facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chanjee Massage

Chanjee Massage

Info

Massage praktijk voor probleem oplossende of pijn verlichtende massages.
Specialisten in Token en Guasha.

Adres: Eemdijk 81, 3754ND Eemdijk
Telefoonnummer: 0638126708
Stad: Eemdijk
Route: Eemdijk 81
Postcode: 3754ND


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 10:00 - 21:00

Recensies
Mijn rug zag eruit alsof ik zwaar in elkaar was geslagen, maar de behandeling heeft direct een positief resultaat. Sommige van mijn spieren waren zo hard als botten, maar na de eerste twee behandelingen voelde ik mijzelf een stuk beter. Mijn nek kon ik weer meer dan 90 graden draaien naar beide kanten en ik voelde mijzelf ook een stuk energieker. Mayoree weet wat ze doet en ik kan het iedereen met spanning in zijn lichaam van harte aanbevelen.
Goede massage, nek en schouders zaten vast,al na 1 behandeling resultaat! kon mijn hoofd weer beide kanten op draaien,wel heel aardige mensen ,de behandeling is soms wel een beetje pijnlijk, die ik gehad heb ligt er aan wat er nodig is om de spieren los te krijgen,dat is bij iedereen veschillend natuurlijk. maar het is zeker de moeite waard,ik ga ook nog een keer een ontspannings massage nemen........deze heb ik nog niet gehad. Ben erg tevreden over de behandeling en vrouwen die de massage geven. .
Ik loop al 20 jaar bij diverse manueel en fysio therapeuten voor nek- en rugklachten en dit blijft maar door modderen. Ik heb nu een paar behandelingen gehad Chanjee Chetawan en ik voel mijzelf nu al zoveel beter. Dit is het eerste wat echt helpt en bovendien helpen zij mij ook nog van heel veel andere klachten af. Ik kan dit echt iedereen aanbevelen en dit voorkomt zelfs klachten als reuma en spijsverteringsklachten.
Erg goed! Ik had al geruime tijd erg last van mijn nek en schouders. Al na 1 behandeling geweldig resultaat. De toksen en guasha behandelingen kunnen pijnlijk zijn, maar de resultaten zijn super!
Sinds een aantal maanden kom ik bij Chanjee... had slecht werkende lympf klieren met zichtbaar oedeem aan mijn lijf. na 2 behandelingen had ik resultaat! Chanjee weet je kwaal en gevolg te behandelen! Goede werkbare adviezen voor thuis, maakt het tot een goed succes! aanrader! Groetjes Gerrieke
Ik had al lang last van schouderklachten en kreeg mijn armen niet meer omhoog en naar achteren. In de massagesalon hadden ze gelijk de pijnpunten te pakken. Na drie behandelingen kan ik bijna alles weer. Zo heerlijk!
Vanwege stress waren mijn rug- en nekspieren verkrampt. Door de Toksen massage was ik na drie behandelingen weer helemaal de oude. Super behandeling door vakkundig personeel.
Na verschillende behandelingen fysiotherapie met weinig resultaat dit geprobeerd. Het is echt een aanrader. Ze weet precies je pijn punten te vinden. Het gaat na 3 behandelingen echt al veel beter. Ik vind het een succes!
Meer dan 4 last van onderrug. Heb alles geprobeerd van injectie, dry needling, fysio tot chiropraktor. Eindelijk merk ik dat mijn pijn verlicht wordt.
Ik heb klachten aan nek en schouder bij de eerste behandeling al meteen resultaat na een behandeling met de tok massage super blij met hen groetjes Kalluti
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid