facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Chabot Sports - Fitness & Bodybuilding

Chabot Sports - Fitness & Bodybuilding

Info

Voor alles omtrent voeding en trainingschema's, personal training, online coaching, en wedstrijd begeleiding ben je bij Chabot Sports aan het goede adres.

Geschiedenis

- Voedingsschema's op maat
- Trainingschema's op maat
- Wedstrijd begeleiding
- Personal Training
- Poseerlessen voor Bodybuilding



"Wil je het maximale uit je trainingen halen? Heb je hulp nodig met voeding en training? Of ben je van plan een bodybuilding wedstrijd te doen? Neem dan contact met ons op!"
Adres: Hofstraat 17, 3245 CL Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0614798424
Stad: Sommelsdijk
Route: Hofstraat 17
Postcode: 3245 CL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RikaRika RikaRika 257 meter Workshops en persoonlijke begeleiding op het gebied van leefstijl, voeding en psyche....
MariekeGerhards MariekeGerhards 258 meter Marieke is fijn open en warm mens. Heeft echt al veel ervaring en is vooral ook een g...
Identity coaching en training Identity coaching en training 709 meter Identity coaching en training biedt persoonlijke coaching op maat aan. Tijdens een in...
Recensies
In 2017 was ik niet happy met mijzelf. ik woog 105 Kg en had een flink welvaartsbuikje, door de goede begeleiding van Luc ging ik eindelijk naar de sportschool met een doel. Uiteindelijk ben ik 15Kg afgevallen onder zijn begeleiding. En hierna is het proces begonnen voor spieropbouw. Afgelopen jaren heb ik super veel geleerd mbt voeding/fitness. Ik kan iedereen luc aanraden indien je goede persoonlijke begeleiding zoekt en iets wilt veranderen aan je lichaam.
Persoonlijk contact en aanpak. Altijd bereikbaar en er zijn meerdere wegen naar Rome voor een doel te behalen. Leuk team en goede begeleiding.
Zeer professionele begeleiding. Kennis van trainen, voeding en werking van het lichaam is van hoog niveau. Zeker een aanrader als je serieus wilt gaan trainen.
Professionele begeleiding met maatwerk. Open en vriendelijk richting klanten en overige gym leden!
Super trainer/mens en een geweldig team. Zonder chabot sports had ik nooit het niveau gehaald waar ik nu ben.
Top begeleiding en hele aardige mensen! Chabot sports is een garantie om je doelen te verwezenlijken!
Te dik in de kleren? Vraag hulp van deze dames en heren. Top coach en team. :
Heeft oog voor iedereen om zijn of haar doelen te behalen. Alles is mogelijk/bespreekbaar.
Top trainer/coach, top team! Nog iemand met know how en hart voor de sport.
Vertaald door Google Ik ben 3% vet en 2 kg afgevallen in minder dan 2 maanden. Met dank aan Chabot Sports. Origineel I have lost 3%fat and 2 kg in less then 2 months. Thanks to Chabot Sports.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid