facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centrum Dierenarts Zeewolde

Centrum Dierenarts Zeewolde

Info

Gezellige gezelschapsdierenpraktijk in het centrum van Zeewolde
uitgebreide diagnostische en therapeutische mogelijkheden.
Röntgen, bloedanalyse, urineanalyse, echo, gasnarcose, bewakingsapparatuur.

Geschiedenis

Uw dierenarts: Mieke Roep
Uw assistenten: Lisa Joy, Eva en Sander



"Centrum Dierenarts Zeewolde is een knusse en warme dierenartspraktijk in het centrum van Zeewolde. Tijd en aandacht voor mens en dier staan hoog in het vaandel. We denken mee, geven opties en laten onze mening ook eerlijk weten als u daar om vraagt.Binnen de praktijk zijn tal van mogelijkheden, waaronder röntgen, echo, tandheelkunde, bloed- en urineonderzoek, basis chirurgie en verkoop over de balie van voer, vlooien wormen teken en mijten middelen alsmede medicatie.Bij twijfel schromen wij niet om verdere expertise in te schakelen of u door te sturen naar iemand met meer kennis en kunde op een speciaal gebied."
Adres: Havikskruid 11, 3892AA Zeewolde
Telefoonnummer: 036-5226066
Stad: Zeewolde
Route: Havikskruid 11
Postcode: 3892AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep Dierenartspraktijk Zeewolde Zwolse Diep 643 meter Een aardige dierenarts, en ze staat hoog aangegeven.Ben er pas 1 keer geweest maar he...
Dierenartsenpraktijk Flevoland Dierenartsenpraktijk Flevoland 1 km Vind dat ze afstandelijk zijn. Terwijl ik toch heb aangegeven dat het financieel best...
Recensies
Er is ruim de tijd genomen voor het consult, goed overleg over de benodigde onderzoeken. Geen gehaaste sfeer, medewerkers zijn lief met mijn huisdier.
Absoluut super mega tevreden over deze lieve dierenartsenpraktijk. Jasper, Chantal, Eva en Margot zijn echte aanrader.
Goed geholpen door Chantal van der Poel. Onze hond is nagenoeg genezen met de spuit en. medicatie. Prima zorg dus. "Vakantieganger"
Super vriendelijk voor mij maar ook voor mijn hond. Waar een andere dierenarts mijn hond niet rustig kreeg was het hier geen probleem. Super blij.
Geweldige dierenarts zo meelevend en superlief voor de hondjes
Zeer goede dierenarts! Als je er eentje zoekt dan kan ik deze zeker aanraden. erg vriendelijk personeel en helpen je heel goed met je huisdieren.
Heel vriendelijke artsen en nette prijs.
HEEL VRIENDELIJK!!! Ik weet niet wat er mis is gegaan, maar Dierenarts Centrum Zeewolde ben ik juist SUPER TEVREDEN over. Het gaat om Dierenarts Stad en Land in Alkmaar die uitermate onvriendelijk en geldberust is i.p.v. voor het dierenwelzijn. Jullie zijn juist voor het dierenwelzijn dat staat voorop en ik ben juist naar jullie overgestapt. Ik vind het heel erg dat het mis is gegaan met de review en ik begrijp ook niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Bij deze meteen rechtgezet.
Met stip de beste Dierenarts van Zeewolde en omstreken. Vriendelijk, behulpzaam en niet te duur! Aanbeveling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid