facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Change Support Nu

Change Support Nu

Info

Ondersteunt mensen, teams en ondernemingen met hun veranderingsprocessen en transities in de rol van change supporters. Sparring- en vertrouwenspartner voor iedereen.

Geschiedenis

Ondersteunt mensen, teams en mkb ondernemingen bij veranderingsprocessen en transities. Extern vertrouwenspersoon. (Ook extra opgeleid voor rouw en verlies. En suïcide vraagstukken)

Adres: Appelhofshoeve, 8331xs Steenwijk
Telefoonnummer: 0622630052
Stad: Steenwijk
Route: Appelhofshoeve
Postcode: 8331xs


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Change Support Nu Change Support Nu 38 meter Ik vind Rob en Martine heel fijne coaches. Tijdens onze cursus NLP vond ik het fijn d...
Jo-la Jo-la 936 meter Ik vind het heel fijn om met Jolanda te werken, een meditatie van haar te ontvangen, ...
detelefoniste.nl detelefoniste.nl 959 meter Met de telefoonservice van detelefoniste.nl bent u er op werkdagen van verzekerd dat ...
WERKINC WERKINC 2 km Ik ben Marjolein Thoma en ik werk onder de naam WERKINC als projectmanager en verande...
De Jutter Coaching - Simone Nieuwhuis De Jutter Coaching - Simone Nieuwhuis 2 km Ik heb de online training 'Kind van 9-Expert' gevolgd. Het was een feestje om naar Si...
Recensies
Juist door of ondanks dat? ik mij persoonlijk in moeilijk vaarwater bevond was de basiscursus Natuurlijk Leiderschap waardevol voor mij. Het volgen van de lessen heeft mij veel inzichten gegeven en goede vragen opgeworpen! De trainers tonen veel betrokkenheid en geven gepassioneerd les.
Duidelijk en helder; een openbaring vooral omdat de training een spiegel was voor mij. Enige ‘minpunt’ was voor mij dat ik soms zou willen verder vragen/uitdiepen, maar dan zou dit een marathon training worden.
Rob en Martine is een goed stel dat deskundigheid koppelt aan grote betrokkenheid. In de training is er veel kennis overgedragen waarbij de persoonlijke noot ontbrak nooit. Er wordt een zeer veilige setting gecreëerd waarin een ieder tot zijn recht komt. En dat is knap.
NLP basis, een krachtige training. Beide benen op de grond en gaan. Vertrouwen en support geven Rob en Martine onvoorwaardelijk ieder op hun eigen wijze. Het vervolg NLP Master in het najaar. Ik kijk er naar uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid