facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Channel4you

Channel4you

Info

Channel4you vergroot je zichtbaarheid met een eigen beeldscherm, zorgt voor meer regionale naamsbekendheid door jouw advertenties in de regio.

Geschiedenis

Channel4you staat met haar scherm netwerk midden in de samenleving. Door dit scherm netwerk en de unieke indeling van onze schermen is het voor ondernemers eenvoudiger geworden om gerichter te adverteren. Ze kiezen bewust een locatie waar voor hen (potentiële)klanten komen. Zo zijn ze gerichter onder de aandacht. Daarbij wordt ook het communiceren met klanten in het bedrijf van de ondernemer makkelijker en duidelijker. Zo kunnen er actie en aanbiedingen of wijzigingen op het scherm vertoond worden. Benieuwd wat de oplossing voor Channel4you voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!



"Channel4you vergroot je zichtbaarheid met een eigen beeldscherm, zorgt voor meer regionale naamsbekendheid door jouw advertenties op ons schermennetwerk in de regio."
Adres: Handelsweg 9, 1851 NX Heiloo
Telefoonnummer: +31889090450
Stad: Heiloo
Route: Handelsweg 9
Postcode: 1851 NX


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beat FM 106.3 Beat FM 106.3 48 km FM 106.3 Mhz Internet http://www.beatfm.nl Mail: [email protected] Twitter: https://tw...
Recensies
De narrowcasting van Channel4you is een hele fijne manier van reclame maken. Doordat de reclame via beeldschermen vertoond worden, kun je op elk gewenst moment je advertenties en acties aanpassen. De service is top, Channel4you is zowel telefonisch als per mail goed te bereiken. Wij zijn zeer tevreden!
Voor de gemeente Hollands Kroon heb ik contact gehad met Peter van Channel4You. Ik heb dit contact als zeer prettig ervaren. Peter en zijn collega’s denken met je mee in oplossingen. Daarnaast heeft Peter veel werk uit handen genomen door zelf actie te ondernemen rondom locaties van de schermen. De narrowcasting van Channel4You is zeker een aanrader.
goede prijs/kwaliteit verhouding, het is reclame die niet zo opvallend blijft hangen. maar volgens mij wel werkzaam zoals het zou moeten. Eens in de zoveel tijd telefonisch contact. ze zijn ook prima te bereiken mocht je vragen hebben zowel met de telefoon als over de mail. Je krijgt een training mocht je dat willen om ermee aan de gang te gaan. ik heb alleen maar goede ervaringen met Channel 4 you.
Super goed systeem ! Heel erg blij mee om zo reclame te verspreiden van ons zelf en de bedrijven uit de omgeving. Ook handig om onze eigen info en acties op te laten zien aan de wachtende klanten
Heel blij met ons scherm voor het raam wat maakt dat we meer nieuwe leden krijgen bij bbb healthboutique haarlem. Fijne contacten en zeer de moeite waard!
Een heel leuk en handig systeem. Je kan heel snel je eigen advertenties op verschillende schermen bij andere winkels laten draaien. En meerdere advertenties op je eigen scherm. Leuk alternatief voor de "oude" stoepborden..
Inmiddels hebben wij het scherm zo’n twee jaar hangen. De mensen bij Channel4you denken met je mee en helpen je graag bij al je hulpvragen. Persoonlijk contact is er ook veel en dat werkt erg prettig. Open, eerlijk en erg behulpzaam.
Op de schermen van Channel4you kun je zowel binnen als buiten je eigen bedrijf adverteren voor jouw activiteiten. Het heeft een eenvoudige structuur en daardoor is het makkelijk om mee te werken.
Fijn bedrijf met een goede service. Inmiddels de eerste nieuwe klanten mogen verwelkomen via de advertenties op deze schermen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid