facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Center Parcs De Huttenheugte

Center Parcs De Huttenheugte

Info

Berichten worden niet dagelijks gelezen, indien dringend contact gewenst, kunt u bellen met 0524 59 4666.
Op recensies wordt niet gereageerd.

Adres: Reindersdijk 55, 7751SH Dalen (dorp)
Telefoonnummer: +31 524 594 666
Stad: Dalen
Route: Reindersdijk 55
Postcode: 7751SH



op zoek naar gerelateerd: huttenheugte zwembad, huttenheugte zoover, huttenheugte huisjes, huttenheugte foto's, huttenheugte plattegrond, mijn center parcs, huttenheugte adres, center parcs drenthe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albron/Centerparcs Albron/Centerparcs 155 meter Een dagje Huttenheugte.nl
Aqua Mundo Aqua Mundo 162 meter Mooi zwembad leuke wildwaterbaan. Goede toezicht!
Carolien Kamphuijs Carolien Kamphuijs 2 km Prachtig vakantiehuis voor 6 personen zowel wintersport als zomervakantie. 350 meter ...
Kozakkenhoeve Kozakkenhoeve 3 km Leuke sfeervolle woonboerderij gelegen in een dorp waar veel te doen is qua wandelen ...
Recensies
Fijn verblijf gehad, maar helaas wel wat minpuntjes. De temperatuur van het water in de Aquamundo was vrij koud. Ik begrijp dat dit door de huidige energieprijzen komt, maar hierdoor hebben wij echt minder gezwommen, want het werd op den duur te koud om langer te blijven. Ons huisje zat vol met geplette beestjes op muren en plafonds. Uiteraard is het jammer dat de gasten dit zelf niet even weghalen, maar dan had de schoonmaak dit op zijn minst kunnen doen. Daarnaast hadden wij een sauna in ons huisje, maar die kon niet warmer dan 60 graden, wat het nou niet echt een sauna maakt. De temperatuur had best wat hoger gemogen. Verder is het jammer dat de arcade hal met het pasjessysteem werkt. Het wordt te duur hierdoor en ik kan niet meer zelf bepalen wat ik wel en niet doe. Hierdoor hebben wij daar een stuk minder uitgegeven. Ik had graag nog een aantal keer airhockey gedaan en ik had anders ook met het gezin nog gaan mini golfen als het los betaald kon worden. Dit moet echt weg, want zo is het niet leuk meer. Wij hadden gratis ontbijt bij ons verblijf. Het aantal broodjes was echt meer dan genoeg, jammer dat er maar één keer croissantjes bij zaten. De losse activiteiten waren echt duur. En het is jammer dat de restaurants vaak om de beurt open zijn. Verder is het park wel mooi en zijn ze veel aan het opknappen. Ons 6 persoonshuisje was ruim en lag dichtbij de Marketdome en Aquamundo, wat erg fijn was. Zit je aan de andere kant van het meer, dan ben je echt wel even onderweg naar de belangrijkste faciliteiten. De laserbattle voor de kinderen was ook erg leuk. Het ponyritje viel erg tegen. Speeltuin: Er zijn diverse speeltuinen. Toiletten: Toiletten zijn er genoeg in de Marketdome. Geschiktheid voor honden: Huisdieren zijn toegestaan. Misschien alleen in bepaalde huisjes, dat weet ik niet zeker.
Na eerder op Eemhof en het Heijderbos verbleven te hebben nu voor een weekje Huttenheugte gekozen. We hadden verwacht dat dit park wat minder zou zijn dan eerder genoemde parken maar niets was minder waar. We hadden voor een vernieuwd huisje gekozen, helemaal prima en netjes. Alleen jammer dat het terras niet mee vernieuwd is, hier stond nog oud kunststof meubilair en er lagen ongelijke tegels vol mos. Ik snap overigens niet helemaal dat mensen klagen die een niet vernieuwd huisje boeken. Dat weet je bij Centerparcs dat deze huisjes al jaren staan en dus verouderd zijn, en daarmee ook goedkoper, dat is een eigen keuze. Enfin het park zelf was ook top, genoeg te doen en het zwembad helemaal leuk. Het systeem met de groene bandjes blijf ik handig vinden, zeker in het zwembad, met de kluisjes. De horeca op het park vind ik zelf te duur voor wat je krijgt. Daarnaast was het personeel daar ook allerminst vriendelijk. Prima vakantie gehad!
Wij kwamen aan en onze huisje zag er niet zo fris uit dik stof bij de radiator van de badkamer. Linnen goed kwamen we der net achter dat er soort van schimmel inzit. In de lampen die je aanzet daar in de kap zit allemaal dode insecten allemaal gele smeurie vloeren zijn vies gordijnen zitten overal gaten in we hebben zelf midden in onze week kwamen we terug stonk ons hele huisje naar riolering en het werd niet verholpen alles ziet er goor uit, zelf rook de kamertje der naast waar mijn dochtertje van 2,5 maanden lag der ook naar die riolering het stonk enorm. Niet netjes afgewerkt van schoonmaken de pannen zijn helemaal krom de servies was ook allemaal niet goed schoon. Zeer slechte ervaring en dat voor de prijs van €600 nog wat. We wouden snel vluchten van de vieze zooi. En weinig info krijg je op het park wat wel en niet mag. Aankomst moet je zelf je huisje zoeken niks wordt uitgelegd.
Weekend 6-persoons cottage met zijn 5-en. Cottage 929 heeft wat aandacht nodig, evenals het schoonmaak niveau. Verder prima te vertoeven met een mooi uitzicht vanuit de schuifdeur. Ik denk dat je gewoon niet teveel moet van verwachten, ten slotte hebben wij er voornamelijk geslapen en ontbeten. Zwembad prima, voor ieder wat wils. Overdekte centrum zag er gezellig uit, horeca en souvenirs prijzig!! Buffet restaurant kwalitatief redelijk tot goed. De entertainment crew heeft zijn best gedaan om er 's middags en 's avonds een leuke dag van te maken. De meiden hebben erg genoten van Orry and friends, de bingo, enz. De speelhal vonden ze ook erg leuk, ook hier prijzig. Het polsbandjes systeem is ideaal, je reservering e.d. staan er allemaal op. Niks geen geleuter met pasjes, briefjes of sleutels. Zwembad toegang plus kluisje werkt hier ook op. Ook de Halloween tocht heeft indruk achtergelaten, team heeft het goed opgezet! Al met al een mooi weekend gehad!
Verwacht niet te veel van het huisje. De stijl is wat achterhaald. Echt goed schoon was het ook niet. En wat ik echt apart vond, was dat er een mooie ruime hoek was met een tv en een haard. Maar met een bank waar je nog net met z’n tweetjes op past. Ook staan de huisjes erg dicht op elkaar. Wat betreft het park zelf. Er is veel te doen, vooral voor kids. Oa. een gamehal, midget golf, lasergamen etc. Het sub tropisch zwemparadijs Aqua mundo viel bij mij ook erg in de smaak. Een mooi ruim zwembad. Mooi ingericht. En voor ieder wat wils. Het overdekte gedeelte met een supermarktje, horeca en een paar winkeltjes. Vond ik ook erg gezellig. Veel groen en hier en daar een papegaai. Leuk voor de kids! Al met al hebben we hier erg genoten. Vooral erg leuk voor de kinderen.
Wat hebben wij genoten dit weekend. De renovatie van de huisjes zijn prachtig! Heel huiselijk en gezellig! Er zijn mensen die klagen dat de verwarming niet hoger dan 21 graden kan? Dit klopt inderdaad, maar ik vraag mij af hoe hoog deze mensen de kachel thuis hebben staan? 21 graden is warm zat.. Het zwembad water is dit weekend weer verhoogd naar 30 graden ipv 28graden.. Ik heb het geen moment koud gehad. Het enige minpunt wat ik tegen kwam is dat kinderen niet zonder betaling kunnen springen op het springkussen. Een tip: maak in de grote zaal iets leuks waar kinderen ook plezier aan beleven voor gezinnen die net iets minder te besteden hebben.
Waren er 20 jaar niet geweest. Veel nostalgie dus. Geslaagd vertier! Een nieuw polszender systeem. Werkte prima voor aan en afmelden en toegang. El. Laadpalen zijn er ook. Vervelend vond ik dat gratis wifi middelnatig was en alleen tegen bijbetaling sneller werkt. We hebben verder de meeste restaurants en het grand cafe bezocht. Dat is goed. Zwembad schoon en nu nog prima op temperatuur. Huisje was schoon maar wegens personeelstekort waren de bedden niet verder opgemaakt. We kregen hiervoor wat geld bijgeboekt. Top. Autos staan nog steeds irritant genoeg vaak naast de bungalows al of niet voorzien van een kaartverzoek om de auto op de parkeerplaats te zetten. Had je vroeger ook maar niet zo vaak. We zullen wat vaker terug gaan ook naar de andere locaties. Weekendjes weg.
Huisje geboekt zodat we met kinderen konden zwemmen. Helaas hebben ze de temperatuur op standje Noordpool gezet waardoor kinderen niet meer willen zwemmen klappertanden. Wij overigens ook niet want het is echt heel erg koud. Hier is niets subtropisch aan. We zitten nog paar dagen op het park maar gaan eerder weg omdat het zwemmen echt veel te koud is. De meeste gasten zitten buiten het bad omdat ze ook aangeven dat het veel te koud is. Zie ook andere reviews die hetzelfde zeggen we zijn niet de enige. Na klacht te hebben ingediend helaas nog steeds geen verandering. Alle begrip voor de energiekosten overigens maar dit is wel heel extreem.
Erg teleurgesteld in dit park en met name de service van Center Parcs. Zo’n 4 maanden geleden een huisje geboekt voor de laatste week van ons zwangerschapsverlof. Twee weken voor vertrek wordt onze voicemail voor het weekend ingesproken met de boodschap dat het park is volgeboekt en dat onze vakantie niet door kan gaan. Vervolgens lukt het niet meer om voor het weekend een medewerker aan de telefoon te krijgen om opheldering te krijgen en een oplossing te zoeken. Herhaaldelijk zo’n 10 tot 15 minuten in de wacht gestaan om vervolgens iemand te spreken die ons niet verder kon helpen. Uiteindelijk pas na het weekend de juiste afdeling aan de telefoon gekregen met de boodschap dat de vakantie niet door kon gaan en dat ook de andere parken in de buurt inmiddels al waren volgeboekt. Hierdoor moeten we nu met 2 kleine kinderen een uur langer rijden dan gepland én kunnen de opa’s en oma’s niet op de verjaardag van onze oudste komen om deze gezamenlijk te vieren. Een andere optie was dat we in dut geval kosteloos joh?! konden annuleren of naar een andere week konden verplaatsen. We hebben een klacht ingediend hierover, maar tot op heden nog geen reactie. Geen stijl hoe Center Parcs een dergelijke situatie aanvliegt.
Het gerenoveerde huisje was echt mooi, niks op aan te merken. Gewoon een Centerparcs huisje, niet te vergelijken met Landal maar dat is prima want daar betaal je bij Centerparcs ook niet voor. Bij Centerparcs betaal je voor de leuke faciliteiten op het park. En hier laat Centerparcs nu echt wel steken vallen. 1. Het zwembad is vanwege de gas crisis kouder, dit is misschien op het eerste oog begrijpelijk, maar ze zijn natuurlijk ook gewoon duurder geworden dus die kosten zouden ze er al uit moeten hebben zou je denken. Mijn nichtje van 1.5 jaar zat te klappertanden in het water. Niet subtropisch meer te noemen. 2. De speelhal is zo ongelooflijk duur dat het gewoon het plezier van de spellen weg haalt. Je koopt een krediet kaart voor 15 euro, daarmee ontvang je 30 credits. 2 credits is dus 1 euro. Voor een potje pool biljart moet je 7 credits inleveren, aldus 3,50. Een keer grijpen kost je 5 credits aldus 2,50. Nou is dit voor mij gelukkig te betalen maar ik kan mij indenken dat een gezin die het minder breed heeft hier gewoon niet van kan genieten en dat vind ik gewoon weg rot. Centerparcs, ik hoop dat jullie hier iets mee gaan doen. Want op deze manier kiezen wij voortaan voor een andere club.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid