facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CFM terrasoverkapping BV

CFM terrasoverkapping BV

Info

CFM terrasoverkapping BV is een leverancier van terrasoverkappingen & tuinkamers. De goedkoopste van Ned. prijzen incl. Montage/HWA/poeren/ & op maat maken

Geschiedenis

CFM TERRASOVERKAPPING BV is een leverancier in terrasoverkappingen en tuinkamers. DE goedkoopste van Nederland inclusief plaatsing / HWA / verlichting / poeren / terugleggen bestrating & op maat maken !



"Leverancier van terrasoverkappingen en veranda's"
Adres: Baardmeesweg 19F, 3898LD Zeewolde
Telefoonnummer: 0621167267
Stad: Zeewolde
Route: Baardmeesweg 19F
Postcode: 3898LD


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Terrasoverkapping online, CFM Zeewolde, CFM Zeewolde vacatures, Terrasoverkapping Almere, CFK Zeewolde, Ervaringen CFM terrasoverkapping, Terrasoverkapping Dronten, Zelfdragende terrasoverkapping
Recensies
Als u zit te wachten op lekkages kunt u er beter voor kiezen om een vergiet te kopen. De eigenaar van CFM overkappingen betaalt zijn personeel uit TOT 16:00. De eerste indruk is goed, ze komen zelfs een paar keer terug bij klachten. Helaas vergaan de rubbers na een tijdje en wordt de terrasoverkapping steeds minder waterdicht, en dat al na een jaar. CFM belooft telkens om terug te komen maar tevergeefs. Daarnaast hoorde ik dat de eigenaar van dit bedrijf eraan zit te denken om het bedrijf op te doeken. Wat als u dan een terrasoverkapping koopt en hij ineens begint te lekken? Dan heeft u geen poot om op te staan lijkt mij.
Bij ons is deze zomer een grote overkapping geplaatst. Verwacht geen spectaculaire showroom of groot assortiment maar zeker wel service en kwaliteit. Vooral het meedenken en het oplossend vermogen werden gewaardeerd door ons. Ook de flexibele houding bleek een prettige kwaliteit en de vaardigheid van de monteurs en de snelheid vielen ook positief op.
Begin 2021 hebben we online een overkapping besteld van 5m x 3m met zijwand. In oktober hebben we deze laten plaatsen. Duidelijke communicatie per mail, hulp bij het online bestellen en echt top geplaatst. Leuke monteurs en ze hebben alles netjes achtergelaten. De overkapping is zo geplaatst dat als we op een later moment een glazen schuifwand er in willen laten plaatsen, dit op een mooie manier gezet kan worden volgens de monteurs. Erg fijn dat ze daar over mee dachten We zijn er super blij mee. Echt aan aanrader om hier je overkapping te kopen!
In 2021 overkapping met schuifdeuren laten plaatsen. Hardwerkend en vriendelijk werd alles in elkaar gezet. Nu na 1 jaar bleek 1 strip van de pui iets te lang, dat is prima opgelost. Net als bij velen is er een personeels te kort waardoor je iets langer moet wachten. Geen probleem een beetje geduld hebben en ze lossen het op.
Wij hebben 2 jaar geleden een gesloten overkapping met schuifdeuren laten plaatsen door CFM Terrasoverkapping BV. Zij paneel valt bijna uit zijn geleiders deze is weer gerepareerd, alleen niet op de dag dat er was afgesproken, zodat je een hele dag voor niets thuis blijft . Maar het belangrijkste het is weer gemaakt.
Wat een prachtige tuinkamer was in 2 dagen geplaatst en de 2 monteurs hebben goed werk geleverd. Topkwaliteit harde werkers en alles netjes achtergelaten. Echt een bedrijf om aan te bevelen. Er zijn 2 puntjes die nagezien moeten worden maar Robert reageerde meteen en beloofd dat het op kort termijn hersteld word. Top.
Geachte heer Wiertz, Terug komend op mijn negatieve review, Mijn negatieve review blijkt na uw bezoek op volledige miscommunicatie te berusten. Tijdens uw bezoek hebben wij een goed en opbouwend gesprek gevoerd. Technieken en materialen zijn verbeterd in afgelopen 6 jaar. Uit coulance gaat u de serre voorzien van deze verbeterde materialen. Kijk uit naar de komst van uw monteurs. Ik heb alle onderstaande reviews gelezen, ben het helemaal met RvD010 eens. Ook ik zit met de zelfde omschreven problemen. Vanaf dag 1 lekkage, nu, jawel u leest het goed……. Nu 6 jaar…….. verder is de lekkage nog niet opgelost of verholpen. Vandaar mijn review; Wil je zaken doen met een bedrijf dat na herhaalde toezeggingen en gemaakte afspraken NIET nakomt dan moet u hier een terras kopen.
Super blij met onze overkapping. Wat betreft de planning was het eerst niet helemaal duidelijk maar nadat dat duidelijk werd, stonden ze er netjes op tijd. Vriendelijk, duidelijk en meedenkend. Binnen een aantal uur stond er een nette overkapping, netjes alles weggewerkt. Heel blij mee!
Prachtige tuinkamer vorige week laten plaatsen, wel een lekkage, duurde even voordat ze dit kwamen herstellen, is vervolgens netjes gebeurd, ben erg blij met de overkapping
Geachte heer Wiertz, Terug komend op mijn negatieve review, Mijn negatieve review blijkt na uw bezoek op volledige miscommunicatie te berusten. Tijdens uw bezoek hebben wij een goed en opbouwend gesprek gevoerd. Technieken en materialen zijn verbeterd in afgelopen 6 jaar. Uit coulance gaat u de serre voorzien van deze verbeterde materialen. Kijk uit naar de komst van uw monteurs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid