facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cellfix Mobile Solutions / Smartphone Reparatie Service

Cellfix Mobile Solutions / Smartphone Reparatie Service

Info

Hoofddorp T: 023 568 92 09
Sassenheim T: 0252 22 23 43



Geschiedenis

Vakkundig en professioneel uw toestel of tablet laten repareren door een van onze medewerkers in Hoofddorp of in Sassenheim? Neem dan gerust contact met ons op.

CellFix - Mobile Solutions.
Hoofddorp: 023 568 92 09
Sassenheim: 0252 222 343



- iPhone reparatie Hoofddorp
- iPhone reparatie Nieuw-Vennep
- iPhone reparatie Cruquius
- iPhone reparatie Aalsmeer
- iPhone reparatie Bennebroek
- iPhone reparatie Hillegom
- iPhone reparatie Sassenheim
- iPhone reparatie Voorhout
- iPhone reparatie Lisse
- iPhone reparatie Warmond
- iPhone reparatie Leiden
- iPhone reparatie Oegstgeest
- iPhone reparatie Leiderdorp

Adres: Siriusdreef 17-27, 2132WT Hoofddorp
Telefoonnummer: 023-5689209
Stad: Hoofddorp
Route: Siriusdreef 17-27
Postcode: 2132WT


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
XeloQ IQ-Telephony (Mobile VoIP & Internet Telephony) XeloQ IQ-Telephony (Mobile VoIP & Internet T... 642 meter Welcome at our Facebook page. If you have a question or wish to share something, just...
Femmenergie Femmenergie 649 meter Werken ook onder de naam 'Direct voor elkaar'. Frauduleuze bende en agressieve opdri...
MBC MBC 2 km We doen al 6 jaar zaken met INTO op telecom, en blijven dit voortzetten. Goede adviez...
Recensies
Vriendelijk personeel, daarom 2 sterren. Ik ben 3 keer terug gekomen. Scherm reparatie. De touch functie werkte niet. Toen laadde mn mobiel niet op en omdat het best een tijdje duurde ben ik er heen gelopen en gevraagd hoe lang het nog ongeveer zou duren, kreeg ik ineens een snauw. Nu ben ik er achter gekomen dat het geen echt apple schermpje is terwijl je dat wel wordt beloofd. Ook geen antwoord op mijn mail hierop gekregen.
Ze zijn nooit open volgens hun online openingstijden! Al de 3e keer dat ik voor een dichte deur sta.
Heb een aantal maanden geleden mijn scherm laten repareren bij cellfix, er staat op de site origineel, het factuur en het personeel die daar werkt zegt ook dat het origineel is. Nu heb ik bij coolblue mijn scherm opnieuw laten maken en bleek dat het scherm niet origineel was. Het personeel liet mij dat dan ook zien er stond onbekend onderdeel. Nu dat ik mijn scherm heb laten maken staat er “origineel apple onderdeel” Ik voel me opgelicht, zeggen dat het origineel is terwijl dat het niet is.
Zojuist telefonisch geholpen. Een hardnekkig probleem iPad in begeleidende stand die niet meer reageerde kunnen oplossen door een praktische tip om de iPad te resetten. Super! Geweldige service! Absolute aanrader.
Online een afspraak gemaakt om mijn iPhone te laten repareren. Aangekomen in de zaak was het al verdacht stil. Uiteindelijk te woord gestaan door een juffrouw die, voordat ik iets kon zeggen, al zei dat ze hier nooit stond. Ik zei dat ik een afspraak had en ze liep naar achteren. Na een paar minuten kwam ze terug om te zeggen dat de reparateur met spoed naar een afspraak was en pas vanmiddag terug zou zijn. Waarom maak ik dan online een afspraak en laat notabene mijn telefoonnummer achter? Een enkel telefoontje had een hoop teleurstelling en een slechte review gescheeld. Het kan zo simpel zijn. Erg klantonvriendelijkheid dit
Top services! Ik had problemen met mijn iPhone 8+ vervolgens opgestuurd via mijn provider en kreeg 2 weken later mijn mobiel terug met als antwoord " valt niet onder de garantie en niet repareerbaar " en moest onderzoekskosten betalen. De heren bij Cellfix hebben mijn Iphone8+ binnen een half uur gerepareerd voor een eerlijke prijs en het werkt weer als nieuw. Hartstikke blij met deze services en ik raad het iedereen aan!
Komen afspraken niet na, zeggen dat je apparaat na een bepaalde tijd kan komen ophalen maar als je dan in de winkel komt is hij nog niet klaar Ik was trouwens niet de enige want heb hier meer mensen over gehoord Beloven korting maar puntje bij paaltje krijg je geen korting omdat er dan ineens iemand anders achter de balie staat die doodleuk zegt maar dat had je niet met mij afgesproken. Vreemd bedrijf, slechte service, geen goed gevoel over, voortaan ergens anders heen en raad ze dus niet aan.
Netjes opgelost, Twee keer mijn iphone hier laten repareren. De tweede keer bleef het scherm maar loskomen van de behuizing. Uiteindelijk een nieuw scherm laten plaatsen bij een andere winkel. Overeengekomen dat Cellfix daar een deel van betaalde. Netjes opgelost dus ;
Uiterst service gericht, klantvriendelijk, goede ter zake kundige adviezen. Men bezit know how, weer waar men over praat, hoort eerst de vraagstelling aan , komt dan met open / eerlijk advies.
Paar maanden geleden snel en goed geholpen met afgebroken koptelefoonplug in telefoon. Eergister opnieuw goed geholpen met nieuwe accu. Snel en scherp tarief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid