facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chai Siang

Adres: Veenhoopsweg 28, 9422 AB Smilde
Telefoonnummer: +31592413447
Stad: Smilde
Route: Veenhoopsweg 28
Postcode: 9422 AB


Recensies
Lopend Buffet??? Vergeet het maar, de vrouw zegt dat we niet hoeven te lopen en zij zet wat op tafel. Beetje kroepoek geen keus uit soep, tomatensoep verplicht, tjaptjoy is alleen wat taugé en stukje komkommer, foe yong Hai alleen geklutst ei met saus en babi pangang en saté en Kip met ketjap, als we daarna nog iets vragen is ze verbaasd dat we nog niet genoeg gegeten hebben en haalt nog iets wat ze op tafel smijt! Ons zien ze daar nooit Never nooit meer! Ga naar Peking in Appelscha, dat is lopend Buffet!
Het rook muf en de Bami was niet lekker. Minder belangrijk was de uitstraling en de aankleding was ook niet tof en in de avond 2 van de 6 met buik klachten zeker niet leuk.
Gisteren een afhaal menu gehaald. De kip was niet fris en hebben we laten liggen. De rest van de avond heb ik het eten mogen herkauwen.
Jajajajajajajajajajaja....Heineken smaakte goedkoop, eten was goed maar weinig korting. Hele familie is fotogeniek. Volgend jaar gaan we gewoon weer
Lekkere babi pangang, niks mis mee, oma moet wel alles zelf doen hé, en moet het niet te druk hebben....
Heerlijk eten, goede en hele vriendelijke bediening. Zeker een aanrader en een winst voor de omgeving.
Eten smaakt niet en het restaurant ziet er smerig uit
Prima eten voor een absurd laag bedrag! Aardige bediening
Lekker eten en niet duur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid