facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chapeaux Schoenen

Chapeaux Schoenen

Info

Chapeaux Schoenen
Specialist in kwaliteitsschoenen voor dames en heren.

Geschiedenis

Medio juli 2018 gaat de nieuwe schoenenwinkel CHAPEAUX open aan de markstraat 5 in Ootmarsum.
Nu zijn we vooral druk om een prachtige collectie dames -en herenschoenen te realiseren, van bekende topmerken.
Uiteraard zijn we daarnaast bezig om een sfeervolle inrichting van de winkel samen te stellen.



"Specialist in kwaliteitschoenen voor dames en heren."
Adres: Markstraat 5, 7631 BX Ootmarsum
Telefoonnummer: 0541366777
Stad: Ootmarsum
Route: Markstraat 5
Postcode: 7631 BX



op zoek naar gerelateerd: Schuurman Schoenen, Nijhof Schoenen, Schoenenwinkel Almelo, Elle et Lui, Elle schoenen
Recensies
Super, wat een prachtige winkel. Hele mooie schoenen. Mijn favoriete merk Laura Vita verkopen ze ook. Prettige en gezellige sfeer om te shoppen voor nieuwe schoenen.
Mooie schoenenzaak met een eigenaar/personeel dat verstand van zaken heeft. Daarnaast mooie merken zoals de Kamo Gutsu. Top geholpen, aanrader!
Jeetje wat een leuke winkel. Ik heb zo ontzettend gelachen met de verkoopster. Ik wilde perse schoenen kopen. Maat 10 was te ruim van de italiaanse schoen. 200 euro aFgeprijsd! Greve schoenen vooR 125 euro. Super sale...iK wilde groene schoenen. echter mijn maat was er niet meer. Door mijn gestuntel trok de verkoopster maat 40 aan.Mijn tenen zaten dubbel...weet u zeker dat dit maat 45 is? In ieder geval was het onverwachts een hillarisch moment. Hoewel ik uiteindelijk niks kocht was men super vriendelijk. Deze verkoopster had echt humor !
Top service, mooie collectie
Super leuk en veel aandacht voor de schoenen die je leuk vind. Zo vriendelijk en zeer behulpzaam. Ga zo door Hanneke je doet het geweldig
Wat een prachtige zaak maar vooral prachtige en lieve mensen met veel kennis van zaken. Hanneke en Willem; jullie zorgen ervoor dat je weer met een glimlach de deur uitloopt op schoenen die je dragen. Super fijn en blij met jullie. Echt een aanrader !
Een fantastische schoenenwinkel. Ontzettend goede service, aandacht voor de klant en een verrassend assortiment goede schoenen. Wij gaan hier uit noordholland graag naar toe voor onze winter- en zomerschoenen.
Een supermooie winkel in het gezellige Ootmarsum. Het team bestaat uit echte kenners en liefhebbers met een heerlijke mening. Nemen oprecht de tijd voor je en ‘t is altijd gezellig! Top!
Super service aan huis gehad van Chapeaux schoenen...voldoende keus, goed advies en kennis van zaken. Een zeer blije klant met prachtig nieuwe schoenen!!
Geweldig. We komen morgen terug om mijn laarsjes te kopen. Wat een mooie schoenen ect verkopen ze daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid