7 dagen in de week van 10:00 tot 17:00 uur geopend."
Adres: Deltaplein 409, 2554 GG Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703236417
Stad: Kijkduin
Route: Deltaplein 409
Postcode: 2554 GG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Chase PAW Patrol, Chase online, Supermarkt Kijkduin, Deltaplein Kijkduin, Laatste nieuws Kijkduin, Chase betekenis, Winkels Nieuw Kijkduin, Eve's kijkduin
Recensies
Erg mooie winkel met zowel kleding als woonaccessoires in de verkoop. Het is zeker niet de goedkoopste winkel dus neem je portemonnee mee maar aan de andere kant je ziet en voelt dat het wel kleding is met zeer goede kwaliteit. Het is idd boven bij de heren erg warm en benauwd dus laten we hopen dat ze dit idd snel aanpakken.
Mooie ruime winkel met a merken en ook verrassende merken die je niet overal ziet. Mijn portemonnee is iets te klein voor deze merken helaas.
Prachtige winkel. Typisch voor deze tijd, personeel die net hun basisschool hebben afgerond. Geen oog voor de klant. Hebben liever dat je ze in de winkel appt voor een hulpvraag. 16 jaar en wil gelijk floormanager worden en heel veel geld willen verdienen. Hmmmm
Het is een prachtige winkel met mooie merken. Helaas ervaarden ik geen warm welkom. Er werd druk gekletst aan de kassa. Eenmaal de gekozen artikel te willen aanschaffen moest ik hiervoor een medewerker aanspreken. Ik voelde me niet op me gemak het groepje aan te spreken. Doordat ik ongemakkelijk werd, hielp de medewerker niet om klantvriendelijk te vragen om welk artikel het gaat. Jammer want ik heb wel ook leuke ervaringen gehad in de winkel.
Was een hele mooi winkel met veel potentie,laatste tijd is het er wel rommelig
Mooie winkel, verscheidenheid aan merken, fijne adviezen en voor mij heel prettige prijzen! Blij met Chase
Leuke winkel, groot assortiment en geweldig personeel
De begane grond van dit gebouw is een soort supermarkt met een kledingwinkel die behoorlijk exclusief is. De locatie is Kijkduin. Makkelijk parkeren en het strand is heel groot dus je kan een rustig stukje strand opzoeken Toplocatie!
Mooie winkel met gerenomeerde merken. Vriendelijk personeel.
Mooie, ruim opgezette winkel. Veel keuze, leuk gepresenteerd. Twee kleine minpuntjes: de gordijnen bij de pashokjes sluiten slecht af en de verwarming mag een stuk lager. Verder zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Chase Fashion met het openbaar vervoer


Den Haag, Kijkduin 190 meter
24
26
Den Haag, Kijkduin 290 meter
24
26
Den Haag, Kijkduinsestraat 350 meter
24
26
Den Haag, Kijkduinsestraat 380 meter
24
Den Haag, Kijkduinsestraat 420 meter
24
26

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid