facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum Evers manuele en fysiotherapie

Centrum Evers manuele en fysiotherapie

Info

Centrum Evers is een moderne praktijk waar zowel particulieren, bedrijven als sportverenigingen terecht kunnen voor verschillende soorten behandelingen.

Geschiedenis

De therapeuten van Centrum Evers zorgen voor een informele werksfeer waarin u zich snel zult thuis voelen. Klanten die regelmatig bij ons komen, typeren onze praktijk als “open, gezellig en laagdrempelig”. Behulpzaamheid en een goede omgang met elkaar en onze klanten vinden wij belangrijk.

Grote ondersteuning voor de therapeuten wordt geleverd door ons bekwame team van administratieve medewerkers.
Zij zijn ook een direct aanspreekpunt voor de klanten.

Per specialisatie gaan de technische ontwikkelingen snel. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied op de voet en passen onze behandelmethodes voortdurend hierop aan. Hierdoor zijn veel van onze leergierige therapeuten regelmatig in de schoolbanken te vinden voor verdere specialisatie en vakinhoudelijke verdieping. Dit houdt niet alleen de kwaliteit van de zorg hoog maar zorgt tevens voor persoonlijke groei.


Adres: Nieuwe Markt 1c, 3771 CB Barneveld
Telefoonnummer: 0342-422997
Stad: Barneveld
Route: Nieuwe Markt 1c
Postcode: 3771 CB


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 21:30
Dinsdag: 07:30 - 21:30
Woensdag: 07:30 - 21:30
Donderdag: 07:30 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Fysio Evers Barneveld, Fysio Barneveld, Centrum Evers Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoogstraten Fysiotherapie & Bewegen Hoogstraten Fysiotherapie & Bewegen 986 meter Hoogstraten is een fysiotherapiepraktijk en tevens een (medisch) fitnesscentrum.
Fysio Barneveld Fysio Barneveld 1 km Niet klant gericht.
Sport Society Sport Society 2 km Ik sport nu 2 maanden bij sport society en ik vind het super. Je word in het begin vr...
Medifit - fysiotherapie & revalidatie Medifit - fysiotherapie & revalidatie 3 km Prima fysiotherapeut met kundige en vriendelijke therapeuten en ze werken lekker 'op ...
Recensies
Centrum Evers is een fijne laagdrempelige praktijk met een open en prettige sfeer. De medewerkers zijn deskundig en erg vriendelijk! Heb je goede en professionele hulp nodig, dan raad ik deze praktijk zeker aan.
Centrum Evers is voor mij dé praktijk waar ik heen ga als ik "vast" zit. Het is een open en laagdrempelige praktijk met enthousiaste proffesionals. Zo'n 18 jaar geleden ben ik voor het eerst bij Jan Evers geweest, kom ik met "plezier" in deze parktijk. Je voelt je gelijk vanaf het eerste moment welkom en thuis. Je mag hier zijn wie je bent met welke klacht je ook komt iedereen heeft een luistert oor. Voor iedereen is er een juiste behandeling en door het grote team van professesionals bij centrum Evers is het ook mogelijk om de juiste klikt te hebben met de juiste behandelaar.
Centrum Evers is een prettige fysio praktijk met deskundige ,gezellige en vriendelijke mensen werken. Ik raad deze praktijk zeker aan.
Heel goed! Erg vriendelijk en behulpzaam personeel! Ik had een blessure aan mijn knie en die is door hun hulp nu over.
Met vervelende kuit blessure bij centrum evers uitgekomen. Hoewel dry needling geen pretje was hielp het op korte termijn perfect. Nogmaals bedankt! Goed geholpen door Daniël.
Er hangt een altijd een gezellige sfeer! Top behandelaars en behandelingen! Ik raad Centrum Evers zeker aan.
Zeer professioneel geholpen. Dat wil zeggen direct doorgestuurd naar een expert. Daar behandeling gestart en overgenomen door Evers! Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid