facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charme Bijoux

Charme Bijoux

Info

LEUKE SIERADEN EN WOONDECORATIE
Voor bestellingen www.th-sieraden.nl en www.th-schilderijen.nl



"In onze winkel, aan de Varsenerpoort 5 zijn de leukste en origineelste sieraden, tassen en kado’s van Ommen en omstreken te vinden. ‘Knap als je hier zonder iets te kopen de deur uit gaat’ is een kreet die wij vaak horen!Bij DONNA slaagt iedere vrouw, tenminste als je van mooie accessoires met een eigen stijl houdt. Basic, stoer of tijdloos. Of juist apart, vrouwelijk of vernieuwend. Onze uitgebreide collectie heeft het allemaal."
Adres: Postbus 7730AC, 7730AC Ommen (gemeente)
Stad: Ommen
Route: Postbus 7730AC
Postcode: 7730AC


Recensies
Ik ben vrijdag in de winkel geweest om gaatjes te laten schieten, ik werd geholpen door een super aardige mevrouw. Ze hebben verstand van zaken en het was pijn loos. Een hele prettige ervaring, super leuke winkel!!
Mooie winkel. Veel te koop. Jammer is dat men niet het goede gereedschap had om een batterij in mijn horloge kon plaatsen. Of de keuze het horloge 1 week kwijt te zijn. Zoek je op Casio horloge verkooppunten kom je bij deze winkel in Ommen terecht maar geen Casio op de website, Dus denk ook niet in de winkel.
Leuke winkel en aardig personeel. Alleen heb ik er onlangs een ring gekocht met steentje, deze viel er na 2 weken uit. Ik ben teruggegaan naar de winkel zonder bon, dus eigenlijk kon ik hem niet terugbrengen. Nu werd ik goed geholpen, want ze zochten terug naar mijn afschrijving in de kassa en zo kon ik toch mijn ring omruilen. Helaas is het steentje van de vervangen ring er als nog uitgevallen na 2 maand. Kortom; Aardige en behulpzaam personeel, iets mindere kwaliteit sieraden. ringen met steen.
Super leuke winkel, super goede service en zeer prettig/behulpzaam personeel.
Wat een leuke winkel ! Wanneer je nu echt iets moois of iets leuks wil hebben ! Van mooi kado tot bruikbaar leuk souvenir hier kan je voor alles terecht . Behulpzaam personeel super service. Ligging in het leuke centrum van ommen .
Leukste winkel van heel Ommen en omstreken. Super vriendelijk personeel en je slaagt er altijd!
Leuke winkel, klantvriendelijk. Je komt er altijd met een mooi kado weg, of iets leuks voor jezelf
Fijne winkel met aardige dames die mij goed hebben geholpen. Thanks!
Erg leuke winkel waar de klant centraal staat met leuke cadeautjes voor een leuke prijs .
Mooie winkel, leuk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid