facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charlot aan Zee

Charlot aan Zee

Info

Charlot aan Zee is gevestigd aan het mooie en gezellige strand in IJmuiden.

Adres: Kennemerstrand 174, IJmuiden, 1976 GA IJmuiden
Stad: IJmuiden
Route: Kennemerstrand 174, IJmuiden
Postcode: 1976 GA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Strand IJmuiden Strand IJmuiden 14 meter Mooi breed zandstrand, niet heel veel strand tenten nog wellicht is dat in het zomers...
Recensies
Na n frisse strand wandeling even opwarmen bij Zilt. Vriendelijke ontvangst en water en een koekje voor de hond. Trek in een burger, dus die is welkom. Een serieus opgebouwde toren tussen een knapperige Italiaanse bol. Vergezeld met bacon xtra knapperig en frietjes. Smaakte prima, maar qua prijs had daar wel iets van salade bij gemogen. Daarom bestellen we die apart: een Marokkaanse aubergine salade. Ook deze is wat aan de prijs qua grote en gebruikte ingrediënten, maar smaakt verder prima. Goede espresso macchiato en verse gember thee als afsluiter voor totaal € 62,- Over een aantal weken gaan we dit nog eens proberen... maar dan met een koud getapt biertje.
Leuk personeel, gezellige tent, erg lekker eten. Met mooi weer is het altijd mega druk, maar gezellig druk. Ze laten je ook verder lekker met rust, en voelt je niet opgejaagd.
Super plek. We kwamen met een hele groep, maar toch goed bediend, lekker gegeten en een uitgebreide drank keus.
Bij gebrek aan betere strandtenten in de buurt hier gaan eten met 6 man. Maar dit strand kan je beter overslaan want het is niet te eten. Slechte kwaliteit burger op een grote italiaanse bol met mega dikke plakken tomaat en augurk met een vieze plak jong belegen kaas doordrinkt door gore mayo. Ga even uit eten om te bekijken hoe je een burger moet maken maar hier was echt alles mis mee! De rest van de menukaart was ook niet veel poespas. 1 meid en denk eigenaar werkten de rest doet amper wat. Drankjes moeten bestellen aan de bar. Nou goed, er is voor de rest ook niks waar je lekker kan dineren dus ik sla Ijmuiden voortaan over..
Grote complimenten voor de leuke en nette bediening! Zij weten nog hoe het hoort. Heerlijk vroege lunch gehad met een extra zelfgemaakt? patatje dat perfect gebakken was. Fijn plekje in de zon. Zo lekker genoten!
Wat een service van 0 .. Meisje dat ons bediende was heel aso Ze verwachtte een groep om 17 uur terwijl het nog geen 3 uur was. Glas met drinken waaide door hun menu kaart om. Doek kwam veel te laat. Ook niet aangeboden om een nieuw glas ye brengen. Ze had er geen zin in en dat verpestte de hele sfeer. Blijf volgende keer thuis als het je dag niet is. Rest was Ok maar vroeger 500 keer beter zonde!
Op een schaal van 1 ster tot 5 is 3 nét voldoende maar niet overtuigend. Qua prijs zijn ze ok, midden van het veld, ietsjes naar voren geschoven, maar voor de locatie wel goed. Er waren een paar medewerkers aanwezig die het echt goed zagen, deden en begrepen wat de diverse klanten wilden en hoe. Er waren er helaas een groot aantal die er géén kaas van hadden gegeten. Je glas neerzetten met een bodempje erin, weg als je je had er niet op legt. Als je een voorgerecht als hoofdgerecht vraagt, nadat je checkt of dat kan. Krijg je....ja gewoon een voorgerecht geserveerd terwijl iedereen het hoofd gerecht krijgt. Het is geen rocket science, een voorgerecht als hoofd gerecht is datzelfde gerecht alleen iets meer, maar los daarvan zeg gewoon dat je kom dat niet kan/durft/whatever. Tot slot, het is Nood-Holland, de provincie van de ongeïnteresseerde bakkes, niet alleen dat, ook het gezuchtte " wilunogwadrinke" youwansomthingtehdrink? hielp niet mee. Gelukkig waren er zoals gezegd een paar pareltjes. Het eten zelf was , ok, met name de vis Hallo, IJmuiden, je woont óp de visafslag was erg magertjes te noemen zeker voor dat geld. Toiletten is moeilijk, na een dr5dag met hele meutes badgasten die zand en viezigheid binnen wandelen is het je vergeven als niet alles tip top is tip van de week, op piekdagen, denk dat het net effe beter kan Resumerend, best ok strandtent met redelijk eten tegen redelijke prijs, geen hoogvlieger. Ook hier zie je weer dat de goede mensen met Corona zijn vertrokken en de horeca nu een majeur probleem heeft goede mensen te vinden en houden. En dat klanten meer en meer de hoge prijzen en lage service opmerken en andere oplossingen zoeken.
Al 20 jaar kwamen wij bij Zilt. Vd week was de laaste keer. Lauw drinken. Lang wachten op een beetje brood met dip 25min. De lunch waar we 3x om moesten vragenvan kalfskroketten werd koud geserveerd en was snotterig. Bediening was slecht. Veel fouten bij veel tafeltjes.En er werd het hele teras verzocht op te schieten want t terras werd afgesloten. Heel jammer!! Andere eigenaar soms?
Had ontiegelijk veel zin in een heerlijke flamkuchen. Dit kon helaas niet na 16:00. Hele sfeer kapot. Serveerster wel heel vriendelijk maar toch jammer. Burgertje was ook wel chachi, wel duur, maarja het is toch echt niet hetzelfde. De vinketerng voor ze.
zoals overal in de horeca betaal je ook hier wat meer.. En dan nog op het strand ook. nou fair enough. Het gaat natuurlijk om de ervaring. Jammer dat het bedienend personeel hier echter bestaat uit veel te jonge schijnbaar ongemotiveerde meisjes die geen 2 tellen iets kunnen onthouden. waardeloze service die deze ervaring van lekker even wat drinken op het strand behoorlijk teniet doen…
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid