facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Parcs Het Meerdal

Center Parcs Het Meerdal

Info

Center Parcs Het Meerdal voor een heerlijke vakantie of een leuk dagje uit!

Geschiedenis

Als u op zoek bent naar wat ontspanning voor het hele gezin, dan is Het Meerdal vlak bij Venlo echt iets voor u. Kinderen leven zich helemaal uit in het speelparadijs, terwijl u heerlijk tot rust komt in het schitterende natuurgebied De Peel. Maar ook voor sport en actie is Het Meerdal een uitstekende bestemming.

Adres: Laagheideweg 11, 5966 PL America
Telefoonnummer: 0774647272
moc.pcvpepuorg@ladreem
Stad: America
Route: Laagheideweg 11
Postcode: 5966 PL



op zoek naar gerelateerd: meerdal plattegrond, meerdal zoover, centerparcs meerdal huisjes, center parcs limburgse peel, meerdal zwemmen, meerdal adres, omgeving meerdal, center parcs heijderbos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ketta Ketta 3 km Ketta is een Bar open voor vrienden en bekende. Deze pagina isvoor informatie over on...
Recensies
Bijna alles in orde, wel weinig toiletvoorzieningen, ook was het zwembad minder; op gebied van hygiëne. Ook jammer dat je de douchetemperatuur niet kan instellen, voor baby's is de algemene temperatuur te warm. Het Dome zelf was wel heel tropische en leuk. Ook was het buffet lekker, maar er staan bij de koude zelfservice geen bordjes met de benaming van het gerecht, dus je weet niet wat je eet tenzij je het vraagt en dan nog krijg je niet altijd de juiste informatie. Ook de weg aanduiding zou beter kunnen. Het was moeilijk om te weten waar de restaurants waren en hoe je daar moest geraken. De kamers waren wel goed proper.
Blijft een prachtig park, maar de vernieuwing heeft het toch beter gemaakt. Laatste keer dat ik er was, was het park sterk verouderd. De huisjes, bad en veel andere zaken hadden echt een oppepper nodig. Het park draaide toen echt volledig op het personeel waardoor wij altijd terugkwamen. Maar nu is het niet alleen de service meer die het park voor mij aantrekkelijk maakt, nieuw huisje, nieuw fantastisch bandjes systeem en snellere toelating bij de receptie/loge. Al met al goed bezig center parks! Nu hopen dat het personeel zichzelf weer aanvult in deze krappe arbeidsmarkt tijden, want volgens mij zijn veel collega's een andere uitdaging aangegaan...
Wij verbleven een week in een comfort cottage. Helaas hadden wij een week slecht weer, wat ook niet echt bijdraagt aan de feestvreugde. Dit was voor ons de eerste keer Center Parcs, dus er zijn zeker dingen waar wij ons in het vervolg beter op voor zouden kunnen bereiden. Zoals het meebrengen van extra handdoeken, ook al heb je een handdoekenpakket, aangezien dit 'pakket' bestaat uit slechts 1 grotere en 1 kleine handdoek. Alles meegenomen vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding niet in orde, en wij zullen dan waarschijnlijk ook niet meer terugkeren naar Center Parcs. Kamers: Het huisje was echt enorm stoffig. Elke ochtend lag er een laagje stof op bijv. de laptop die op tafel lag. Terwijl ik toch meerdere keren heb gestofzuigd die week. Ook kon de thermostaat niet hoger dan 21 graden. Wij hadden helaas een regenachtige zomerweek, en konden kleding en handdoeken niet buiten drogen. Maar ook niet binnen op de verwarming, omdat de buitentemperatuur te hoog was om deze aan te zetten. De vernieuwde apparatuur is mooi, en werkt goed. Geen klachten daarover. Net als de bedden en de bank. Enorm kleine slaapkamers, wij bleven onze ellebogen stoten aan de superonhandige nachtkastjes. Activiteiten in de buurt: Het stoorde ons enorm dat er voor letterlijk elke stap die je zet op het park betaald moest worden. Alleen het zwembad en enkele speeltoestellen zijn gratis toegankelijk. Voor de activiteiten moeten echt serieuze bedragen betaald worden, gelijk aan prijzen die je zou betalen als je deze activiteit elders zou doen. Ik vind dit niet passen bij de gedachte dat je faciliteiten aanbiedt aan de gasten van jouw park, die immers al flink betaald hebben voor het verblijf. Het geld vloog er werkelijk uit binnen een paar dagen, en ik zag meerdere ouders zuchtend en steunend de portemonnee trekken om de kinderen ge-entertained te houden tijdens de regenachtige dagen. Ook was het vervelend dat onze zoon van 5 bijna 6 bij veel activiteiten buiten de boot viel vanwege zijn leeftijd. Er werden voor ons geen uitzonderingen gemaakt. Hierdoor kon hij veel dingen niet doen, die hij elders wel gewoon mag doen zoals het klimparcours. Het zou logischer zijn als er bijv. naar lengte wordt gekeken, zoals veel vaker gedaan wordt. Eten en drinken: De kwaliteit van de restaurants die wij bezochten pizza, Grand Café en Frites Affairs was echt bedroevend. Schreeuwend duur, en gewoon simpelweg niet lekker. De supermarkt is redelijk qua assortiment, maar ook duur. Wij zijn naar een supermarkt in de buurt gereden.
Centerparcs Het Meerdal in America Nederland was leuk voor mijn gezin. Voornamelijk in de verschillende zwembaden in Aqua Mundo was het leuk vertoeven. Voor de rest waren andere activiteiten in het park allemaal betalend. Er waren een 4-tal restaurants waar je terecht kan voor een maaltijd. Best wel voordien reserveren zodat je zeker een plaats hebt. De cottage zelf was proper en had alle benodigdheden voor een verblijf zoals een koelkast, microgolf, ... In het park zelf was het zeer rustig tijdens ons verblijf. Het park bevindt zich op 5 minuten van Toverland en Mattel Play in Sevenum.
Helaas een grote teleurstelling. Een vip huisje geboekt 729 maar los van de vele roestplekken in de badkamer was ook de sauna en het "bubbelbad" echt ontzettend klein. Past amper 1 volwassenen in het bubbelbad. Broodjes die in de ochtend worden gebracht zijn volgens mij oud? Denk dat het de broodjes zijn die over zijn van de vorige dag? De "vers gebakken" broodjes zijn namelijk ontzettend taai. Komt geen kruimel vanaf gevallen en je moet moeite doen om er een hap af te krijgen. Onze zoon van 6 jaar kreeg zijn kaiserbroodje niet eens weg. Niet bepaald een vip beleving. Bedden zijn ontzettend hard. Eerste nacht maar op de bank geslapen en tweede nacht thuis gaan slapen wonen gelukkig dichtbij. Al eens eerder in een centerparcs geslapen maar de bedden hier waren echt veel harder. En dat is dan "vip". Het personeel was verder erg vriendelijk en ons zoontje heeft dankzij de aqua mundo een top weekend gehad. Toch zullen wij nooit meer in een huis hier gaan slapen. Grote teleurstelling voor heel veel geld
Wij zaten met 6 man in een 8 persoonshuisje, genoeg ruimte dus. Het was wel wat viezig; veel stof, vieze vaat in de vaatwasser en het sanitair rook bij aankomst al naar urine. Bedden waren comfortabel ik houd van harde bedden. In de tuin wat weinig privacy richting de buren, maar die waren gelukkig veel weg. De vijver waar we aan zaten was overigens meer alg dan water. Het buffet heeft me positief verrast; elke dag wat variatie en kwalitatief helemaal prima. Het enige minpuntje is dat er voor vegetariërs een hele beperkte keuze was als je niet alleen op sla wil kauwen. Het zwembad heb ik niet bezocht, daar kan ik niets over zeggen. De huisjes gaan open met een armband met daarin een chip, leuk idee maar ik heb toch liever een normale sleutel. Tot twee keer toe gingen de deuren niet open toen we naar binnen wilden en moesten we de hele tocht terug afleggen naar de receptie om die krengen te heractiveren... Lekker weekje gehad.
Wat een heerlijk en compleet weekend hadden wij. Vier jaar geleden waren we ook al eens geweest, maar nu was het duidelijk dat het park echt met z'n tijd mee gaat. Ons huisje was vernieuwd en ook erg schoon dank Anna!. We zaten leker vooraan op het park, zoals we gadden gevraagd. Ideaal met armbandjes en CP app. Zwembad schoon, variabel en voorzien vriendelijk personeel. We hadden ons nog wel een week kunnen vermaken en jullie zien ons vast nog eens terug!
Prima huisje alleen onder de muggen, horzels en spinnen. Babypakket was prima alleen hadden ze de kinderstoel wel even mogen schoonmaken. Deze zat onder de etensresten.. na een schoonmaak ronde door onszelf uitgevoerd waren we na ruim 2 uur gesetteld. We hadden een huisje in een van de verste zones en wilde daarom nog even een golfkar huren. Dit kon na 6 uur echter niet meer wat vervelend was omdat iemand in ons gezelschap slecht ter been is. Het personeel kon/wilden niet meedenken naar een oplossing. Verder is het over het algemeen een heel leuk park, fijn zwembad en voldoende te beleven. Vooral voor kinderen is het een waar paradijs. We hebben ons vermaakt.
We hebben een VIP cottage, op de site staat met vernieuwde badkamer, slaapkamer,woonkamer en keuken. Maar er staat niet bij, wanneer het vernieuwd is!!!! Om verder positief te beginnen; de locatie is geweldig, je ziet wilde dieren, als de honden van de buren ze niet weg jaagt de eenden komen het brood uit je handen oppeuzelen en de eekhoorntjes kijken van een afstandje gefascineerd toe. Het park is netjes en schoon. De parkings zijn heel ruim opgezet en op loopafstand van de huisjes. Kamers: Kamers: Ook hier zal ik positief beginnen. De cottage ziet er mooi uit, het oogt allemaal nieuw. Nette woonkamer, met bank tafeltjes en een groote smart-tv. Mooi uitzicht naar buiten, met een schuifdeur naar het prive terras. NEE niks prive terras, er zou vermeld moeten staan 'je eigen' terras. Er is niets prive aan, iedereen kan zo op je terras kijken. En het ergste nog, iedereen kan zo je terras oplopen. Dus prive, NEE!! De keuken: Het is een nette keuken, alles is aanwezig. Een combimagnetron Een vaatwasmachine Een Dolce Gusto apparaat Een filterkoffie apparaat Een koelkast Een ja wel EEN 4 PITS GASFORNUIS, maar de rest van Nederland moet van het gas af. De badkamer: Ook over de badkamer kan ik zeggen, ziet er in het eerst oogopslag netjes uit. Tot je iets verder gaat kijken! Er staat op de site met bubbelbad, en dan zie je op een foto 2 hoofdkussens. Dus wat denk je dan als romantisch stelletje, lekker samen in het bubbelbad. Nou NIET dus!! 2 volwassenen van normaal postuur passen niet naast elkaar in het bubbelbad, laat staan dat je 1 of 2 volwassenen hebt die iets groter zijn. Nou is de badkamer ruim opgezet, maak daar dan gebruik van. Nou heb je dus een een eigenlijk 1 persoons bubbelbad, maar wel een 6 persoons infrarood sauna. Niet alle cottages hebben deze, maar in ons VIP cottage voor 2 dan wel. Dat is 4 persoons te groot!! Nou zijn we maar samen, maar je hebt geen afgesloten wc. Dus als de één in bad/sauna zit of even staat te douche en je partner moet voor nummer 2, dag romantiek. De Slaapkamer: Net als de rest oogt het heel netjes, ook daar kan ik niets negatief over zeggen Maar het bed is niet heel groot, lekker romantisch zou je denken. NEE! De boxspring bestaat uit 2 delen, met een enkele topper die totaal geen comfort biedt. Nou hebben mijn vrouw en ik al in menig hotel geslapen, en wetende dat je Center Parcs daar niet mee mag vergelijken. Maar kom op, over sommige dingen kunnen jullie toch ook wel logischer nadenken. De kastruimte is te klein als je hier voor een week zou zitten. De spiegel aan het kaptafeltje is leuk verzonnen, maar zit helemaal in de hoek en het licht zit in het midden. Niet ideaal voor een vrouw die zich wilt opmaken. Activiteiten in de buurt: Het is Center Parcs, natuurlijk is er genoeg te doen. Voor jong en oud. Je kan lekker naar het zwembad, leuk subtropisch zwemparadijs. Niet mega groot, maar prima vertoeven. Je hebt een overdekt centrum met winkeltjes, supermarkt en restaurants, uiteraard een vijver met vissen, schildpadden en papagaaien. Wat speelmogelijkheden voor de wat kleinere kinderen, dus je kunt je er prima vermaken. Er is in de avond entertainment voor jong en oud, en het zwembad is tot 20:00 uur geopend. Verder kan je er klimmen, fietsen, lasergamen, poni rijden, er is een kinder safari, enz enz. Dus je hoeft je niet te vervelen. Houd er wel rekening mee dat de inflatie, crisissen en oorlogen er ook bij Centerparcs voor hebben gezorgd dat je voor alles een topbedrag moet neerleggen. Een activiteit kost minimaal €15,- p/p. Verder is het zo dat als je iets buiten het park wil ondernemen een auto wel praktisch. Veiligheid: Er is in het park een hoop personeel aanwezig, maar! Dit park heeft ook een buiten zwem meer, met strandje. In het subtropisch zwemparadijs zijn de badmeesters duidelijk aanwezig, maar daar in tegen buiten bij het zwem meer zie je ze dan weer niet. Ik zeg niet dat ze er niet zijn, maar het is in iedergeval niet duidelijk. Beloopbaarheid van de buurt: Als je op het park iets wilt doen, is alles prima aan te lopen. Ik heb het zelf niet uitgeprobeerd, maar als ik een gok mag doen; denk ik dat je van uit het verst gelegen huisje met maximaal 10 minuten bij het overdekte centrum bent. Dat is ook wel alles wat aan te lopen is, want als je van het park af wilt, dan is alleen het naast gelegen bos aan te lopen. Eten en drinken: Er zijn verschillende restaurants waar je kunt eten; all you can eat, grill restaurant, snackbar in en buiten het zwembad, en het Grandcafe. We weten allemaal dat de horeca tijdens corona een onwijze opdonder heeft gehad, maar dat maakt de prijzen nog steeds belachelijk hoog. €4,85 voor een wijntje, €9,75 voor warme tortilla chips met wat kant en klare guacamole en wat salsa saus en wat gesmolten kaas. Verder is er natuurlijk in de buurt ook genoeg te eten en drinken, als je bereid bent om in de auto te stappen of een stukje te fietsen. Want het is niet aan te lopen, en openbaar vervoer; daar durf ik niets over te zeggen. Bijzondere details: Je kunt gebruik maken van extra service: Je kunt een boodschappen pakket laten bezorgen op dag van aankomst, met een aantal producten. Die kun je terug vinden op de website, maar ook daar valt iets over te zeggen; Zoals ik al had benoemd, beschikt de cottage over een filterkoffie apparaat en een Dolce Gusto apparaat. Niet dat er in het boodschappen pakket iets in zit voor één van deze apparaten, NEE ze leveren oplos cappuccino. Nog een raar idee, je krijgt een fles Sourcy blauw, Sisi zero, en de goedkoopste fles cola zero. Nou is het extra service, Waarom maak je het niet mogelijk dat mensen zelf kunnen kiezen. Hoe moeilijk kan het zijn? Gewoon of zero Suiker of zoetjes Laat mensen zelf keuzes maken, de overheid dwingt al genoeg. Nog een extra service waar je uit kunt kiezen; Een handoekenpaket a €8,- En dan kom je aan, en dan ligt er op het bed, per persoon 1 badlaken en 1 handoekje. Dat is een hoop geld voor extra service.
Fijne vakantie gehad. De gerenoveerde bungalows zijn prima, het park is vernieuwd en voor ons was het personeel overal super vriendelijk en geduldig. Het is er top!Kamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid