facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Central Progress

Central Progress

Info

We empower people to reach their full potential.



"Central Progress streeft ernaar om hét wereldwijde centrum voor ontwikkeling te zijn. Dit realiseren wij door het veelzijdig trainen van atletische-, technische- en cognitieve vaardigheden bij kinderen tijdens het voetballen. Met onze vooruitstrevende trainingstechnieken, een op maat gemaakt programma en door differentieel te trainen kunnen wij de positieve resultaten aan onze doelgroep tonen."
Adres:
Stad: Boskoop


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportgericht Sportgericht 247 meter Sportgericht is het vakblad voor Specialisten in Beweging, zoals trainers, coaches, (...
Groepsles Flexx Gym Boskoop Groepsles Flexx Gym Boskoop 642 meter Hele open sportschool waar je lekker je workout kan doen. Mooi pand met veel daglicht...
Voetballer op leeftijd Voetballer op leeftijd 966 meter Voetballer op leeftijd is een initiatief van 'herintredend voetballer' Ton Broekhuise...
Telermaat Open Telermaat Open 2 km Zeer slecht geholpen. Krijg een product geleverd met lakschade en roest. Moest ik zel...
Scoutingvereniging De Schouw Scoutingvereniging De Schouw 2 km De schouw is echt geweldig! Het is superleuk en gezellig! top!
De Bosgouwruiters BGR De Bosgouwruiters BGR 3 km Rondom deze manege ligt overal paardenstront. Voor fietsers, brommers en motorvoertui...
Sortimentstuin Harry van de Laar Sortimentstuin Harry van de Laar 3 km Prachtige tuin, veel bloemen, veel insecten en vlinders.
Recensies
Onze jongens hebben super genoten tijdens het kamp in de meivakantie bij Rijnsburgse Boys. De opzet en trainers zijn super professioneel met veel aandacht voor alle kinderen. Heel goed verzorgd, tot de volgende keer!
Mijn zoon heeft er erg van genoten ondanks het weer. Vriendelijke en kundige begeleiding die zorgt voor een goed en leuk voetbalevenement. Ook de lunch viel goed in de smaak. Het WK tenue en de teamfoto die je meekrijgt zijn natuurlijk een mooi aandenken. Zeker een aanrader! Als tip wil de organisatie nog meegeven dat het fijn zou zijn als er iemand bij de ingang staat die de kinderen welkom heet en verteld waar ze heen moeten.
Onze zoon heeft veel geleerd in de 5 trainingen bij Central Progress. Er wordt enthousiast en met oog voor het kind getraind. Daniel heeft het erg naar zn zin gehad. De AZ experience was een belevenis, ontzettend leuk om mee te maken!! Al met al dus een heel positieve ervaring!
Onze kinderen hebben 4 super leuke voetbaldagen gehad!! Wat een top team, alles goed en professioneel georganiseerd!! Super leuke activiteiten van springkussen tot waterspelen en uiteraard een afsluitend voetbaltoernooi. Top!!
Van 03/05 t/m 06/05 de voetbaldagen RBB. Ondanks het weer een enorm succes. Veel blije gezichten, een goed team en enthousiaste trainers. Zowel de clinics, de circuit trainingen als de voetbaldagen zijn een groot succes. Complimenten aan CP!!
Dit was de eerste keer voor onze zoon dat hij mee deed aan clinics. En hij heeft het helemaal naar zijn zin gehad. Super lieve en leuke trainers en een toffe training. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mijn dochter heeft een super week gehad bij de zomervoetbaldagen in Boskoop georganiseerd door Central Progress. Alles was tot in de puntjes geregeld: informatie vooraf en tijdens het evenement per mail of sociale media, begeleiding aldaar, eten, drinken, en niet onbelangrijk: de wedstrijden en spellen. Ze kijkt uit naar volgend jaar!
Mijn zoon doet geregeld mee met de clinics van Central Progress. De training afsluiten met zo hoog mogelijk trappen van een bal de lucht in, is het hoogtepunt. Elk kind is bij Central Progress een winnaar en gaat met een lach op zijn/haar gezicht het veld af.
Ondanks dat je nog maar net bent begonnen met je eigen voetbalschool, heb ik er alle vertrouwen in dat dit concept een succes gaat worden. Jij bent erg enthousiast en goed met de kids. Uiteraard moeten zij leren van de trainingen om beter en sterker te worden, maar is plezier net zo belangrijk. Ga zo door en wie weet zie je jouw pupillen in de toekomst in een FC Barcelona of AC Milan shirt op Studio Sport voorbij komen.
Mijn zoon heeft een hele leuke demo gevolgd, Hij vond het erg leuk. Leuk ook hoe bepaalde voetbaltermen uitgelegd werden aan de kinderen. Alles was goed geregeld, we zijn goed geïnformeerd over de gang van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid