facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Central Heating

Central Heating

Info

Voor urgente storingen belt u 0416-540107. Voor overige storingen kunt u mailen naar [email protected].

Adres: Belgiestraat 18, 5171 PN Kaatsheuvel
Telefoonnummer: 0416540107
Stad: Kaatsheuvel
Route: Belgiestraat 18
Postcode: 5171 PN


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Hoppenbrouwers Udenhout, Zonnepanelen Hoppenbrouwers, Hoppenbrouwers particulier, Hoppenbrouwers Duurzaamheid, Hoppenbrouwers storing, Hoppenbrouwers cv-ketel, Zonnepanelen Kaatsheuvel, Hoppenbrouwers Rosmalen
Recensies
Als je snel antwoord wilt hebben moet je hier niet zijn. Op antwoorden op vragen naar aanleiding van een offerte die je ook pas na weken ontvangt moet je hier minimaal 3 weken wachten. Daarnaast is ook de telefonische bereikbaarheid is erg slecht iets wat door de receptioniste bevestigd wordt.
Hebben bij mijn huis een nieuwe zinken goot geplaatst. Vakkundig en zeer vriendelijk personeel en een fatsoenlijke prijs. CH verzorgt ook al jaren de CV installatie in mijn woning. Alles naar volle tevredenheid! Tot op heden dus een prima bedrijf!!!
Helaas kan ik mij niet aansluiten bij de goede recensies over Central Heating. Misschien dat ze op verwarmingsgebied beter zijn, maar voor loodgieterswerkzaamheden en dan m.n. bij lekkages op dak, kun je beter een expert laten komen, want die zijn bij Central Heating niet aanwezig.
Uitstekende service. Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam. Je kunt altijd bellen en je wordt goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
Een gewaardeerd klant van ons met goede koffie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid