facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Parcs Parc Sandur

Center Parcs Parc Sandur

Info

Parc Sandur is een bungalowpark van Center Parcs waar men kan genieten van een onbezorgde vakantie voor jong en oud!

Geschiedenis

Geniet van alle faciliteiten die het park u te bieden heeft.
Naast de luxe en ruim ingerichte bungalow aan het water kunt u een bezoek brengen aan de Plaza van het Parc Centrum.
Hier vindt u meerdere o.a. de Kids Klub, sporthal, supermarkt, bowling, verschillende restaurants en horecagelegenheden.

Het park beschikt tevens over een uitgebreid aanbod aan activiteiten uiteenlopend van Kids activiteiten tot familie entertainment. Ook voor outdoor sport bent u bij Parc Sandur op het juiste adres. Paintball, Boogschieten, Lasergamen en nog veel meer.
Voor ieder wat wils tijdens een geweldige vakantie in het met rust overgoten Drenthe!

Adres: Sandurdreef 5, 7828AA Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: +31 591 66 74 00
Stad: Emmen
Route: Sandurdreef 5
Postcode: 7828AA



op zoek naar gerelateerd: parc sandur plattegrond, parc sandur kindercottage, parc sandur adres, center parcs sandur zwembad, parc sandur restaurant, parc sandur telefoonnummer, parc sandur zoover, parc sandur contact
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OpVakantiehuis.nl OpVakantiehuis.nl 5 km Fijn huisje in prachtige omgeving.
Dj Roy Productions Dj Roy Productions 6 km Erg super goede DJ weet echt de sfeer er in te houden en speelt goed in op vraag van ...
S.C. Angelslo S.C. Angelslo 6 km Mooi complex goed berijdbaar mooie kantine en parkeerplaatsen ook zijn er invalide p...
Recensies
Midweekje Center Parcs, vier sterren. Ik denk dat het is wat je ervan kan verwachten. Door vele reviews over slecht schoongemaakte huisjes hadden wij onze verwachtingen bijgesteld. Dat werkte positief, ons huisje was erg schoon. Echt niets op aan te merken; de recent vernieuwde badkamer, toilet en idem keuken inclusief nieuwe apparatuur waren erg schoon. Waarom geen 5 sterren? Twee van de vier matrassen waren meer dan versleten, je lag direct op de veren. Gelukkig hadden we deze snel gewisseld omdat we met zijn drieën waren 2+1 baby. Het baby bedje had zijn beste tijd gehad. Zorg dat je een extra matrasje mee neemt voor de kleine om in het bedje te doen. Hier en daar waren enkele kleine gebreken aan het huisje, van een kapot nachtlampje, nachtkastje, lampje berging, tot de koelkast die niet sloot. Niets spannends; en waarom dan geen drie sterren? Het personeel was erg aardig, de technische dienst stond meteen klaar om de problemen te verhelpen. Ook de medewerkers aan de receptie en het zwembad zijn erg aardig. Ze doen hun best je een goed verblijf te geven. Het park ziet er goed verzorgd uit, zelfs zo in de regenachtige wintermaanden. Ik denk dat het nog veel mooier is in de zomermaanden met al het groen. De huisjes zelf zijn erg ruim en de ruimte/tuin om de huisjes ook. We hebben een leuke week in een prima verblijf gehad!
Door personeelstekort was het huisje smerig. Dat liep niet een weekje achter, eerder enkele maanden. Stofpluizen die gewoon een naam verdienen, zo groot. Niet prettig voor een longpatiënt. Kom je om wat te herstellen van al het ziekenhuigedoe, ga je zieker weg De koelkast koelde niet, de douchedeur ging niet dicht, vlekken op de bedden en dekbedden. Rolgordijnen die kapot waren. Lampsnoeren overal uit de stopcontacten of de lampen waren kapot. De kleedkamers van het zwembad waren vies, de ontspanbaden waren buiten werking. De bowlingbaan is vooral leuk voor kleine kindjes, die de bal rollen goed genoeg vinden. Een potje bowlen zit er niet in door te zware ballen die vast komen te zitten en de kromme banen. De automaat voor speeltokens vreet je kleingeld op, want blijkbaar kan dat alleen nog met pin. Het personeel deed echt wel hun best om er iets van te maken maar door het personeelstekort konden ze niks. Misschien niet zo vol boeken als je geen schone,werkende en prettige accommodaties kunt bieden. Ook is het park niet heel prettig voor mensen met een fysieke beperking door de losse schelpenpaden. Wil je met je vrienden los gaan voor een weekendje, doen. Wil je een fijne vakantie, dit park overslaan.
Bij aankomst 16:00 stond de schoonmaak nog voor het huisje... Ze zeiden "oh daar zijn de gasten al, haha". Bij binnenkomst treffen wij een partij stof aan onder de bedden, zitten er etensresten op het plafond in de woonkamer, is de oven ontzettend smerig, hebben we een BBQ rooster waar ik absoluut mijn eten niet vanaf wil. Treffen wij nog eigendommen aan van de vorige bewoners dus niet gezien door de schoonmaak. Deuren die niet goed op slot kunnen, bezem die dwars doormidden is, stofzuiger die ontzettend stinkt en de boel alleen maar viezer maakt... Dan noemen ze het een VIP cottage waar je uiteraard de hoofdprijs voor betaald. Klachten doorgegeven, men kwam pas na aandringen met een "compensatie" over de brug. Had meer verwacht van Center Parcs, het viel erg tegen. Sowieso de service viel erg tegen, totaal niet klantgericht. Bij het opnemen van een bestelling in het restaurant zijn we wel 5x onderbroken door overig personeel, totaal niet professioneel. Ik kom hier niet weer terug.
Ontvangst bij de receptie, nadat ik die had gevonden vanaf de slagboom was vriendelijk. Maar wat vies tegenviel was de staat van de accommodatie en de binnenkomst. Er was nog geen toiletrol in het huisje aanwezig, waar ik voorheen gewend was toch in elk geval een doekje en een sponsje, vaatwasserblokje te vinden in het huisje. Totaal geen Center Parcs beleving. Dat huisje 301 was verschrikkelijk smerig er was in geen tijden een stofzuiger doorheen geweest. Dode insecten, glasscherven en veel vuil op de vloer. Verschrikkelijk stoffig en de vorige bewoner had zijn hoofd met fikse roos ten ruste gelegd op de leuning van de bank. Heel smerig. Het douchescherm zit los, de klok staat stil en bij de voordeur zit een wespennest huisje 301, rechts onder het raam bij de voordeur. Er ontbreekt een glaslat bij het raam in de woonkamer gevaarlijk raam kan loskomen iedere deur piept en kraakt hetzelfde voor ieder slot en deurklink. Als ik naar boven keek alleen maar stof op de balken en fikse spinnenwebben in de hoeken en aan de lampen. Het maakt niet uit dat het een 20 jaar oude accommodatie is maar het moet minimaal schoon en onderhouden zijn om je gasten te verwelkomen. De prijs voor het verblijf was na de lastminute korting wel OK maar zonder die korting was het veel te duur geweest en had ik zeker een gedeeltelijke terugbetaling gevraagd. Om een vergelijking te geven, voor de prijs van 2 nachten inclusief korting kon ik bij Landal 4 nachten verblijven in een soortgelijk park. Ik koos voor 2 nachten Center Parcs, een vergissing.
Laat ik beginnen met enkele pluspunten, alvorens ik de minpunten bij u kenbaar maak. Het park had een prettige opbouw, het was er heerlijk rustig, de kinderboerderij was goed verzorgd en de afstanden waren goed te lopen. Helaas zijn ons op deze vakantie meerdere dingen opgevallen die ons dusdanig tegenvielen dat wij de kans bijzonder klein achten ooit nog gebruik te maken van de diensten van welke Center Parcs dan ook. Wij hadden een VIP huisje geboekt, de meest luxueuze, all-inclusive van het aanbod op Parc Sandur. Helaas bleek daar weinig van tijdens ons verblijf, hier volgt in willekeurige volgorde een lijst van zaken die wij niet in orde vonden in het zogenaamde VIP-huisje: - doucheput was verstopt; - bad liep niet goed leeg, bleek nog een pleister van een vorige gebruiker in het putje vast te zitten; - op de kinderkamer werkte niet alleen 1 van de stopcontacten niet, maar deze stak 3 cm uit de muur en zat los. Bijzonder gevaarlijk! Technische dienst heeft dit tijdens hun bezoek niet opgelost; - de televisie had 16 kanalen, waarvan 6 volledig Duits. Dit kon de TD gelukkig wel oplossen; - het toilet boven trok niet goed door, een van de knoppen deed het zelfs niet; - beide toiletten hielden regelmatig niet op met stromen; - de deur van de ‘grote’ slaapkamer zat dusdanig scheef gemonteerd dat deze alleen dicht kon met een klap, waardoor het klonk alsof we 2 keer per dag een staaf dynamiet afstaken; - de deur naar de woonkamer toe was beschadigd, leek afgeknauwd; - de parasol was duidelijk niet goed meer en er hingen ballonnen aan van een vorige gebruiker; - de tuinstoelen klapten zichzelf regelmatig in; - de koelkast sloot niet goed; - de vaatwasser was niet in te pakken door onhandige indeling; - de staande lamp in de slaapkamer ging zeer moeilijk aan, met een elke avond wisselende morsecode was de lamp aan en uit te krijgen; - buitenlampen werkten niet; - oven/magnetron combi werkte niet goed. Tijdens het gebruik van de magnetronfunctie flikkerde er stroom van het metalen rekje wat niet uitneembaar was; - er hing spinrag in de kamers bij binnenkomst; - geleverde kinderstoel was goor, niet schoongemaakt; - extra babypakket was niet geleverd. Na het eerste debacle waarbij de TD niet repareerde hebben we besloten ze niet nog een keer in te schakelen. Het ging duidelijk niet verbeteren. Voor ons als gezin de eerste en direct de laatste keer Center Parcs.
Mooi park. Alle ingredienten voor een leuke vakantie. Maar dan moet je er wel mee om kunnen gaan. Zeer onvriendelijk ontvangen bij de receptie. Al zittend keek ze me met een scheef gezicht aan alsof ik van Mars kwam. Toen maar gezegd dat ik kwam inchecken en niet voor een pak melk kwam. En slecht georganiseerd. Personeel wat je niet aankijkt en doet alsof je niet bestaat of personeel wat gewoon niet aanwezig is. Accomodatie heeft alles wat je moet verwachten. Mag wat schoner, maar goed. Zwembad om 1600 dicht voor zwemles, handig om even te melden. Personeel van The Beach club wel errrg vriendelijk, vandaar nog een 3e ster. Zwaar overpriced. Ga voor je boodschappen gewoon naar de lokale supermarkt. Op het park is alles letterlijk dubbel geprijsd. Tip: kies een ander park in Drenthe, want deze provincie heeft zoveel betere plekken.
Het park zelf is super, veel aanbod en voor ieder wat wils. De cottage was prima, fijne sauna en bubbelbad. Alleen was het huisje niet echt heel schoon. Er lagen glas scherven bij tafelpoot van de eettafel. Toen ik hem opzij schoof zag ik nog veel meer scherven liggen. Daar schrokken we wel van. Aangezien we met de hond en baby er waren. Dit is wel een aandachtspunt voor hun. Verder waren er nog wel een paar kleine dingen als stof dat nog achter de tv lag van het boren. Maar even met de stofzuiger erdoor en het was weg. De sfeerhaard en nachtlampjes deden het niet, na contact met receptie was dit gelijk verholpen. Vriendelijke mensen die het probleem gelijk verholpen. Hebben zeker wel genoten, al blijft toch de hygiëne en veiligheid wel een punt van aandacht.
Een fantastisch verblijf mogen hebben in een 12 persoon huisje met prachtig uitzicht over de Rietplas. Het huis was van alle gemakken voorzien, het park was schoon en netjes en onder genot van livemuziek hebben we heerlijk gegeten met de familie! Als kers op de taart ook nog super klantenservice! Om de situatie te schetsen: wanneer je met 4 gezinnen met jonge kinderen op maandagochtend moet uitchecken, kan het chaotisch verlopen. Zo ook met ons. Onderweg naar huis kregen wij de vraag waar onze zeehondknuffel was gebleven. Bij thuiskomst alle koffers overhoop, alles was mee behalve de knuffel. Contact gezocht met de receptie met de vraag of ze wouden meezoeken, dit hebben ze ook gedaan zonder succes. Een paar dagen later staat de postbode voor de deur met een pakketje en een nieuwe knuffel! Over de top service, dank daarvoor!! We komen zeker een keer terug!
Het is een mooi park. Alleen het huisje was erg vies en de eerste keer douche en trok het water weg en was het water gewoon bruin. Tegels erg vieze bruine kroep op de muur en stof en over al stof. En spetters plas op wc duur. Melding gemaakt werd schoon gemaakt. Maar nog steeds niet echt schoon bah en de haren van de vorige gasten liggen nog op de grond. Verder was het park zelf wel heel leuk maar Basic tegen over andere parken van Center Parcs. Kwa eten hebben ze een erg goed grill Restaurant.
Wat een geweldig park, echt super mooi, veel groen en veel rust. Zeker een aanrader maar.... Vooral beter schoonmaken in de huisjes, zo kregen wij de indruk dat er al een maand niet is gedweild. Ons zoontje van kroop 5 minuten rond en was zwart net als mijn blote voeten. Ook druppelde er oud kookvet uit de afzuigkap. Het werd dan wél weer goed en snel opgelost wat net zo belangrijk is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid