facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Parks Het Heijderbos

Center Parks Het Heijderbos
Adres: Hommersumseweg 43 , Heijen 6598 MC, NL
Telefoonnummer: 0485 496 700
Stad: Heijen
Route: Hommersumseweg 43
Postcode: 6598 MC



op zoek naar gerelateerd: Center Parcs Heijderbos, Center Parcs België, Center Parcs Het Heijderbos Corona, Center Parcs Kempervennen, Center Parcs Eemhof, Center Parcs Huttenheugte, Center Parcs Nederland, Center Parcs aanbieding
Recensies
Het park was netjes en goed onderhouden. Minpuntje naar onze mening was dat het park niet echt autovrij bleef en er geregeld auto’s binnen het park rondreden of gewoon hun wagen aan de kant in het park lieten staan voor meerdere dagen - niet bedoeld op de mensen die hiervoor een kaart hadden gekregen wegens mindervalide. De speeltuigen waren goed onderhouden en leuk. De jungle dome en de nabijheid van het bos vonden wij zeker een troef naast de aquamundo die iets kleiner was dan andere parken die we reeds bezocht hebben, maar desondanks niet superdruk. Het waterpark is voornamelijk gericht op kleine kindjes kleuterbad tot kinderen van 12jaar. De wegen in het park en de wandelpaadjes zijn lichtjes heuvelachtig. De dome was zeer gezellig en sprak ook aan om een terrasje te doen. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Algemeen heeft het park bij ons een positieve indruk nagelaten.
Mooi groot park met veel faciliteiten, alhoewel wij in een vernieuwd huisje zaten heb ik hier toch wel wat bedenkingen bij, mensen boven de 1,80m geraken amper op het toilet. Wat mij het meeste stoort is toch de netheid van de huisjes, overal spinnenwebben en vuil op de grond, vuile en vettige ramen, het poetspersoneel krijgt waarschijnlijk maar een bepaalde tijd om door het huisje te vliegen maar als ik 1300 euro betaal voor een midweek heb ik graag een propere accommodatie. Als je de aquamundo vergelijkt met de vossemeren valt hier toch wat minder te beleven. Sinds de corona is het met de netheid in elk Park naar mijn mening erg gesteld, het moet alleen nog opbrengen De reactie op deze review is een standaard antwoord dat ze bij elke slechte review geven. Ze doen er toch niks aan. Wij komen zeker niet terug
Huisjes waren niet erg schoon. Personeel in horeca, bike center en zwembad vriendelijk. Onvriendelijk, tegen het asociale aan personeel van game hall en action factory. Je betaald flink, maar men dacht we gaan bezuinigen op het verwarmen van water. Het zwembad is voor veel mensen 1 van de redenen om naar centerparcs te gaan, dit viel hierdoor letterlijk in het water met kleine kinderen. Het park is zeer groot en als je helemaal in de hoek zit met een vip huisje, loop je vrij ver. 25min staat op de borden aangegeven. Het kinder entertainment valt in vergelijking met parken van landal enorm tegen. Ik vind 1500,- voor een weekje vakantie niet eens in een schoolvakantie buitengewoon overpriced voor het geen je hier voor krijgt. Bovendien zijn bijna alle activiteiten tegen betaling, waarbij dat in Landal minder het geval is. Volgende keer gaan wij zeker weten weer naar een Landal park.
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad in ons huisje! Heerlijk schoon was het, en prachtig uitzicht op de vallende bladeren. Prachtige natuur! We zagen veel vogeltjes s’ ochtends en zelfs een paar eekhoorntjes, superleuk! Ook loop je zo het bos in, zeker een aanrader als je een hond hebt maar ook zonder hond wandel je hier heerlijk. Daarnaast is het park zelf ook supernetjes. De kinderboerderij is erg leuk superschattige diertjes!, de Jungle Dome is erg bijzonder en in Aqua Mundo is altijd iets te beleven. Het Koraalbad is onze favoriet, prachtig al die vissen! De bowlingbaan is erg leuk en restaurant Fuego is ook een aanrader! Enige minpuntje is de auto’s op het park… wij hebben onze netjes op de parkeerplaats gezet, maar een aantal asociale bezoekers vond het nodig om het in- en uitlaadplaatsje als vaste parkeerplaats te gebruiken. We konden onze auto niet eens kwijt toen we onze spullen weer wilden inladen. Dit was wel echt een irritatiepunt. Ik snap ook niet zo goed dat hier niets mee wordt gedaan… Maar al met al hadden we een heerlijk verblijf om nooit te vergeten!
Heel gezellige Centrr Parcs. Midden in het bos, waardoor het echt een heerlijk gevoel in de natuur geeft. Wij hadden zelf een Premium Cottage. Heel lekker huisje met openhaard. En het huis was ook nog ideaal om te zijn met onze 8 maanden oude baby. Zwembad was ook heerlijk. En zelfs kleedkamers met een kommode erin. Na het zwemmen nog even een klein hapje en drankje bij het Grand Café, maar dat was wat minder. Aandacht krijgen van de bediening was wat moeilijk. Je kan ook bestellen via een QR code en gelijk betalen, maar als je al bedient bent doe je dat toch minder snel. Zeker gezien je op vakantie bent en je graag een beetje laat verwennen. Het eten was erg lekker en kwam ook redelijk snel op tafel. Al met al een heerlijk relaxte week gehad
Erg leuk, mooi park! Huisje wat we hadden waren voor 'centerparcs' schoon. Wel hadden ze even mogen dwijlen maar dit had ik zelf maar even gedaan en volgens mij hadden ze dit lang niet gedaan. Maar dat was ook het enige minpunt wat betreft het huisje. Het subtropisch zwembad, het bowlen en de jungledome vielen bij onze kids goed in de smaak! vermaak genoeg op dit park! Restaurant fuego krijgt mijn complimenten. Het eten was goed, vriendelijk personeel en wat leuk dat je zelf je hamburgers kunt samenstellen en je cocktails zelf kan maken! Net even dat extratje. Het personeel van de andere restaurants waren overigens ook erg vriendelijk! Over het algemeen erg tevreden over ons verblijf. Enige minpunt vond ik, dat je voor trampoline's extra moet betalen om daar gebruik van te mogen maken. Je betaald al een hoop voor je verblijf en dan nog geld voor vragen. Het winkeltje was erg duur maar dat is op alle parken het zelfde. Wij vonden het een top park.
Personeel was chagrijnig en niet behulpzaam. Het mag allemaal wel wat gastvrijer zeg. Begint al als je aankomt, letterlijk: "cottage nr 482, hier zijn de twee toegangsbandjes en hier heb je een plattegrond van het park". Ook het personeel in de supermarkt loopt met de ziel onder de armen rond. Mag wel wat vrolijker voor de prijzen die je betaald. Geluukkig was het personeel bij het Grand Café en bij Nonna's wel vriendelijk en gastvrij. Bungalow was niet goed schoon; het bubbelbad zelf moeten schoonmaken vanwege bruine aanslag om de jets die vervolgens als je ze aanzet het water troebel maken, talloze spinnenwebben en kapot geslagen insecten op de muren, veel stof oa op het keukenapparatuur. Het was gewoon een smerige bedoeling. Leuk dat je een bubbelbad hebt bij je VIP-cottage, maar als deze te smerig is om in te gaan liggen heb je er niet veel aan. Wij zullen dit park nooit meer bezoeken.
In een 8 persoons huisje verbleven. Het huisje was warm toen we aankwamen. Dit was aangenaam omdat het best koud was buiten. Leuk huisje met alles wat je nodig hebt. Lekkere bedden. Misschien alleen eens dubbel glas plaatsen. Ramen waren goed vochtig. Aqua Mundo was leuk. Alleen de water temperatuur mag nog wel een paar graden omhoog voor een tropisch zwembad. Mijn jongste dochter 6 was na 2 rondjes wildwaterbaan aan het klappertanden. Mijn vrouw vond het te koud en bleef met haar e-reader uit het water. Oudere kinderen hadden er minder last van. Verder een heel fijn verblijf.
Cottage was heel erg koud en de verwarming ook nog eens begrensd. 's Nachts ging de verwarming automatisch fors omlaag! Mocht je geboekt hebben deze periode zou ik adviseren elektrische kachels mee te nemen. Het zwembad is tevens behoorlijk koud. Wij waren speciaal voor het zwembad gekomen maar hebben hier helaas niet langer dan een uur kunnen verblijven. De kinderen liepen te klappertanden van de kou. Het eten op het park is kwalitatief zeer slecht en veel te duur. Ook moet je voor alle enigszins leuke activiteiten betalen. Hiertoe word je bijna gedwongen aangezien het zwembad als optie komt te vervallen.
Het park is overzichtelijk, de cottage prima, geen luxe maar dat hadden wij ook niet verwacht. De matrassen zijn wel erg slecht, na dag 3 konden we amper nog opstaan. Het zwembad is leuk voor jong en oud, het zwembad water is erg koud,veel kouder dan staat aangegeven bij binnenkomst. De prullenbakken in het zwembad met de luiers waren niet leeggemaakt 's ochtends, later op de dag wel! Veel activiteiten tegen betaling, dit hadden wij niet verwacht. De kids hebben zich heel goed vermaakt en wij als ouders dan automatisch ook! We raden het park wel aan, alle faciliteiten voor de kids zijn aanwezig en dat is heel prettig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid