facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum voor Mondzorg Tanthof

Centrum voor Mondzorg Tanthof
"Welkom bij het Centrum voor Mondzorg Tanthof.U kunt bij ons terecht voor:- Algemene tandheelkunde- Gehele en gedeeltelijke gebitsprotheses- Implantologie- Kronen en Bruggen- Mondhygiëne- Esthetisch tandheelkunde- Totale gebitsrehabilitatiesBehandeling in de avonduren is beperkt mogelijk.Op dit moment kunnen wij door aanhoudende drukte tijdelijk geen nieuwe patiënten aannemen."
Adres: Victoriapad 1 , Delft 2622 JC, NL
Telefoonnummer: 015 261 7103
Stad: Delft
Route: Victoriapad 1
Postcode: 2622 JC



op zoek naar gerelateerd: Mondzorg Delft, Tandarts Delft papsouwselaan, Tandarts Delft hoven, Beste tandarts Delft, Tandarts Delft Centrum, Mondzorg tanthof vacatures, Spoed tandarts Delft, Mondhygiënist Delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
C J E Warning C J E Warning 3 km Aardige vrouw ze geeft antwoord op al je vragen en vertel je wat ze gaat doen voor da...
Oostpoort Oostpoort 3 km
Recensies
Ik ben al heel lang cliënt bij tandarts Michiel de Vries en ben zeer tevreden. Ik heb een gebit waar regelmatig wat aan mankeert dus moet vaak naar de tandarts, maar ga altijd met het volste vertrouwen dat er met veel deskundigheid wordt gewerkt, goed wordt geïnformeerd en wordt overlegd en er alleen gebeurt wat nodig is. Michiel de Vries vertelt tijdens de behandeling altijd waar hij mee bezig is en werkt op een manier die je gerust stelt. Ook mijn man en zonen zijn cliënt bij hem en zeer tevreden. Ook met de andere medewerkers van de praktijk heb ik niet anders dan goede ervaringen: de baliemedewerkers, de assistenten, de mondhygiëniste Celeste Kelder en de implantoloog Frits Buddingh. De bewering op hun website dat er kwalitatief zeer goede tandheelkunde wordt geleverd maken ze helemaal waar!
Voor het eerst vorig jaar naar deze tandarts gegaan, kreeg hier te horen dat mijn tanden in een zeer slechte staat waren en er minimaal 5 gaatjes gevuld moesten worden als het er niet meer waren. Zou een heel traject worden. Hiervoor nooit problemen gehad met mijn gebit, af een toe een gaatje maar That's it. Ik vertrouwde het niet, naar een andere tandarts gegaan en die was met stomheid geslagen. Mijn gebit zag er goed uit en hij kon geen gaatje vinden!!! Ben zo blij dat ik naar een andere tandarts ben gegaan en niet al mijn geld heb uitgegeven aan behandelingen die mijn gebit alleen maar hadden verpest.
Maanden terug hier ingeschreven door mond-tot-mondreclame. Door omstandigheden afspraak moeten afzeggen en dat ging eenvoudig en zonder problemen. Het centrum is telefonisch goed te bereiken en de baliemedewerkers zijn opvallend aardig en behulpzaam. Dat is altijd mooi meegenomen. Ik kwam voor controle en toekomstig hak- en beitelwerk. De tandarts kwam vriendelijk, helder en competent over. Op elke vraag kreeg ik een passend antwoord. Het hele centrum ademt rust en vakbekwaamheid uit. Wel een zaak om zelf behandelingen goed te plannen, want men heeft het druk. 2021 Ben inmiddels hier een aantal keren geweest en mijn oordeel blijft zeer positief. Ik word steeds geholpen door dezelfde tandarts en ook dezelfde mondhygiëniste. Heb een kroon laten plaatsen en dat is vakkundig gedaan. Kosten daarvan waren ook van meet af aan helder. Over de mondhygiëniste minstens evenveel lof. Er was wat achterstallig onderhoud, hetgeen mij bekend was. Er werd een werkplan gemaakt waarbij ook de financiële consequenties duidelijk waren. Opvallend is de prettige en persoonlijke benadering. Ik kreeg bijna zin een extra afspraak te maken ;- Eindconclusie: uitstekend.
Hele prettige en vriendelijke tandartsen. Gedegen maar geen overbodige behandelingen. Mooie praktijk.
De kosten vaak ontzettend hoog. Vaak geen idee of het ook is wat er is uitgevoerd ?? Assistenten een beetje bot, tact schiet te of een gebrek aan een nette woordenschat, een van de twee. Wel 2 sterretjes omdat het een mooie nieuwe praktijk is met nieuwe spulletjes.
Professionele ondersteuning ook. Als er een oudere heer binnen komt, die 40 jaar niet bij de tandarts is geweest, wordt hij heel kalm en zorgvuldig gerustgesteld.
Weer goed geholpen. Afspraak bij mondhygiëniste en tandarts!
Mijn eigen echte tandartsen praktijk. Meerdere disiplines hier aanwezig mondhygiensten, tandartsen ,en proteses
Voorzover je de tandarts leuk kunt noemen. Nette omgeving, keurige behandeling, vriendelijk personeel.
Kom er al 35 jaar. Duim omhoog! Uitstekend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid