facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chantal Lefeber Makelaars

Chantal Lefeber Makelaars

Info

Makelaars in Lisse. Werkzaam in de prachtige Duin- en Bollenstreek en Haarlemmermeer. Wat een geluksvogels zijn wij nietwaar?



"U bent ons ongetwijfeld al eens tegengekomen. Chantal Lefeber begon in 2000 haar eigen makelaarskantoor in Lisse en maakte het haar missie om het beste kantoor van de regio te worden. Met die motivatie gaat Chantal iedere dag de strijd aan om voor u de meest optimale verkoop tot stand te brengen.De frisse en creatieve aanpak van Chantal Lefeber Makelaars wordt door onze klanten op prijs gesteld. Tot ons grote plezier zien wij dit terug in de hoge beoordelingen van onze klanten. In haar eentje zou Chantal dit allemaal niet kunnen. Naast haar staat een sterk team van deskundige medewerkers, met ieder hun eigen kwaliteit."
Adres: Heereweg 211, 2161 BE Lisse
Telefoonnummer: 0252-429119
Stad: Lisse
Route: Heereweg 211
Postcode: 2161 BE



op zoek naar gerelateerd: Chantal Lefeber nieuwbouw, Funda Lisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mens Makelaars Mens Makelaars 804 meter Niets van Ad Bakker gehoord.
Mooyekind Makelaars Mooyekind Makelaars 989 meter Actieve makelaar. Opgeruimd en vriendelijk en staat altijd voor je klaar.
Cremer Speciaalmachines B.V. Cremer Speciaalmachines B.V. 2 km Prima bedrijf om voor te werken. Na ruim 9 jaar heb ik het nog steeds naar me zin. Be...
Recensies
Op aanraden van een kennis heb ik gekozen voor deze makelaar. Ik heb Chantal en haar team op de proef gesteld met een uitdagende verkoopopdracht. Slimme verkoopstrategie én presentatie hebben mijn verwachting overtroffen. Fijne communicatie tussendoor en prima bereikbaar. Vond ik een belangrijk punt op basis van eerdere ervaringen in Lisse. Meer dan tevreden over de opbrengst en afhandeling, ik kan haar dan ook met een gerust hart aanbevelen.
Wat een geweldig team heeft Chantal Lefeber. Goede service staan altijd met raad en daad voor je klaar.
Je wordt er vriendelijk te woord gestaan. Ook in de verdere afhandeling is het erg vriendelijk.
Ontspannen sfeer tijdens bezichtiging heel fijn
Leuk aanbod van huizen in de verschillende prijsklassen
Heel goed en professioneel geholpen!
Super makelaar
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid