facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cest le vin

Info

Jong wijnbedrijf in Haarlem en omstreken. Met eigen import en een aantal selectieve leveranciers kunnen wij uitermate betaalbare wijnen leveren.

Geschiedenis

C’est le vin, het is de wijn! Al gauw zal C’est le vin je doen denken aan c’est la vie, het is het leven ! En dat is juist de bedoeling. Elke Bourgondiër zal zich er in vinden dat een mooi glas wijn die al mooie dag een gouden randje geeft. C’est le vin is ontstaan uit een passie voor wijn.Deze passie wil ik graag delen met de rest van Bourgondisch Nederland.

C’est le vin is een startend wijnbedrijf die zich richt op het verzorgen van wijnproeverijen op eigen locatie maar uiteraard ook op locatie in Haarlem en omgeving. Elk thema is denkbaar en wordt op een plezierige, informele manier behandeld. Denk aan een proeverij met collega's, vrienden of een kookclubje.

Vanaf april t/m oktober zal C'est le vin bij mooi weer meerdere malen met een sloep om het Spaarne gaan varen en leuke proeverijen incl. bijpassende amuses verzorgen.

Ook bied C'est le vin de mogelijkheid om een wijncursus te volgen. Wij stomen u klaar om zowel het SDEN 1, 2 of 3 te kunnen behalen.

Wij zijn bekend met de horeca en verzorgen ook graag trainingen voor restaurants. Denk aan upsell technieken wijnkennis verbreden en het uitwerken van de wijnkaart.

Adres: Kromme Spieringweg 569A, 2141AL Vijfhuizen (Haarlemmermeer)
Telefoonnummer: 0655884349
Stad: Vijfhuizen
Route: Kromme Spieringweg 569A
Postcode: 2141AL



op zoek naar gerelateerd: Le vin betekenis, Grape Surprise
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Munduk Coffee Munduk Coffee 181 meter Munduk Coffee wordt in eigen beheer verbouwd, geoogst en gebrand en vervolgens naar N...
Tolmanns Gin Tolmanns Gin 319 meter As Tolmanns Gin Distillery we handcraft our high quality premium Gin using an authent...
Alegre import Alegre import 765 meter Rechtstreekse import van originele Catalaanse producten.
Recensies
C'est le Vin heeft een onwijs verassende, persoonlijke en lekkere wijnproeverijbox Grape Suprise geleverd. Een echte aanrader, we hebben genoten en zouden het aan iedereen willen aanraden.
Een Register Vinoloog laat je op professionele wijze goede tot en met bijzondere wijnen proeven in een excellente prijs/kwaliteitsverhouding.
Prima geholpen heerlijke wijnen
Heerlijke wijnen en down-to-earth advies. Heel leuk om te zien hoe zo'n jonge ondernemer vol passie zit!
Fantastische wijnen, geweldige service.
Vertaald door Google geweldige wijnen en prijzen! Origineel great wines and prices!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid