facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charlotte's Law & Fine Prints

Charlotte's Law & Fine Prints

Info

Juridisch advies voor de creatieve sector en ondernemers. http://www.charlotteslaw.nl

Geschiedenis

Praktisch juridisch advies, denkt als een ondernemer, zorgt voor de oplossing die bij JOU past.

Charlotte's Law & Fine Prints is gespecialiseerd in het Informatierecht. Charlotte geeft juridisch advies aan de creatieve sector, webwinkeliers en ondernemers. Ze neemt werk uit handen, adviseert hoe problemen voorkomen kunnen worden en staat ze bij wanneer een juridisch conflict opgelost moet worden.

Wetboek voor Bloggers: https://www.charlotteslaw.nl/product/wetboek-bloggers-studie-editie/
Wetboek voor Webwinkels: https://www.charlotteslaw.nl/product/wetboek-voor-webwinkels/

Schrijf je voor de maandelijkse nieuwsbrief: http://charlotteslaw.us5.list-manage.com/subscribe?u=c53ef32ce33008c5558e9b254&id=835fc058f2



"Juridisch advies voor ondernemers op het gebied van auteursrecht, merken, reclame, portretrecht en privacy, contracten en algemene voorwaarden"
Adres: Herengracht 38a, 2511 EJ Den Haag
Telefoonnummer: 0702500529
Stad: The Hague
Route: Herengracht 38a
Postcode: 2511 EJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: charlottes law youtube, charlotteslaw avg, oploskoffie charlottes law, avg charlotte, charlotte's law & fine prints bv, tarieven juridisch advies, afton van der have, charlotte's web
Recensies
Ik lees Charlotte's nuttige blogs al jaren. Heldere duidelijke en begrijpelijke taal, en helemaal fijn dat ze zo goed is toegespitst op de online wereld! En ze hielp me zelfs gratis even uit de brand toen ik een potentieel vervelend akkefietje ondervond.
Ik ben kort geleden bij Charlotte 'op de koffie' geweest in Den Haag. Charlotte heeft mij onder het genot van een geurige cappuccino meer dan goed geholpen om mijn positie te bepalen in een auteursrechtskwestie. De oploskoffie-formule is ijzersterk en maakte dat ik zelf ook met de juiste focus het gesprek in ging. Charlotte is niet alleen overduidelijk goed in haar vak, maar heeft daarnaast de ondernemende kwaliteiten om met je mee te denken in het grotere plaatje. Sprankelend en inspirerend!
Via LinkedIn mijn vraag kunnen stellen. Volg Charlotte nu een poos en kijk met plezier naar haar vlogs. Een Heldin op gebied van auteursrecht. Nogmaals bedank.
Charlotte heeft mij goed geadviseerd over mijn webshop 'Sick Style Collective' waarmee ik shirts e.d. verkoop en hiervan een deel doneer aan het goede doel. Ik heb geen kaas gegeten van het juridische gedeelte en ik had ook geen zin om dit alles zelf uit te zoeken. De oploskoffie van Charlotte is hiervoor perfect! Charlotte is scherp en zeer kundig en toen ik advies zocht was zij de eerste en enige die in mij opkwam.
Als ondernemer met veel online werk, weet ik dat ik altijd op het kundige advies van Charlotte kan rekenen. Ze denkt altijd mee en geeft naast kundig ook persoonlijk advies. Regelmatig grijp ik voor vragen ook terug naar haar blogs en het boek Wetboek voor Bloggers. Door Charlotte voel ik mij als online ondernemer zekerder en sterker.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid