facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Charles van Els optiek

Charles van Els optiek

Geschiedenis

Charles van Els optiek kijkt met zorg naar uw ogen. Uw ogen zijn een kostbaar bezit, daar moet met zorg mee worden omgegaan. Merkt u dat u in de verte minder goed ziet, of juist van dichtbij? Heeft u last van hoofdpijn of zijn uw ogen snel vermoeid? Misschien heeft u een bril of lenzen nodig of loopt u met de verkeerde sterkte rond. Stap voor een uitgebreide oogcontrole binnen bij Charles van Els. Uw opticien in Hoensbroek.

Adres: Poststraat 16, 6431 HL Hoensbroek
Telefoonnummer: 0455212251
Stad: Hoensbroek
Route: Poststraat 16
Postcode: 6431 HL



op zoek naar gerelateerd: Korrect Optiek, Opticien Brunssum, Opticien Heerlen, Opticien in Hoensbroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
George Lemmens Optiek George Lemmens Optiek 139 meter Goed geholpen. Eerlijk advies. Volgende keer ga ik hier zeker weer naar toe.
Groen Optiek - de opticien bij u thuis Groen Optiek - de opticien bij u thuis 2 km Super service!! Super vriendelijke mensen en super handig!! Bril direct aangeboden te...
Recensies
Deskundig advies, mooie brillen, vele keuze uit de collectie
Zelf heb ik al bijna 40 jaar harde lenzen waarvan eentje met cylinder. Het aanmeten daarvan moet nauwkeurig gebeuren. Charles van Els neemt de tijd voor een serieuze oogmeting en verleent ook achteraf goede service. Wellicht niet de allergoedkoopste in deze branche maar zeer aan te bevelen als je voor kwaliteit en deskundigheid gaat.
Kwaliteit en prima service. Er wordt niet opgegeven totdat het perfecte resultaat is bereikt.
Geweldige orthometrist ben al meer als 60 jaar klant toen brildrager Door van Els sr. nog op de akerstraat. Nu al ruim 40 jaar lensdrager door Dhr Charles van Els. Deze week weer prima geholpen met nieuwe lenzen en leesbril. Charles en personeel bedankt voor de geweldige service.
Goede en vakkundige ondersteuning. Kom er al jaren. Ook kan men er op afspraak de ogen laten controleren als je diabetes hebt Dit laatste dan in overleg met de huisarts.
Jamner dat de service niet verder gaat dan de eigen zaak. Ouders niet mobiel, de bril moet worden opgehaald.
Een zaak met deskundig personeel, en waar men nog moeite doet voor de klant!
Uitstekende Horlogerie-Optiek op het gebied van service en kwaliteit. Aan te bevelen
Al 15 jaar tevreden klant.
Goede service en uitstekend advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid