facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Parcs Pancakes

Center Parcs Pancakes
Adres: Het Heijderbos 456 , Heijen 6598, NL
Stad: Heijen
Route: Het Heijderbos 456
Postcode: 6598



op zoek naar gerelateerd: Wasmachine Center Parcs Heijderbos, Fitness Center Parcs Heijderbos, 4 persoons Comfort Cottage Heijderbos, Premium cottage Heijderbos, Hoeveel huisjes heeft Heijderbos, Plaza Heijderbos, Plattegrond Center Parcs, Center Parcs eindschoonmaak
Recensies
Het pannenkoeken restaurant ligt mooi bij het water. Wij gingen er eten met 4 kinderen in de leeftijd van 21,18, en twee van 13. De pannenkoeken zijn er in de hartige variant en zoet. De hartige pannenkoeken zoals de Mexicaanse en Shoarma zijn aanraders. Van de zoete viel de stroopwafel pannenkoek in de smaak. Een mooie locatie en vriendelijke bediening.
Beperkte openingstijden. 20 minuten voor sluitingstijd mochten we niet meer binnen, ook al was er erg lage bezetting. Jammer.
Het restaurant is om rare tijden open en de prijzen zijn hoog. Ook was de wacht tijd groot en liep er amper personeel rond. Het eten was wel goed maar je krijgt weinig voor je geld.
Bediening top, gezouten pannenkoeken ook lekker, maar de simpele zoete pannenkoek vonden we niet lekker taai alsook de Brussels wafel bleek een warme suiker wafel te zijn?
Lekker gegeten op terras buiten. 3gangen menu was lekker
Na één pannekoek al zeer voldaan,zeker de moeite waard om vaker naar toe te gaan.
Vriendelijke mensen en aardige pannekoek. Niet heel speciaal.
Is verouderd. Lijkt wel een bouwval. Is maar open van 12 tot 16.
Vreemde openingstijden, totaal niet geschikt voor gezin met kinderen...
Prima voor een pannenkoekenrestaurant. Beperkte openingstijden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid