facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum Qi

Centrum Qi

Info

Gelegen aan de Veerhaven in Breskens kun je hier een heerlijk bakje koffie of thee drinken, biologische sappen of een heerlijke smoothie of veggie!

Geschiedenis

Qi Biotaria is een biologische koffie en thee schenkerij aan de Zeeuws Vlaamse kust gelegen in het visserdorpje Breskens.
Hier kun je terecht voor een (h)eerlijk bakje koffie en thee, biologisch én fairtrade! Met respect voor mens en natuur.
Het “oude PSD gebouw”, de oude veerpont terminal, heeft een metamorfose ondergaan om de vele passanten, recreanten, fietsers, wandelaars en gezond levend volk te verrassen met biologische producten. Even lekker uitrusten en bijkomen op onze loungebank of gezellig buiten op het terras met koffie, thee, smoothies, veggies, biologische limonade, vruchtensappen, Professor Grunschnabel ijs, appeltaart en meer…..het is bijna allemaal bio…..logisch!!!
Wil je snel weer verder? Ook dáár hebben we een oplossing voor…..afbreekbare bekers om mee te nemen op de fiets, boot of te voet.

De inrichting is gemaakt van gerecyclede en gebruikte materialen met een knipoog naar de brocanterie uit de Provence. Melk in cupjes zie je niet bij ons, wij gaan back to basic, de afvalberg ís al zo groot!

Nieuwsgierig geworden naar ons sfeertje in Qi Biotaria?
Kom eens op de koffie!
We zijn bijna elke dag geopend, behalve op maandag in de wintermaanden, dan laden wij ons eigen qi op.
Onze deuren gaan open rond een uur of half 10, deze gaan weer dicht rond 17.00 uur.
Als je op de hoogte wilt blijven van ons reilen en zeilen, we zijn ook te volgen op de website www.qi-breskens.com Daar lees je vooral héél veel van onze andere activiteiten. Wij hebben een groot aanbod aan lezingen, cursussen, ontspanning voor je gezondheid en ontwikkeling.

Petra, Yolanda, Erna en Suzan verwachten je!

Adres: Veerhaven 3, 4511 RA Breskens
Telefoonnummer: 0647032113
Stad: Breskens
Route: Veerhaven 3
Postcode: 4511 RA



op zoek naar gerelateerd: Horeca Breskens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk feet & soul Chinli-Tuina therapeut en voetreflex plus therapeut Praktijk feet & soul Chinli-Tuina therapeut ... 1 km relexte plek ,zalige masage ,er wordt eerst goed naar je geluisterd wat de eventuele ...
O-Lijf de Culinaire cadeau- &  lifestylewinkel O-Lijf de Culinaire cadeau- & lifestylewink... 4 km Helaas gesloten,en alleen online,en daar maak ik geen gebruik van.
Recensies
Leuk café met veel vegan opties voor koffie, broodjes en zoetigheid.
Dit terras heeft mij positief verrast ! De kaart staat vol met lekkere dingen waar iedereen wel iets kan vinden. Zelfs familieleden die ver van veganistisch zijn hebben heerlijk genoten van de gebakjes. Zeker de moeite waard om langs te gaan. al helemaal als je met de veerboot richting Vlissingen gaat of richting Breskens
Met tal van veggie en zelfs vegan opties.
Leuke bediening en heel veel keus in vegan producten
Gistermiddag van een Vegan high tea genoten. Ontzettend lekker, uitgebreid en een gezellige plek om te zitten! Personeel erg vriendelijk en spontaan!
Gezelligheid ten Top
Prachtige cafe! Mooi omgeving om te wandelen of om te fietsen! Прекрасное место для отдыха и прогулок. Очень интересное кафе!
Leuke plaats om koffie, thee en alternatieve frisdranken te drinken. Personeel is speciaal, maar leuk. Super gezellige inrichting.
Super lekkere high tea, super gastvrij en heerlijk uitgewaaid aan het strand!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid