facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cepelia Lifestyle

Cepelia Lifestyle

Info

een onderscheidende lifestylecadeauwinkel met een assortiment bestaande uit woondecoraties, cadeauartikelen, sieraden, modeaccessoires en een lijn voor lichaamsverzorging.
www.cepelialifestyle.nl

Geschiedenis

CepeliaLifestyle is gevestigd in een fraai pand uit de jaren twintig van de vorige eeuw en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Gastvrijheid en aandacht voor elke klant maken een bezoek aan onze winkel tot een bijzondere ervaring.
in 2004 is het pand na een intensieve verbouwing het vistiekaartje geworden van Cepelia Lifestyle. Verschillende Art-Deco stijlelementen herinneren aan een ondernemende familiegeschiedenis. een snel wisselend assortiment zorgt er voor dat bij elk bezoek meer nieuwe artikelen te vinden zijn.Merken als Riverdale, Braxton, Bowls & Dishes, Plint, BOB binnenhuisaccessoires, smart& Green designverlichting, Rituals, Sari, Exoal, Melano en Millefiori is slechts een greep uit het kleurige merkenpallet dat wij voeren.
Relatiegeschenken, kraamcadeautjes of een prachtige ansichtkaart... we hebben het allemaal!
"Een bijzonder cadeau voor iedereen" is dan ook ons motto!
www.cepelialifestyle.nl
[email protected]

Adres: Dr. Ariënsstraat 15, 7071AH Ulft
Telefoonnummer: 0315641227
Stad: Ulft
Route: Dr. Ariënsstraat 15
Postcode: 7071AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kadootjes-online Kadootjes-online 630 meter Kadootjes-online is een webwinkel voor al uw kadootjes! Voor verjaardagen, als verra...
Lucadeau Lucadeau 1 km Leuke cadeau winkel! Veel keuze
Balluca.nl Balluca.nl 2 km Mooi speelgoed.
Recensies
wat een leuke cadeautjes kun je hier kopen.. met een vriendelijke dame die mij heeft geholpen. ze had tijd voor een praatje tijdens het inpakken van het cadeautje. dat maakte het winkelen daar nog leuker.
Een heel mooi assortiment van sieraden, decoratie en gebruiksartikelen. Erg leuk voor cadeautjes. En ze hebben ook cadeaubonnen!
Super leuke winkel, vriendelijke verkoopster, een aanrader!
Cepelia een geweldige winkel een echte aanrader
Geweldige winkel!
Gemoedelijke winkel
Vertaald door Google Zeer goede plek voor Nederlandse gasten Origineel Bardzo dobre miejsce dla niderlandzki gości
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid