facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charlie's 33

Charlie's 33

Info

Nieuw restaurant in Soest Zuid.
Ambachtelijke gerechten geïnspireerd door de Amerikaanse keuken.



"Bistro 33 is het nieuwe concept van Charles Gray en Marilou Steve. Een nieuw concept met meer variatie aan food en drinks, maar zonder dat onze overheerlijke burgers daarbij verloren gaan.Wij werken enkel met kwalitatieve producten en stoppen veel liefde in de bereiding van onze gerechten. Onze ravioli is bijvoorbeeld huisgemaakt en ook onze BBQ-saus is een recept uit eigen keuken. Onze ribs worden eerst minimaal 24 uur gemarineerd, waarna ze 24 uur koken om het maximale resultaat uit dit mooie product te halen.Uiteraard is daarbij de service aan onze gasten minstens zo belangrijk. Wij willen dat iedereen met een fijn gevoel weer naast huis gaat door naast heerlijk eten, ook te adviseren over bijpassende wijnen of verrassende biertjes."
Adres: Soesterbergsestraat 61, 3768 EB Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 035 6033097
Stad: Soest
Route: Soesterbergsestraat 61
Postcode: 3768 EB



op zoek naar gerelateerd: Bistro 33 menu, Bistro 33 Dordrecht, Restaurant Soest, Nieuw restaurant Soest, Brasserie Soest, Eten bestellen Soest, Borrelen Soest, Mosselen eten Soest
Recensies
Vandaag voor het eerst iets besteld bij deze zaak . Het begon al goed de bezorger was op tijd en uiterst vriendelijk ook voor mijn kinderen. Bij het openen van de tassen zag het er meteen al goed uit. Alles goed verpakt zodat het warm aan kwam. Tevens was de opmaak voor een bezorging ook prima in orde . We hadden als toetje de guilty pleassure box , dit was helemaal een feestje. Dit was de eerste maar zeker niet de laatste keer, volgende keer komen we bij jullie eten!
Hier vanavond heerlijk gegeten. We hadden een burger plate menu. Burgers waren super en de patat was echt lekker, nog nooit zulke lekkere patat op. Aardige bediening.
Prima plek in Soest voor een lekkere Amerikaanse burger. Wij zijn er geweest dmv Social Deal. Gezellige informele sfeer. Lekker eten. Aardig personeel dat heel flexibel is. Aanrader!
Het is een leuk klein vriendelijk restaurantje. Het eten is goed. Ook snel gemaakt. Hadden de verkeerde friet, maar maakte niet uit. 1e rondje drinken duurde wat langer. De mac and cheese met pulled pork bevatte weinig pulled pork. Het pittige eten mag meer pit hebben. Op het terras weinig echte schaduw voor een groep van 5. Er zat altijd iemand in de schaduw. Nadeel voor mensen die slecht te been zijn. Je moet met een licht steile trap naar beneden. Verder alles ok. Kindvriendelijkheid: Vriendelijl tegen de kids. Vroeg rustig zelf wat ze wilden
Heerlijke burgers, nu al meerdere keren bij Charlie's 33 gegeten en het was elke keer super! De variatie in frietjes is ook een leuk concept. Je probeert elke keer weer een andere. Deze keer de chili cheese fries geprobeerd en het is zeker een aanrader zie foto. De burger is een aangepaste Clint Eastwood. Over het algemeen een gezellige sfeer en lekker eten!
Heel erg lekker gegeten met een grote groep. Dertien mensen op een familiedag. Zeer vriendelijk personeel en flexibel in allerlei opzichten. Klein maar fijn!! Aanrader!!Eten: 5/5
Lekker en goed gegeten. Heerlijke zoete aardappel friet en lekkere sauzen. Burger plate zag en leuk uit en smaakte lekker! Ook erg aardige bediening. Enige minpunt is helaas de sterke frituurlucht die nu nog sterk in al mijn kleding en haar hangt een dag later. Had ik van tevoren niet verwacht dat dat zo zou zijn, door de setting en menukaart van het restaurant.
Gezellig binnen met open keuken. Lekkere hamburgers voor heel redelijke prijzen. Vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar!
Gisteren hier lekker geluncht, wij hadden meerdere kleine hapjes besteld. Wij waren de enige in het restaurant. Wel aangegeven bij het betalen dat wij erge last hadden van de sterkte frituur lucht. Het ruikt naar oud vet en/of de afzuiging het niet doet. Kleding, jassen en haren.. alles rook vet heel vies. Wij zullen hierdoor niet snel terug komen.
Lekker op het terras in de zon gezeten,met lekkere versnaperingen, super aardige eigenaar en natuurlijk het personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid