facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centralpoint.nl

Centralpoint.nl

Info

Welkom op de officiële Facebook Fanpagina van WerkenbijCentralpoint , de vacature website van www.centralpoint.nl

Geschiedenis

Werken bij Centralpoint betekent; werken in een snel groeiende en informele organisatie. Als je onze medewerkers vraagt waarom zij bij Centralpoint werken, wordt deze vraag het meest beantwoord met plezier en uitdaging. Dat zie je bij borrels en teamactiviteiten, maar eigenlijk de hele dag door.

Onze medewerkers bepalen het succes, de identiteit en de cultuur van de organisatie. Of je klanten adviseert, het leveringsproces beheert of evenementen organiseert: samen maken wij een sterk Centralpoint. Wij houden van winnen, uitdaging, plezier, flexibiliteit en kwaliteit maar ook vooral van eerlijkheid en transparantie. Herken jij jezelf hierin? Wordt dan ook een Centralpoint lion! Wij zijn met 500+ medewerkers en groeien enorm!

Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux met vestigingen in Amstelveen, Nijmegen en Rotselaar (BE). Wij zorgen ervoor dat de IT omgeving van onze klanten (B2B) optimaal is ingericht, van aankoop tot beheer en onderhoud.

Adres:
Telefoonnummer: 088 - 4 300 300
Stad: Amstelveen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Central Point Amstelveen, It shops 08, Verkoop Centralpoint, Central point Nijmegen, Centralpoint webshop, Central point Wijchen, Centralpoint logo, Centralpoint vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
StartFix StartFix 4 km Iphone 6S laten repareren Stadshart Amstelveen niet lukt, sorry gooi maar weg, Coolbl...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid