facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charly's All is Fair

Charly's All is Fair

Info

Charly's only uses organic and plant based ingredients to make delicious cheeses for everyone. Every cheese is hand made with love.

Geschiedenis

“Ik houd van eten, mensen, dieren en de wereld. Gezellig eten met vrienden en familie, niemand die wordt buitengesloten. Dat is de reden voor mij om puur biologisch en plantaardig eten te maken, zodat iedereen lekker mee kan doen. Ook de mensen met dieetwensen en allergieën. Charly’s zijn lekker bij de borrel of in gerechten, plus goed voor je lichaam en minder belastend voor de aarde. Elke smaak wordt met de hand en met liefde bereid. Een mooi Nederlands product waar ik ontzettend trots op ben.”

Charly's All is Fair is about adding something good to the world in the form of good, healthy, and responsible food.
Together with her brother, Charly makes all organic and plantbased hearty Charly's with love. These amazing flavours are made with pure ingredients, and contain no lactose, gluten, soy, sugar or active yeast.

Thank you for visiting Charly's All is Fair's page, we appreciate you taking your time to view our efforts :)



"Biologische vegan kaas zonder kokosolie. Op basis van fairtrade cashew zijstromen uit Burkina Faso. Een heerlijk en eerlijk product met liefde gemaakt, deels in Nederland geproduceerd.Eigenaresse Charlotte Zum Vörde Sive Vörding begon in 2012 met Charly's All is Fair om lekkere, gezonde en plantaardige voeding onder de aandacht te brengen en niemand buiten te sluiten. Alle producten zijn glutenvrij, lactosevrij, sojavrij, suikervrij, kokosolievrij."
Adres:
Telefoonnummer: 0031628176601
Stad: Voorburg


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: charlotte zum vorde sive vörding, boerse’zin charly, vegan kaas kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poke Bowl Voorburg Poke Bowl Voorburg 2 km Ik heb genoten van deze pokebolw, al werk ik er zelf xd
Recensies
Afgelopen dinsdag heb ik voor het eerst de Charly's mogen proeven! Wow wat een feestje! Ik heb van een vriendin die ook veganist is een pretpakket ontvangen. Hierin zat de geitenkaas, kruidenkaas, de blauwe kaas en nog een kaasje waar ik de naam even van ben vergeten. Het is zo fijn om een goed alternatief voor kaas te hebben die geheel plantaardig is. Ik zie er naar uit om weer eens te mogen genieten van Charly's.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid