facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charley's To Go

Charley's To Go
Adres: E Du Perronstraat 42, 1382 SZ Weesp
Telefoonnummer: 0294-252529
Stad: Weesp
Route: E Du Perronstraat 42
Postcode: 1382 SZ


Recensies
Het duurde 2uur voordat het eten eindelijk er was na 3x bellen het was de 1e keer dat ik hier bestelde. Omdat het lang duurde hebben ze wat gratis drinken meegegeven. Het eten was heerlijk, als je van echte bbq spareribs houdt is deze aan te raden. De patat hadden ze slim vervoerd en was nog knapperig. Het eten was dus goed alleen een belachelijke bezorgtijd.
Goeie afhaal en bezorg zaak. Met de eigen app is het makkelijk bestellen en betalen via iDeal. Het eten is altijd lekker, warm, en voldoende. De kruiden op de patat vallen bij ons ook altijd in de smaak! Zeker weten een aanrader.
Vieze smerige zaak vuile vloer als er wat valt wordt het opgeraapt en op het bestelde menu gelegd. Echt smerig ben er weggelopen .
Goeie zaak en heel vriendelijk! Heel lekker eten ook zeker een aanrader!
Mooie frisse zaak, keurig personeel en Het eten was voortreffelijk.
Gisteren de lekkerste spareribs ever gegeten!
Vertaald door Google Deze locatie is nu gesloten. Het nummer wordt nog steeds beantwoord door Charlie's BBQ in Nederhorst den berg. Goede spareribs. heeft ook goed uitziende hamburgers. Hoewel ik altijd de ribben heb besteld. Ik krijg de rijst in plaats van friet omdat het beter reist. Origineel This location is now closed. The number is still answered by Charlie's BBQ in Nederhorst den berg. Good spareribs. has good looking burgers as well. Though I always have ordered the ribs. I get the rice instead of fries because it travels better.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid