facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Celestien Praktijk voor Acupunctuur

Adres: 3 Kruizemunt, 7892 AE Klazienaveen
Telefoonnummer: +31642083702
Stad: Klazienaveen
Route: 3 Kruizemunt
Postcode: 7892 AE



op zoek naar gerelateerd: Marion van der Krogt, Acupunctuur welke klachten, Acupunctuur migraine Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fysix Fysiotherapie Fysix Fysiotherapie 1 km Een heel kundig fysiotherapeut die altijd staat voor de dingen die ze doet! Al járen ...
Jouwhottub Jouwhottub 2 km Jouwhottub is gericht op de verhuur van hottubs. Kijk op www.jouwhottub.nl voor meer...
Recensies
3 accupunctuur behandelingen gehad bij Marion. Geen idee wat ik moest verwachten,maar wat heeft dit goed geholpen! Nek klachten over gehouden van een burnout. Zijn nagenoeg verdwenen. Allergie klachten behandeld en een peesplaat ontsteking onder de voet. Nog afwachten in hoeverre dit geholpen heeft. Het contact met Marion als zeer prettig ervaren. Kwam helemaal tot rust in de praktijk. Kortom een echte aanrader!!
Nooit verwacht dat dit zou helpen. Ik probeer al jaren allerlei oplossingen uit om maar enigszins verlost te raken van de klachten door hooikoorts en andere allergieën. Na de eerste behandeling merkte ik gelijk al dat ik veel minder hoofdpijn had. Nu -op dit moment- zijn mijn klachten met 90% verholpen. Ik weet nog niet of en hoe snel de klachten terugkomen. Maar ik kom graag een keer terug. Als u twijfelt zou ik zeggen probeer het gewoon... Baat het niet dan schaadt het niet.
Via familie kwam ik terecht bij Marion. Na het overlijden van mijn moeder en vervolgens mantelzorger worden voor mijn vader was ik op weg naar een burnout. Door de acupunctuur behandelingen van Marion kwam er weer rust in mijn hoofd en lichaam. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en ontspannen ervaren. Marion is een fijn persoon om mee te praten en de behandelingen hebben mij goed geholpen. Ik weet ook dat als ik ooit nog aanvullende behandelingen nodig heb, dat ik bij haar in goede handen ben.
Top, helemaal top! Marion neemt de tijd voor je en dat was te merken na mn behandeling, mijn moeheid verdween en er kwam ruimte in mijn hoofd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid