facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cevalo

Info

Custom made atelier and tailor shop -
alles voor paard en ruiter. Maar ook voor uw bedrijfskleding.



"Fietsenwinkel met moderne showroom gevuld met alle soorten elektrische fietsen, eigen fietsenmaker werkplaats voor fietsenreparatie en onderhoud van alle soorten fietsen. Onderdelen en accessoires van bekende merken en fietskleding van Castelli, BBB en Agu, tevens Collectie van BBB en Roeckl handschoenen. Fietsschoenen van Northwave en SiDi, sportvoeding PowerBar, alles onder 1 dak in de gezellige binnenstad van DelftMerkdealer van: Batavus, Sparta, Cortina, Cannondale en Cube fietsen ook Elektrische fietsen!"
Adres: Delft, 2612 Delft, Nederland, 2612 Delft
Telefoonnummer: +31630307494
Stad: Delft
Route: Delft, 2612 Delft, Nederland
Postcode: 2612



op zoek naar gerelateerd: Koos Wolf Delft, Delft fiets, Lekke band fiets Delft, Fietsonderdelen Delft, Trek fietsen Delft, Studentenfiets Delft, Profile Delft fiets, Leenfiets Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Masotobe Masotobe 1 km I Assist with Styling Services, Wardrobe Audits, Shopping For orders & inquiries Call...
Kawasaki Sports Benelux Kawasaki Sports Benelux 2 km Kawasaki badminton sinds 1915
Fashionbykyzoe Fashionbykyzoe 4 km Be yourself with something special!
AK Designs AK Designs 4 km Adwoa & Kojo Designs
Recensies
Voor een nieuwe spaak in het wiel van mijn zoontje zijn mountainbike langs gegaan en na de reparatie even een rondje door de showroom gelopen waar ik gegrepen werd door een toffe mountainbike voor mezelf. De kleur vond ik gelijk al super en wat blijkt het is de juiste maat voor mij. Twee minuten later mijn eerste stukje gefietst wat mijn goede gevoel bevestigde. Nog even een bidon- en telefoonhouder erbij uitgezocht zodat de fiets voor mij compleet is. De eerste ritten zijn inmiddels een feit en de fiets rijdt echt heerlijk. Erg blij met m’n fiets en zeker met het persoonlijke advies, klasse!
De wolf in Delft was mij enigszins bekend, via via wel eens over gehoord. Die geluiden waren positief. Toen ik toe was aan een nieuwe mtb, en na wat onderzoek op het internet wist ik wat ik wilde, kwam dus langs in de winkel. Even zullen de jongens daar hebben gedacht, oh dat gaat lekker zo. Een Cannondale scalpel HT 2, ik was alleen nog nieuwsgierig naar de kleur, maar wist wat ik wilde, dit wordt hem! Ondanks mijn zekerheid kon het team in de winkel mij nog meer vertellen over de fiets, en merkte ik het groot enthousiasme. Zeer servicegericht. Ik kon de fiets zeer snel ophalen, maar ontdekte een kraak in zadelpen. Direct werd er actie ondernomen, een andere zadelpen zat er direct in, en orginele pen kwam binnen een week, top! Inmiddels heerlijke avonturen met fiets beleefd, en kan altijd terecht bij het team voor Service en onderhoud. Team spreekt duidelijk de zelfde taal, en dat voelt vertrouwd. Bedankt en tot gauw. Mvg. Marcel
Fijne fietsenwinkel. Ik om er al een aantal jaar, voornamelijk voor fietskleding en onderdelen en wordt daarbij altijd goed geholpen en geadviseerd. Nu was het tijd voor een nieuwe racefiets. Ook hiermee hebben ze goed geholpen! Er werd geluisterd naar wat ik zoek in een racefiets en daarin meegedacht wat voor mij goed zou werken. Ook hebben ze goed uitgelegd waarom zij dan bepaalde keuzes zouden maken. Ook nu de fiets in huis is helpen ze graag wanneer er iets met de fiets aan de hand is. Zeer prettig!
Dank jullie wel! Jullie hebben zoon Thomas een onvergetelijke twaalfde verjaardag bezorgd. Bij aankomst stond de Cube al klaar en na een testritje was hij meteen overtuigd. Inmiddels ook de eerste servicebeurt achter de rug en ook hier was hij heel blij mee. Hij fietst nog lekkerder. Een mooie winkel met goede service en aardige medewerkers.
De eerste communicatie per mail ging stroef, maar in de winkel ging alles lekker vlot en heb ik een mooie Canondale gekocht. De service daarna was goed en er werd mee gedacht. Zeer goede service en vakbekwame mensen.
Elke stap in het bestelproces en afhandelingsproces was erg duidelijk. De levering per koeriersdienst was ook buitengewoon positief. De beschermfolie verwijderen en de fiets was rijklaar. Ook de afstelling van de diverse onderdelen was top. En.. de Cube rijdt fantastisch.
Onlangs 2 gravelfietsen gekocht. Bijzonder prettig en vakkundig geholpen. Inmiddels veel plezier gehad van de fietsen op vakantie in Italie - de Strade Bianche smaken naar meer :-
Hele fijne fietsenwinkel! Ik kwam binnenlopen om een mountainbike te kopen en er werd goed naar mij geluisterd en mij de perfecte fiets aangeraden. De juiste hoeveelheid versnellingen om zowel off-road als op asfalt uit de voeten te kunnen. Een lucht geveerde voorvork om de klappen en hobbels op te vangen en betrouwbare onderdelen zodat alles lang mee gaat. Ook de extra accessoires zoals speciale broek met zachte zitting die zitvlak en kruisongemakken voorkomt was het geld meer dan waard. De helm heeft zich ook al terugbetaald knipoog. Mijn fiets en ik kijken nu al uit naar de gratis onderhoudsbeurt!
Was op zoek naar een specifieke MTB. Min of meer overal uitverkocht. Wolf had dit model staan. Na een mailtje werd de fiets netjes gereserveerd. De volgende dag even gaan kijken en direct de fiets mee kunnen nemen. Fiets is keurig afgeleverd. De nieuwe pedaaltjes werden direct gemonteerd en ook de hoogte instellingen werd aangepast. Het personeel is ook heel vriendelijk en de winkel ziet er verzorgd uit.
Fijne winkel. prettig en vakundig personeel. blij met de fiets. nog geen service gehad, maar zal ongetwijfeld goed zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid