facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chaletverhuur Havelte

Chaletverhuur Havelte

Info

Te huur: een prachtig royaal luxe chalet in Havelte (Drenthe) nabij de heide, bossen en hunebedden. Gelegen op een rustig chaletpark.

Geschiedenis

Vakantiechalet:

Het 4-persoons vakantiechalet "Hune Calluna" (de Reus van de Heide) meet maar liefst 14 x 4,3 meter. U heeft de beschikking over 2 slaapkamers met boxspringbedden, moderne keuken met o.a. afwasmachine en magnetron, luxe badkamer en zeer royale woonkamer. Uw (huur)fietsen kunt u stallen in de berging van het chalet. In de ruime tuin op het zuiden staan tuintafels, tuinstoelen en een speeltoestel voor u klaar. Gedurende het recreatieseizoen heeft u gratis toegang tot de zwembaden.

Ligging:

Direct grenzend aan de prachtige natuurgebieden van Havelte ligt het rustige chaletpark "Mooi Oavelt". De twee mooie hunebedden, vennetjes en mystieke bosvijvers liggen op wandelafstand. U kunt veel gevarieerde fietstochten maken, omdat bos, heide en zandverstuivingen elkaar afwisselen. Geniet van de schitterende uitzichten.

Interieur

Het vakantiechalet is hedendaags en vriendelijk ingericht. Door het royale formaat kunt u gerust met 4 volwassenen in het chalet verblijven met behoud van gevoel van ruimte. Kinderen hebben binnen en buiten voldoende speelruimte. De boxspingbedden in beide slaapkamers kunnen zowel aaneengesloten als uit elkaar worden geplaatst. U verblijft in een geïsoleerd chalet met centrale verwarming.

U heeft de beschikking over een bijzonder complete inventaris met veel extra's. Zo zijn onder meer afwasmachine, magnetron, gezelschapsspelen, fiets-/wandelroutes en fietspomp t/m wandelstok aanwezig.

Huisdieren zijn niet toegestaan.
Roken in het chalet is niet toegestaan.

Adres: Nieuwe Ruiterweg 5-15, 7971 PS Havelte
Stad: Havelte
Route: Nieuwe Ruiterweg 5-15
Postcode: 7971 PS



op zoek naar gerelateerd: Chalet te huur Havelte, Chalet Havelte
Recensies
zeer netjes verzorgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid