facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Celmar Group BV

Info

Celmar Group BV is een technisch bedrijf bestaande uit de business units: Celmar Engineering, Celmar Products en Celmar Detacheren.

Geschiedenis

Celmar is een Werktuigbouwkundig ingenieursbureau, gevestigd in Mierlo (vlakbij Helmond en Eindhoven). De diensten van Celmar zijn drieledig:

Engineering
Bij Celmar staat Engineering niet alleen voor productontwikkeling maar ook voor de ontwikkeling van middelen, materialen, methodes en mensen.

Procesverbetering:
Verhoging van productiviteit, verkorting van doorlooptijden én reductie van voorraden. Dat is wat Celmar verstaat onder procesverbetering. Verbeteren is voor ons veel meer dan een hogere output.

Detachering
Celmar Detachering, engineering op locatie met voordelen voor alle betrokken partijen! Voor korte of langere tijd extra capaciteit nodig bij u op locatie?

Voor meer informatie zie: www.celmar.nl



"Engineering van idee naar prototype.Mechanisatie projecten met behulp van 3D CAD uitvoeren tot de uiteindelijke realisatie van uw project.Reverse engineering met eigen nauwkeurige 3D meetbank tot levering van technische tekening.Wij ontzorgen u met al uw technische vraagstukken"
Adres: Industrieweg 48, 5731 HR Mierlo
Telefoonnummer: +31(0)492-782147
Stad: Mierlo
Route: Industrieweg 48
Postcode: 5731 HR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prosthetist Prosthetist 437 meter Individual manufacturing limb prostheses.
Body & Soul, Coaching en advies Body & Soul, Coaching en advies 479 meter Aloë Vera bezit eigenschappen die o.a. de immuniteit te verhogen, stimuleert de spijs...
Amplify Sound & Light Technology Amplify Sound & Light Technology 654 meter Amplify Sound & Light Technology www.amplifybv.nl [email protected]
SA Trainingen SA Trainingen 976 meter Advies en Trainingen in omgaan met agressie en geweld
Medisch Callcenter Medisch Callcenter 1 km Huisartsen, tandartsen, paramedici en medische toeleveranciers bieden wij bereikbaarh...
Recensies
Superfijn en netjes ontvangen. En voelde me er echt op mijn gemak, en na een goed gesprek hoop ik op een mooie samenwerking.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid