facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Centraal Nederland

Centraal Nederland

Geschiedenis

Centraal Nederland is een middelgroot onderwijsadviesbureau dat in het hele land actief is. Vanuit vijf vestigingen werken wij in de voorschoolse educatie, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs. Daarnaast rekenen wij ook gemeenten, educatieve instellingen en ouders tot onze klantenkring .

Visie en missie
Het onderwijs is een dynamische wereld waarin de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. In die alledaagse hectiek is Centraal Nederland voor opdrachtgevers een stabiele en betrouwbare partner. Wij volgen nieuwe ontwikkelingen nauwlettend, met kennis van zaken zonder ons te laten leiden door de waan van de dag. Met oog voor innovatie én de behoeften van onderwijsprofessionals ontwikkelen wij continu nieuwe producten en diensten. Daarbij zijn onze doelgroepen zeer divers: van samenwerkingsverbanden, besturen, directies, schoolteams en leraren tot en met ouders en hun kinderen.

In onze begeleiding is het uitgangspunt altijd persoonlijk en praktisch. Geen school, geen team, geen kind is hetzelfde. Daarom zoeken wij samen met onze opdrachtgevers naar een pasklare oplossing. Dan maakt het niet uit of het om de uitvoering van een managementbeleid of een consultatieve leerlingbegeleiding gaat. Vanuit partnerschap werken we niet alleen naar een pasklare oplossing maar ook naar een praktisch resultaat toe. In de praktijk moet het immers gebeuren. Ideeën, theorieën en regelgevingen zijn mooi maar het gaat ons erom wat de onderwijsprofessional ermee kan!

Professioneel, persoonlijk, praktisch, daarvoor staan wij garant. Maar altijd met passie!
Uiteindelijk draait alles om het kind dat mag groeien en bloeien in een onderwijsklimaat dat aansluit bij zijn mogelijkheden.

Daar gaan wij voor! Dat inspireert ons!
Wij werken vanuit 5 vestigingen en 46 dyslexiebehandellocaties in de provincies Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht en Zuid-Holland.

Adres: Galvaniweg 13, 8071 SC Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-278484
Stad: Nunspeet
Route: Galvaniweg 13
Postcode: 8071 SC



op zoek naar gerelateerd: Centraal Nederland bussen, Vacatures centraal nederland, Dyslexie Centraal, Dyslexie Nederland, Dyslexiezorg
Recensies
Omdat ze ons gaan helpen, nadat een andere instantie ons aan het lijntje heeft gehouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid