facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CeX

CeX
Adres: Utrechtsestraat 45 , Amersfoort 3811 LA, NL
Stad: Amersfoort
Route: Utrechtsestraat 45
Postcode: 3811 LA



op zoek naar gerelateerd: CeX contact, CeX verkopen, CeX telefoonnummer, CeX Rotterdam, CeX Amsterdam, CeX Openingstijden, CeX Haarlem, CeX Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Handyman Handyman 572 meter
Quapp Refurbished Quapp Refurbished 727 meter Prima inlichtingen gekregen van de vriendelijke man in de winkel, en uitleg gekregen...
Schermgebroken Schermgebroken 5 km Over de telefoon geen probleem, goed gerepareerd en snel. Maar er was 103€ afgesproke...
Recensies
Vroeger altijd wel leuke deals en prima inruilprijzen, maar bij mijn bezoek vandaag toch wel wat bizarre ontdekkingen gedaan. Namelijk producten voor ruim 20% meer dan dat ze online nieuw kosten! Zoals bv de 7900xt voor 1200€, die online net geen duizend kost! Zo zijn er genoeg andere voorbeelden vooral bij de onderdelen, spelcomputers en al het andere aan elektrisch goed. Zo ook een gebruikt toetsenbord voor 60€ wat nieuw 45€ kost. Te gek voor woorden, en dat voor tweedehands! En afdingen ho maar!
Vanmiddag bij de cex vestiging in Amersfoort geweest. Vanaf binnenkomst stond ik al versteld van de compleet on-professionele houding van het personeel. Dat ze hun eigen metal muziek opzetten kan ik nog mee leven. Maar voordat ik geholpen werd moesten de twee medewerkers eerst discussiëren over wie me dan maar moest gaan helpen. De vriendelijkheid was ver te zoeken en terwijl ik geholpen wordt blijven de twee discussiëren over welke tl lampen ze voor de winkel moeten bestellen. En terwijl de medewerker, waarvan trouwens de lichaamsgeur ook duidelijk aanwezig was in de winkel, met mij bezig is staat hij ondertussen ook andere klanten te woord. Ik had een tas met apparaten en een tas met spellen. En het leek erop dat ze daar echt totaal geen zin in hadden. Een aantal van de apparaten konden ze niet innemen, dus daarom moest ik de rest ook maar weer meenemen. Terwijl daar prima spul tusen zat waar ik bij de lokale game winkel wel mee terecht kon. Ik kom hier nooit meer.
De 2de hands nintendo switch games worden voor ruim meer dan nieuwprijs verkocht. Kijk altijd eerst even op bol/amazon/dekudeals of dergelijk voordat je iets koopt hier.
Heerlijke winkel om lekker rond te kijken, ben er wel bijna 2 uur geweest. Hoeveelheid producten is dus top. Vaak is de conditie wat minder en omdat ze de discs uit de cases halen is dit pas na aankoop te zien. Waar ik ook na aankoop achter kwam is dat ik twee verkeerde discs gekregen heb, bij een bluray ook de dvd terwijl dit niet hoorde iemand anders heeft dus alleen de bluray gekregen terwijl hij ook de dvd hoorde te hebben en dvd in de verkeerde regio onspeelbaar dus in nederland terwijl het doosje wel uit nederland kwam. Ook de prijzen waren niet correct sommigen waren duurder en anderen goedkoper dan op de sticker staat, dit werd ook niet aangeven en dit werd dus pas na grondige de bon bekijken duidelijk. Verder kan ook het personeel wat enthousiaster en zijn sommige producten veel te duur, duurder dan nieuw in andere winkels. Toevoeging: na beter kijken blijkt er nu ook een totaal andere film in een van de doosjes te zitten.
Heb net een Nintendo proberen te verkopen maar ze namen het niet aan omdat het scherm een klein beetje wiebelig is
Drie spellen gekocht, maar eentje doet het... Daarnaast doen ze niet aan geld terug, maar alleen aan tegoedbonnen. Nog een tip: online kan je de meeste spellen nieuw kopen voor de tweedehands prijs in deze winkel. Sommige spellen zijn zelfs nieuw goedkoper.
Wat een stelletje trieste droeftoeters zeg! Mijn vrouw zelfde achternaam heeft een online bestelling geplaatst en ik mag het niet komen ophalen! Tegek voor woorden! Laatste plek waar je dit soort bureaucratisch geneuzel zou verwachten!
Garantie tot de deur Playstation 3 gekocht werkte niet terug naar de winkel de medewerker vertelde dat wij geen recht op garantie hebben omdat de garantiesticker niet op het apparaat zat die zat er ook al niet op bij aankoop,mijn broer met verstandelijke beperking is ook niet verteld wat de garantie voorwaarden zijn. Het is jammer van zijn 90 euro verjaardags geld.
Meestal wel goed. ligt er een beetje aan wie je helpt. Veder hebben ze een genoeg games en films
Prima winkel om tweedehands tech en games te kopen. De garantie is fijn en het personeel is zeer behulpzaam als het gaat om defecte producten. Zou hier zeker games en tech kopen als ik er naar zoek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid