facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum Sprankel

Centrum Sprankel

Info

Ik begeleid gevoelige vrouwen die vastlopen door vage en onbegrepen klachten. Ik help hen om deze klachten te verminderen of te laten verdwijnen, waardoor ze weer kunnen sprankelen!

Geschiedenis

Ben jij op zoek naar:
- Meer energie;
- Innerlijke rust;
- Leven vanuit bezieling, waarbij je jouw intuïtie en je hart volgt;
- Ontspanning en lichamelijk in balans zijn;
- Een leven waarin jij durft te staan voor wie jij bent en wat jij wilt?

Dan ben je van harte welkom bij Centrum Sprankel!

Soms loopt het leven niet zoals jij dat zou willen. Dan raak je uit balans, krijg je last van angsten en stress en voel je je uitgeput. Dan is het fijn als er iemand voor korte of wat langere tijd met je meeloopt op jouw levenspad. Iemand die je energie weer in balans brengt en samen met jou bekijkt wat jou belemmert om te sprankelen en te genieten van het leven. Deze begeleiding bied ik jou bij Centrum Sprankel in de vorm van energetische coaching & therapie.

Bij Centrum Sprankel heb ik mij vooral gespecialiseerd in het werken met (hoog)gevoelige vrouwen die vastlopen door angst en stress, omdat ze er altijd zijn voor anderen, maar zichzelf niet kwetsbaar durven opstellen. Klachten en situaties waarmee ik je zou kunnen helpen, zijn o.a.:
- Angst
- Burn-out
- Stress
- Oververmoeidheid
- Niet meer kunnen genieten
- Niet goed voor jezelf zorgen
- Veel piekeren
- Overprikkeld
- Snel geïrriteerd
- Moeite met contact maken (muurtje om je heen)
- Hooggevoeligheid
- Zingevingsvragen
- Perfectionisme
- Lichamelijke klachten veroorzaakt door stress en over je eigen grenzen gaan

Maar val je niet binnen deze doelgroep en voel je je toch aangetrokken tot mijn werkwijze, volg dan je gevoel en neem contact met me op.

Het is mijn droom en mijn missie om mensen weer te laten sprankelen. Ik heb zelf ervaren hoe het is om te leven vanuit angst en stress. Inmiddels weet ik dat het ook anders kan en durf ik mijn eigen weg te volgen; mijn vrolijke, speelse, sprankelende zelf te zijn. Dat gun ik jou ook van harte!



"Centrum Sprankel biedt levensveranderende training & coaching op zielsniveau voor sensitieve en bezielde coaches, healers en spirituele ondernemers in spé die willen doen waarvoor ze op aarde zijn.Houd jij jezelf klein? Tijdens het diepgaande 1-op-1 transformatietraject 'Ontdek de magie van jouw pure zelf' doorbreek je onbewuste blokkades en verbind jij je met jouw pure, grootste zelf. Zodat jij kunt doen waarvoor je op aarde bent!Wil jij jouw zielsmissie ontdekken en een bedrijf neerzetten vanuit jouw grootste potentieel? De training 'Manifesteer jouw Magische Missie' is de complete stap-voor-stap blauwdruk om jouw gouden gaven en zielsmissie te ontdekken en te vertalen in een concreet businessfundament vanuit jouw pure zelf."
Adres: Jonagold 30, 6662 HW Elst, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 44992248
Stad: Elst
Route: Jonagold 30
Postcode: 6662 HW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 12:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Nirwana en Engelenpad Praktijk Nirwana en Engelenpad 255 meter Reflexzonetherapie, Ooracupunctuur, Onderrug/schouderklachten massage,Triggerpoint, R...
Larimar Larimar 1 km Je kunt bij haar terecht voor ontspanning en gezelligheid. Ook krijg je alle informat...
Kidogo Shiatsu Elst Kidogo Shiatsu Elst 2 km Kidogo is een praktijk voor shiatsu massage in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen. Daarn...
Massagepraktijk Intensense Elst Massagepraktijk Intensense Elst 2 km Welkom bij Massagepraktijk Intensense Elst (gld). Klik op www.intensense.nl voor meer...
Recensies
Omdat ik maar niet helder kreeg waarom er een soort "drempel"was waardoor ik geen stap vooruit durfde te maken met mijn eigen ontwikkeling en ook mijn praktijk heb ik contact opgenomen met Petra. Ik ken haar als een lieverd, die met humor, magie en goed meevoelen mij op het juiste pad wist te krijgen. Ik heb veel over mezelf geleerd en ook prachtige "reizen"mogen maken door vorige levens. Petra zorgt hier altijd voor een veilige omgeving, waardoor je met vertrouwen de reis aangaat. Ik heb hele mooie inzichten gekregen in mijn traject, ik kan hier echt mee voor uit! Als je toe bent aan groeien in een veilige omgeving met een lieve, maar duidelijke coach, ben je bij Petra aan het juiste adres. Heel erg bedankt voor mijn traject!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid