facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centre Du Lac

Centre Du Lac

Info

Sauna en Beautycentrum Centre du Lac heeft alles in huis om u een complete en ontspannen dag in de sauna, wellness en beauty te bezorgen.
www.centredulac.nl

Geschiedenis


Producten

Sauna , beautybehandelingen en massage.



"Geniet van een ware vakantiedag bij Centre du Lac. Hier ontdekt u de betekenis van pure verwennerij voor lichaam en geest, met een persoonlijke zorg die zeldzaam is. Wij bieden met onze sauna’s, zwembaden, rustruimtes, beauty- en massagesalon, restaurant, haarstudio, grote tuin en wellness bad een totale beleving in rust.Een bezoek aan Centre du Lac prikkelt alle zintuigen. Met onze faciliteiten stapt u van de ene in de andere ervaring.Ons centrum is zeven dagen in de week geopend vanaf 10.00 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Iedere maandag is het damesdag. Badkleding is bij ons niet toegestaan."

"Geniet van een ware vakantiedag bij Centre du Lac. Hier ontdekt u de betekenis van pure verwennerij voor lichaam en geest, met een persoonlijke zorg die zeldzaam is. Wij bieden met onze sauna’s, zwembaden, rustruimtes, beauty- en massagesalon, restaurant, haarstudio, grote tuin en wellness bad een totale beleving in rust.Een bezoek aan Centre du Lac prikkelt alle zintuigen. Met onze faciliteiten stapt u van de ene in de andere ervaring.Ons centrum is zeven dagen in de week geopend vanaf 10.00 uur, met uitzondering van enkele feestdagen. Iedere maandag is het damesdag. Badkleding is bij ons niet toegestaan."
Adres: Katwijkerlaan 105 , Pijnacker 2641 PE, NL
Telefoonnummer: 015 369 6767
ln.caludertnec@ofni
Stad: Pijnacker
Route: Katwijkerlaan 105
Postcode: 2641 PE



op zoek naar gerelateerd: centre du lac prijslijst, centre du lac intratuin, centre du lac vrouwendag, centre du lac menukaart, centre du lac all inclusive, centre du lac ervaringen, centre du lac reserveren, centre du lac ticketveiling
Recensies
Ik had de luxe om op woensdag 31 mei jl. voor het eerst deze locatie te bezoeken. Doordeweeks minder drukte en prachtig weer. 1+ 1 = dan voor mij 3. Mijn eerste indruk was al een gemoedelijke sfeer. Dit werd tijdens mijn eerste bezoek ook al bevestigd. Heel klantvriendelijk personeel. Rustige en fijne opgietingen. Hierdoor heb ik zeker de intentie om deze sauna vaker te gaan bezoeken. De energie toeslag van € 4,15,- is te begrijpen. Er is een "onder de grond" verdieping, die te bereiken is met een kleine wenteltrap. Over deze kleine trap ben ik wel verbaasd. Aangezien je deze trap alleen maar met 1 persoon tegelijk kunt lopen. De aldaar aanwezigen: kleurensauna, bioscoopsauna en het wellnessbad waren - toen ik er was - gesloten. Mogelijk uit kostenoverwegingen. Dit is te begrijpen. Voor mij zijn de sauna's boven en in de tuin al afdoende. Tot de volgende keer !
Om 13.30 u vanmiddag had ik een pedicure behandeling met cosmetische voetverzorging incl. nagels lakken afgesproken. De ruimte waar de behandeling plaatsvond was klein, de deur naar de gang bleef open wat een onrustige indruk maakte. Een collega kwam 3 X binnen om spullen te pakken waardoor de pedicure, die met mijn voeten bezig was, opzij moest zodat ze erbij kon. Er is geen kraan in de ruimte, de pedicure is 2 X weggelopen om water te halen. Erg rommelig. Het lakken van mijn nagels, base coat, lak 2 X en top coat werd achterelkaar aangebracht, ik mocht in de wachtruimte wachten tot ze droog waren, wat erg lang duurde. Om 15.30 u liep de pedicure een aardige vrouw hoor langs en merkte op dat ik er nog steeds zat. Ik zei dat m’n nagels nog niet droog waren maar dat ik slippers bij me had en daar voorzichtig mee naar huis zou kunnen gaan regen en plassen, dus niet aantrekkelijk. Bij het weghalen van de tissues tussen m’n tenen beschadigde de pedicure een nagel. Ze verontschuldigde zich en beneden bij de receptie werd gezegd dat er opnieuw gelakt zou kunnen worden. Hiervan heb ik geen gebruik gemaakt omdat het inmiddels 2 uur later was en ik niet langer kon blijven.
Dit is de beste sauna in de regio. Niet de meest uitgebreide. Zeker niet de duurste, maar wel het beste personeel. Lekkerste sauna's en voortreffelijke ambiance. Wat deze sauna helemaal uitstekend maakt is de keuken. Voortreffelijk klaar gemaakte gerechten. Heerlijk voor een dag echt ontspannen en genieten!
Vandaag voor de 2e keer hier geweest. Heerlijke sauna! Niet te massaal, waardoor je eigenlijk nooit hoeft te wachten op een plekje in één van de sauna’s. Restaurant biedt uitgebreide mogelijkheden en zowel het eten als de drankjes zijn er heerlijk! Vriendelijk personeel, relaxte sfeer en heerlijke bedjes in de rustruimte. Voorheen bij andere sauna’s van grote organisaties geweest maar deze heeft echt mijn voorkeur!
Fijne sauna met prachtig buiten. Jammer dat er voor een zondag nog eens 5 euro toeslagwordt gerekend plus 4,50 energieopslag. Dat is met 2 personen ineens 20 euro meer!!!!
Dit is een heerlijk niet te groot saunacomplex met toch een behoorlijke keus aan saunas en baden en een mooie tuin. De sauna met schommelstoelen is super. Prima eten. Geen ervaring verder met behandelingen.
Vond dit een van de minste sauna's waar ik ben geweest. Het eten was goed en de sauna's in principe goed. Alleen waren er meerdere faciliteiten gesloten en dit was van tevoren niet bekend. Daarnaast vond ik het een beetje krap en klein in de gemeenschappelijke ruimtes en was alles ietwat verouderd. Ik kan me voorstellen in de zomer dat je wat meer uitwijkmogelijkheden hebt om ook buiten te ontspannen, binnen was de ruimte daarvoor beperkt. Verder vond ik het weinig sfeervol. De zwangerschapsmassage was wel heerlijk. Mocht je deze boeken tijdens je reservering, dan belt een van de medewerkers je om een tijd door te geven. Helaas had ik dit telefoontje gemist, waardoor ik bijna de massage wel had moeten betalen maar niet had gekregen. Gelukkig werd dit aan de receptie uiteindelijk toch opgelost. De prijs kwaliteit is een beetje zoek, omdat je naast de toch al hoge toegangsprijs ook nog een energietoelage betaald. Al met al is dit een sauna waar ik niet nog eens heen zou gaan.
Wij waren hier voor het eerst, hoewel ze al 34 jaar bestaan. Prima bevallen. Een arrangement met koffie/gebak, lunch soep en broodje/salade en diner hoofdgang. Verder alle soorten sauna's stoombaden, voetenbaden, opgieten, scrubben. Heerlijk dagje uit.
Fijn dat het in het restaurantgedeelte wel warm is! Wij waren afgelopen november in een andere sauna en daar was het ronduit fris. Heel onbehaaglijk en voor mij een reden om niet meer te komen. Dan betaal ik liever wat extra. Ik vond de toeslag heel schappelijk. Erg fijn ook dat de damesdagen nog elke week in stand worden gehouden. Knusse sauna en lekker eten!
Het was heerlijk, lekker relaxed. Minpunt is toch de prijs, handdoek vergeten € 8,50 Energietoeslag € 11 en eten en drinken ook stuk duurder geworden naast de vrij hoge entreeprijs. Jammer want nu wordt het toch voor veel mensen niet te betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid